Co zamierzacie zrobic z noclegiem?? Ja na razie mysle zeby "hotelowac" tylko w druga noc. A w pierwsza ruszyc na podboj Paryza
25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Zrobi sie bibe na pokladzie 
Co zamierzacie zrobic z noclegiem?? Ja na razie mysle zeby "hotelowac" tylko w druga noc. A w pierwsza ruszyc na podboj Paryza
A rano sie zameldowac do hotelu, chwile odsapnac, zostawic toboly i ruszyc do parku ksiazat
Jest ktos kto by optowal za takim rozwiazaniem?? Bo samemu to moze mi sie odechciec takiego szwedania w nocy po Paryzu 
Jasne ,że oczywiste skoro lecimy tym samym samolotem tylko zapomniałem( skleroza nie boli ) wkleićSzymon pisze:No to oczywiste ze jak tamten lot jest przelozony to dla naszej czworki tezironpacy pisze:Mam nadzieję że to dotyczy też rezerwacji nr. 1023198Wsumie tyle dobrze ze wystarczy jak wczesnie rano wyjade i zdaze, o tak trza by dzien wczesniej do kraka jechac. Chociaz zawsze szkoda tych kilku godzin w Paryzu
Mam tylko nadzieje ze nam Wizzair jakiegos numeru nie wytnie na powrot - tzn jak przesuna lot na pozniejsza godzine tak jak skyeurope to luz, ale jak przesuna na wczesne rano to masakra bedzie
Mam nadzieję że Wizzair nie zrobi takiego numeru żeby przekładać lot powrotny na rano
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
nie kumam - Wy lecicie WizzAir ale tym samym samolotem co my?
z czystej ciekowości pytam
z czystej ciekowości pytam
Do Paryza lecimy z Wami z Kraka Skyeurope, ale wracamy Wizzairem do Katowic.
NO TO JEST NAS JUŻ DWÓCH :beerSzymon pisze:Zrobi sie bibe na pokladzie
Co zamierzacie zrobic z noclegiem?? Ja na razie mysle zeby "hotelowac" tylko w druga noc. A w pierwsza ruszyc na podboj Paryza![]()
A rano sie zameldowac do hotelu, chwile odsapnac, zostawic toboly i ruszyc do parku ksiazat
Jest ktos kto by optowal za takim rozwiazaniem?? Bo samemu to moze mi sie odechciec takiego szwedania w nocy po Paryzu
Czemu nie w końcu tych kilku godzin dziennych może zabraknąć żeby sobie Paryż po japońsku (jakotakoGlabula pisze:NO TO JEST NAS JUŻ DWÓCH :beerSzymon pisze:Zrobi sie bibe na pokladzie
Co zamierzacie zrobic z noclegiem?? Ja na razie mysle zeby "hotelowac" tylko w druga noc. A w pierwsza ruszyc na podboj Paryza![]()
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
No jasne, szczegolnie ze nam lota przesuneli na pozniejsza godzine. nie wiem co ty chcesz tam oblukac, ale czasu Ci braknie raczej napewnoironpacy pisze:Czemu nie w końcu tych kilku godzin dziennych może zabraknąć żeby sobie Paryż po japońsku (jakotakoGlabula pisze:
NO TO JEST NAS JUŻ DWÓCH :beer) obejrzeć .
trzeba propagowac w końcu polską kulturę na zachodzie 
Bonjour Martin Majcher
Voici la réponse du service client à votre requête numéro 19526-1110812140 :
Nous vos informons que vos billets seront expédiés en Chronopost (XB307702355FR) dès ce soir.
Cordialement
Le Service Client
Nous vos informons que vos billets seront expédiés en Chronopost (XB307702355FR) dès ce soir.
Cordialement
Le Service Client
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Że co?
Niech zgadnę - to numer paczki, którą wysłano bilety? Ale tej pierwszej czy wysłali je ponownie?
Niech zgadnę - to numer paczki, którą wysłano bilety? Ale tej pierwszej czy wysłali je ponownie?
