Jeśli będzie grane TE to będę zachwycony.
Jeden z moich ulubionych utworów Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Jeśli będzie grane TE to będę zachwycony.

Tacy też muszą być.
Taa... i nakręcać innych, żeby później byli rozczarowani
Ja właśnie nie oglądam nic przed koncertem. Ani filmików, ani zdjęć. Dzięki temu na kocercie mam efekt nowości. Jedynie sprawdzam setlistę, bo tego nie jestem w stanie uniknąćnugz pisze: ↑wt gru 20, 2022 1:15 pm Na pewno bedzie dla mnie to bardziej angazujaca trasa wzgledem ostatniego (gorszego) legu LOTBT.
Z tym, ze ochlone po tym bardzo szybko na jutubach, kiedy juz wszystko bedzie jasne, a pozniej chwilowo odzyje w Krakowie
A pozniej wroce standardowo to sledzenia trasy tylko na tym forum![]()
Któryś użytkownik będący lokalną wyrocznią, potwierdził, to wystarczy
Podejrzewam, że teraz go zagrają. No i super. Będzie to spektakularne wydarzenie, bez dwóch zdań. Szkoda tylko, że przyzwyczaili nas do standardów, według których coś takiego można nazwać spektakularnym wydarzeniem.
A ja powiem tak: zagrają Alexa to zagrają, a jak nie zagrają to też mi nie zrobi specjalnie różnicy. Z jednej strony fajnie byłoby usłyszeć jakis nowy numer na żywo, a z drugiej nie jestem jakimś fanatykiem akurat tej kompozycji.Schizoid pisze: ↑ndz sty 15, 2023 3:17 pmPodejrzewam, że teraz go zagrają. No i super. Będzie to spektakularne wydarzenie, bez dwóch zdań. Szkoda tylko, że przyzwyczaili nas do standardów, według których coś takiego można nazwać spektakularnym wydarzeniem.
ale wiesz ile to numerów trzeba się nauczyć? Kto ma na to czas na Hawajach np?
Kozacki pomysł. Marketingowo świetnie. Dla fanów świetnie. Dla zespołu też, bo mniej podróżowania.