Ech, spox szefie, wiem, tylko ja od kogoś kupiłem ten bilet, bo jak wiesz, wszystko na pniu wyprzedane. Sam bym w życiu EE nie kupował bo to bezsensu, ale jak innej alternatywy nie było... przecież na trybuny nie pójdęPython pisze:Bilet GCEE Cię upoważnia do wcześniejszego wstępu na imprezę, nie musisz z tego korzystać oczywiście... tylko wtedy posiadanie takiego biletu traci sens, nie sądzisz?widman pisze:Mnie tylko interesuje czy mając bilet GC EE (odkupiony od kogoś, sam nie kupuje tego gówna) na Black Sabbath MUSZĘ WCHODZIĆ o tej godzinie co jest na bilecie mając tę opcję, czy tym wejściem mogę wejść np 15 minut przed Black Sabbath?? Robił ktoś już tak?
11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź
Rozumiem, kto by siedział na takim koncercie
widzimy się w GC 
-
dawiduchowny
- -#Prowler

CZEŚĆ
BĘDĘ 1 DNIA. - DLACZEGO Z WYJAZDOWNI PRZYJAZD AUTOKarow będzie po 13.
A na biletatach wstęp od 16:30. Przez te 3 GODZINY mam stać w kolejce na bramkę???
Pisałem DO LN o lineup i nic się nie dowiedziałem poza śledzeniem ich strony. Jeżeli rozgrzewka
od 17 to po co się spieszyć???
BĘDĘ 1 DNIA. - DLACZEGO Z WYJAZDOWNI PRZYJAZD AUTOKarow będzie po 13.
A na biletatach wstęp od 16:30. Przez te 3 GODZINY mam stać w kolejce na bramkę???
Pisałem DO LN o lineup i nic się nie dowiedziałem poza śledzeniem ich strony. Jeżeli rozgrzewka
od 17 to po co się spieszyć???
Nie, przez 3h możesz iśc sobie coś np zjeść. Dodatkowo jest to bufor na jakieś przypadki na drodze 
Dobra, bo zaczynam się zastanawiać czy na fali emocji nie dałem się zrobić w bambuko. Z racji tego, że koncerty odbywają się najpierw przed halą, GCEE uprawnia do wejścia wcześniejszego na teren tego open aira, ale do środka już nie, by zająć miejsce przy barierce? Jeśli tak, to rozumiem, że możemy zostać wydymani tak jak na Ironach, bo mogą nas wymieszać z GC, jeśli nie ze wszystkimi. 
Optymistycznie zakładam, że będą dwa wejścia, na open air i hale, z zachowaniem kolejności wchodzenia. Czyli dla przykładu:
Open Air: Start 17:00
Wejścia:
Płyta i Trybuny:16:30
GC:16:15
GCEE:16:00
Hala: Start 20:45
Wejścia:
Płyta i Trybuny: 20:00
GC:19:30
GCEE:19:15
Optymistycznie zakładam, że będą dwa wejścia, na open air i hale, z zachowaniem kolejności wchodzenia. Czyli dla przykładu:
Open Air: Start 17:00
Wejścia:
Płyta i Trybuny:16:30
GC:16:15
GCEE:16:00
Hala: Start 20:45
Wejścia:
Płyta i Trybuny: 20:00
GC:19:30
GCEE:19:15
No, też bym na to liczył. Na grzyba mam wchodzić na teren imprezy tak wcześnie jeśli interesuje mnie tylko Black Sabbath.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Z początku pomyślałem sobie, że będą barierki odgradzające wybrane strefy, po to by gościu z płyty nie wszedł na GCEE.
Ale teraz już sam nie wiem, kto ma większe szanse być bliżej sceny:
- Pan A z biletem GCEE,
- czy Pan B z biletem na płytę i zapasowym pampersem.
Znając życie trzeba będzie wykonywać ruchy typowo-taktyczne jak w czasie wojny, żeby być bliżej niż w środku areny.
- Pan A z biletem GCEE,
Znając życie trzeba będzie wykonywać ruchy typowo-taktyczne jak w czasie wojny, żeby być bliżej niż w środku areny.
A gdzieś było powiedziane że będzie inaczej? Powinien być podział na płytę i GC. Zawsze ludzie z GCEE wchodzili wcześniej niż reszta, ale potem już nie było podziałów na płytę, GC i trybuny (oczywiście w kwestii kolejności wchodzenia). Na zewnątrz AA raczej nie będzie podziału na płytę i GC ale jeśli wewnątrz takiego podziału nie będzie to będzie jakieś nieporozumienie.thekingcrimson pisze:Z początku pomyślałem sobie, że będą barierki odgradzające wybrane strefy, po to by gościu z płyty nie wszedł na GCEE.![]()
- Pan A z biletem GCEE,
Płyta będzie oddzielona od GC barierkami, nie ma innej możliwości.
Kupię jeden, a jeszcze lepiej dwa bilety (GC lub płyta). Jakby co to priv.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Coś mnie zmyliło w poście poprzednika, - tym niemniej ciężko będzie utrzymać miejsce za GC.Python pisze:Płyta będzie oddzielona od GC barierkami, nie ma innej możliwości.
A propo reignwolf. Czy da radę ściągnąć JEGO dyskografię ? Wydał chociaż jedną płytę, - czy trwają prace ?
Coś mnie się zdaje, że pójdzie na pierwszy ogień na główną scene. Pogra 45 min i ...
a) skillet poza eventim,
b) będzie orchid przed sabbatami.
Reignwolf studyjnej płyty jeszcze chyba nie wydali. Natomiast wiem, że dwa single wypuścili już. Są dostepne do odsluchania na Spotify.
https://www.last.fm/user/kamooo
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

O... w mordę.kam pisze:Reignwolf studyjnej płyty jeszcze chyba nie wydali. Natomiast wiem, że dwa single wypuścili już. Są dostepne do odsluchania na Spotify.
To nawet 45 minut nie będzie.
Takim tempem Sabbat zagra o 20:30 a o godzinie 23 scena zostanie wyburzona.
No i dobrze, krócej będziemy kisnąć w tej hali 
- Mike Patton
- -#Trooper

Są jeszcze bilety na Aerosmith ?
http://allegro.pl/aerosmith-lodz-12-06- ... 32623.htmlSą jeszcze bilety na Aerosmith ?
Po nominalnej EE + Wysyłka 20. Pewnie zniknie na godzinach
Wrzutka biletów na Sabbath - trybuna boczna
Kolejna wrzutka, tym razem GCEE
Właśnie dostałam niesamowitą ofertę na maila- Meet & Greet Upgrade: 2721 pln, z czego w kwocie nie zawiera się bilet na sam koncert 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

No teraz doje*** całkowicie, że fest.

DZIEŃ 1
scena AA: Black Sabbath, Skillet, 1 slot wolny
scena przed AA: Reignwolf, Cochise, zwycięzca Antyfest.

Ja chyba ich zastrzele ! Byłem na Cochise, - jest ok jak na występy w małych lokalizacjach, ale to dosyć kontrowersyjne, żeby taka niszówka grała na impact fest.Ogłoszono kolejnych wykonawców Impact Festival 2014. Na festiwalowej scenie pojawi się Paweł Małaszyński z zespołem Cochise. Zagrają na Impact Festival 2014 pierwszego dnia imprezy - 11 czerwca 2014. Tego samego dnia zagra także Black Sabbath.

DZIEŃ 1
scena AA: Black Sabbath, Skillet, 1 slot wolny
scena przed AA: Reignwolf, Cochise, zwycięzca Antyfest.