Run for Your Lives tour 2025

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Run for Your Lives tour 2025

Post autor: Schizoid »

nugz pisze: pn wrz 30, 2024 9:03 am Dla mnie skromniejsza oprawa Future Past na plus względem większej pompy z LOTB.
Z Legacy najlepiej wspominam kilka rzeczy: scenografię z witrażami, Imię Róży i backdrop do WED. Ten futurystyczny wystrój Future Past całościowo wygrywa, a pomimo mojej niechęci do Celtów, to grafikę dostali zajebistą. Duże Edki w obu przypadkach straszne gówno, choć wnerwiona emotikona z hełmem samuraja była przynajmniej śmieszna. Stranger najlepszy, ale prawie go na tej scenie nie było. Mogliby trochę popracować nad tymi bocznymi ekranami, bo niekiedy fajne rzeczy na nich leciały, ale czasami totalny kicz xD

Patrząc po tym, jak sprawnie Ghost zastąpił swoje backdropy ekranami, to byłbym za. Ogólnie jeśli zrobi się to dobrze, to jest nie do odróżnienia. No i jeśli nagle przyjdzie im chęć na granie Flash of the Blade czy To Tame a Land, wystarczy wygenerować stosowną grafikę za pomocą sztucznej inteligencji i gotowe :mryellow:

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Schizoid pisze: pn wrz 30, 2024 3:00 pm No i jeśli nagle przyjdzie im chęć na granie
Spokojnie, powstrzymaj konie ;) ;) ;) :lol:

Dawno temu już tutaj pisałem, że powinni zmienić te backdropy na ekran. Oczywiście argumentacja nawiedzonych była taka, że to tradycja i TAK MA BYĆ DO KOŃMCA ŚWJATA i koniec :lol:

No ale zobaczymy co oni faktycznie zmienią (?) Oby tych przebieranek było jak najmniej. Edek też mi jeden styknie. Ja to ogólnie bym chciał jakiś old school set sceny, no ale wiadomo, że szans nie ma.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Widmoo
-#Invader
-#Invader

Post autor: Widmoo »

Piotr Lange pisze: pn wrz 30, 2024 9:00 am
Widmoo pisze: pn wrz 30, 2024 4:01 am
Piotr Lange pisze: ndz wrz 29, 2024 11:39 pm Harris w wywiadzie dla Planet Rock uchylił rąka tajemnicy odnośnie oprawy trasy. Stwierdził, iż zespół postanowił pójść w innym kierunku niż do tej pory, zrobić to, czego jeszcze nie robił. Steve po zapoznaniu się z projektem estrady, uznał iż to będzie totalne zaskoczenie, niemniej do pierwszego koncertu nie powie ani słowa. Czyżby materiałowe płachty miały zniknąć na dobre?
To na bank będą ekrany zamiast płacht. Coś jak Kiss robili swego czasu. Muszą jakoś przebić show z Legacy. A próbę już zrobili na Future Past i zadziałało. Będą mogli zmieniać tło co piosenkę.
Harris powiedział, że cała scena ma wyglądać inaczej, może zatem szykują się poważniejsze zmiany.
To mnie zaciekawiłeś. Masz gdzieś link do tego wywiadu?
To ride the storm to an empire of the clouds...
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Widmoo pisze: pn wrz 30, 2024 5:38 pm

To na bank będą ekrany zamiast płacht. Coś jak Kiss robili swego czasu. Muszą jakoś przebić show z Legacy. A próbę już zrobili na Future Past i zadziałało. Będą mogli zmieniać tło co piosenkę.
Harris powiedział, że cała scena ma wyglądać inaczej, może zatem szykują się poważniejsze zmiany.
Biorąc pod uwagę scenę z LOTB i TFP to też można powiedzieć, że obie wyglądają inaczej ;)
www.MetalSide.pl
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

Poszukaj tropem Planet Rock Steve Harris Interview 2024
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Piotr Lange pisze: pn wrz 30, 2024 6:34 pm
Poszukaj tropem Planet Rock Steve Harris Interview 2024
Naprawdę, nie możesz tego tutaj wrzucić? Chyba trzeba będzie pomyśleć o wprowadzeniu jakiś zasad co do przytaczania wypowiedzi i podawania informacji, bo ja jestem w stanie uwierzyć, że ci się wywiady z Harrisem śnią po nocach i potem przelewasz to tutaj szerząc dezinformację i dezoragnizację i zwyczajnie wkurwiając nie chcąc wrzucić linka, pod którym to przeczytałeś.
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Zgadzam się. Piszesz "Steve Harris powiedział" = dajesz linka do wywiadu lub wklejasz fotkę gazety (jeżeli czytałeś na papierze, a nie w sieci).

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Super pomysł. Koniec z farmazonami i wymysłami :roll:
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

bcc, teraz to mi kurwa zaimponowałeś :)
cloud
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: cloud »

To by bylo cudowne.
Moze dzieki temu kolejnym razem kupie bilet na US odpowiednio wczesniej, zamiast sugerowac sie bulszitem z forum, jak to bilety w Stanach slabo schodza.
UP THE IRONS !!!
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Doskonały pomysł, bezwzględnie usuwać tego typu posty i rozdawać warny na lewo i prawo :)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

johnny_o pisze: pn wrz 30, 2024 7:29 pm Doskonały pomysł, bezwzględnie usuwać tego typu posty i rozdawać warny na lewo i prawo :)
Cytat albo ban :evil:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Cukierek albo psikus... Dwa warny i za trzecim ban, ale usuwanie postów od razu i bezwzględnie.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Why so serious?!
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

johnny_o pisze: pn wrz 30, 2024 7:58 pm Cukierek albo psikus... Dwa warny i za trzecim ban, ale usuwanie postów od razu i bezwzględnie.
Nie no... bez cackania się z farmazoniarzami :lol: w końcu "Run for Your Lives!" :evil: :lol:

Dobra, koniec OT. Odpowiednie władze się zajmą tym tematem :D
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Pawlo84
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Pawlo84 »

nugz pisze: pn wrz 30, 2024 9:03 am Dla mnie skromniejsza oprawa Future Past na plus względem większej pompy z LOTB.
Na Future Past miałem ogromną nadzieję na lasery. Nie było na to lepszego momentu.
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

cloud pisze: pn wrz 30, 2024 7:28 pm To by bylo cudowne.
Moze dzieki temu kolejnym razem kupie bilet na US odpowiednio wczesniej, zamiast sugerowac sie bulszitem z forum, jak to bilety w Stanach slabo schodza.
Na jakie gigi potrzebujesz?
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

pz pisze: pn wrz 30, 2024 7:07 pm Zgadzam się. Piszesz "Steve Harris powiedział" = dajesz linka do wywiadu lub wklejasz fotkę gazety (jeżeli czytałeś na papierze, a nie w sieci).
http://www.ironmaidenbrasil.com.br/2024 ... r.html?m=1
Macie link, translator ustawcie sobie sami...
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Piotr Lange pisze: wt paź 01, 2024 8:25 am
pz pisze: pn wrz 30, 2024 7:07 pm Zgadzam się. Piszesz "Steve Harris powiedział" = dajesz linka do wywiadu lub wklejasz fotkę gazety (jeżeli czytałeś na papierze, a nie w sieci).
http://www.ironmaidenbrasil.com.br/2024 ... r.html?m=1
Macie link, translator ustawcie sobie sami...
Źródło: https://www.ironmaidenitalia.com :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

A tam masz podlinkowane dla kogo to wywiad. Nie nugzuj cocker, znam wariata z IM Italia i to nie jest bajkopisarz
ODPOWIEDZ