Z tego co zrozumialem to wyslali paczke jeszcze raz
EeeMaYeR pisze:Bonjour Martin Majcher
Cordialement
Le Service Client
jeszcze raz?
a co z tą pierwszą niby?
oni są żałośni albo lepiej powiedzieć oni są francuzami
a co z tą pierwszą niby?
oni są żałośni albo lepiej powiedzieć oni są francuzami
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Może niech ktoś nam to przetłumaczy, żebyśmy byli pewni?

nie znam fr ale wg mnie to cos takiego:MaYeR pisze:Bonjour Martin Majcher
Cordialement
Le Service Client
oto odpowiedz z obslugi klienta (?) na skarge numer 19526-1110812140 :
informujemy ze wasze bilety [zostaly wyslane albo beda wyslane] Chronpost - to chyba jakas poczta:P dzis wieczorem.
siostra moja przetłumaczyła
czyli jak widać nie znając języka i tak doszliście do tego o co chodzi
Oto odpowiedź z serwisu klienta na wasze podanie numer 19526-1110812140Voici la réponse du service client à votre requête numéro 19526-1110812140 :
My was informujemy, że wasze bilety zostaną wysłane na poczcie Chronopost (XB307702355FR) dziś wieczorem.Nous vos informons que vos billets seront expédiés en Chronopost (XB307702355FR) dès ce soir.
czyli jak widać nie znając języka i tak doszliście do tego o co chodzi
UWAGA!
Mam już bilety na koncert do Paryża.
Każda osoba, która sobie tego życzy moze takowy bilet dostac do domu. Ale uwaga!! na wlasna odpowiedzialnosc.
Planujemy wynajecie pokoi w motelu w poblizu stadionu. Jesli jestescie zainteresowani takowym noclegiem to piszcie do mnie na mejla:
mayer@supermedia.pl tak abym wiedzial ile w przyszlosci rezerwowac miejsc.
Mam już bilety na koncert do Paryża.
Każda osoba, która sobie tego życzy moze takowy bilet dostac do domu. Ale uwaga!! na wlasna odpowiedzialnosc.
Planujemy wynajecie pokoi w motelu w poblizu stadionu. Jesli jestescie zainteresowani takowym noclegiem to piszcie do mnie na mejla:
mayer@supermedia.pl tak abym wiedzial ile w przyszlosci rezerwowac miejsc.
Miki wiec za pomoca slownika wiem.onet.pl przetlumaczylem to samo 
Mayer podaj wiecej szczegolow na temat tego motelu.. chyba ze nawet po szczegoly mamy pisac maile to ok..
Mayer podaj wiecej szczegolow na temat tego motelu.. chyba ze nawet po szczegoly mamy pisac maile to ok..
Na razie nie mam na mysli jakiegos konkretnego motelu bo w gre wchodzi kilka obiektow. Chodzi mi raczej o zglaszanie sie chetnych, ktorzy w ogole chcieliby nocowac z nami (bez podtekstowSim0n pisze: Mayer podaj wiecej szczegolow na temat tego motelu.. chyba ze nawet po szczegoly mamy pisac maile to ok..
Mam dwie propozycje moteli na nocleg w Paryzu.
Pierwszy motel to ten
http://www.reservations.bookhostels.com ... 7w81bbvlnd
Zaleta:
Koszt za noc za jedna osobe waha sie od 65 do 120 zl (w zaleznosci ile osobowy bedzie pokoj)
Wada:
Odleglosc od stadionu 10 km - czyli piechota ok. 2,5 godz.
Drugi motel to ten:
Zaleta:
Odleglosc od stadionu - 4 km czyli piechota ok. godziny drogi
Wada:
Jeden nocleg za osobe to koszt prawie 100 zl, przy czym wszystkie pokoje sa 4-osobowe
Teraz pytanie, ktory wybieramy
Pierwszy motel to ten
Zaleta:
Koszt za noc za jedna osobe waha sie od 65 do 120 zl (w zaleznosci ile osobowy bedzie pokoj)
Wada:
Odleglosc od stadionu 10 km - czyli piechota ok. 2,5 godz.
Drugi motel to ten:
Zaleta:
Odleglosc od stadionu - 4 km czyli piechota ok. godziny drogi
Wada:
Jeden nocleg za osobe to koszt prawie 100 zl, przy czym wszystkie pokoje sa 4-osobowe
Teraz pytanie, ktory wybieramy