28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
mi też jeszcze nie przysłali choć zamówiłem 22.12....... 
Ja zamawiałem 18 grudnia a dopiero 16 stycznia dostałem bilety także pewnie dostaniecie w poniedziałek/wtorek.
- Elevatorman
- -#Clansman

no mam nadzieje bo już mnie szlag trafia 
Ja wybrałem mniej skomplikowany sposób i poprostu poszedłem do bileterni 
- Elevatorman
- -#Clansman

ja mam daleko do bileterni więc taki sposób wydawał mi się mniej skomplikowany ale jeśli masię do czynienia z Live Nation widocznie jest inaczej....
Mam nadzieję, iż fakt, że kobieta z Empiku wydrukowała mi bilet "do góry nogami" nie ma większego znaczenia...? Nie śmiejcie się, poważnie pytam.
Why so serious?
- Elevatorman
- -#Clansman

a mi dalej Urwa nie przyszło dajcie ten numer do Live Nation bo mam już ich dosyć
coś może wiadomo w materii setlisty ?
Raczej to bez znaczenia. Liczy się kod kreskowyMandrake pisze:Mam nadzieję, iż fakt, że kobieta z Empiku wydrukowała mi bilet "do góry nogami" nie ma większego znaczenia...? Nie śmiejcie się, poważnie pytam.
Na stronie LN masz do nich telefon w FAQElevatorman pisze:a mi dalej Urwa nie przyszło dajcie ten numer do Live Nation bo mam już ich dosyć
Kurdęęę, jeszcze w weekend ktoś pisał na overkill, że zostało ponad 7 tyś biletów na płytę, dziś z ciekawości kupując bilety na Santanę spytałem się ile zostało wejściówek na płytę i sprzedawca powiedział, że 5200 (albo coś w okolicy tego bo nie pamiętam dokładnie, ważne że 5 z przodu). Chyba jednak trzeba będzie poddać się ogólnej panice i kupić bilet.
No a jednak. Kurde, trzeba kasę kołować. Nie uśmiecha mi się nabywanie biletu na boczne najgorsze sektory. Ponoć wejściówki na te lepsze sektory też dość szybko schodzą. Wczoraj też przeglądałem sobie Overkill i tam na każdej stronie jest podawany stan ilości biletów na płytę. 
biletów na trybunę już nie ma...Zostały tylko te najgorsze...M@ti pisze: Ponoć wejściówki na te lepsze sektory też dość szybko schodzą.
No to ładnie.
To było do przewidzenia.Onet.pl pisze:Wszystko wskazuje na to, że nowa płyta grupy Metallica ukaże się dopiero po wakacjach. Według na razie nieoficjalnych informacji, datę premiery krążka przesunięto po raz kolejny.
Zgodnie z pierwszymi doniesieniami, następca wydanego w 2003 roku krążka "St. Anger" miał się pojawić w sprzedaży w lutym. Następnie premierę przełożono na kwiecień, a - jak podaje Stereo Warning, płyty można się spodziewać najwcześniej we wrześniu.
W Polsce materiał legendy ciężkiego grania wyda wytwórnia Universal Music Polska. Brzmienie płycie nada słynny producent Rick Rubin, który pracuje z Metallicą po raz pierwszy.
- Nowy materiał jest bardziej dynamiczny i zróżnicowany niż nasze ostatnie dokonania. Utwory mają wiele odcieni. Są ciężkie, szybkie i mocne. Pojawiają się jednak spokojniejsze fragmenty i interludia. Ten album znacznie różni się od "St. Anger", ale także od "Load". Nowe nagrania nie są tak jednowymiarowe i bezpośrednie, jak "St. Anger" - zapewniał w wywiadzie dla pisma "Revolver" Lars Ulrich.
Przypomnijmy, że zespół wystąpi 28 maja na Stadionie Śląskim w Chorzowie.
/..../
EDIT:
wobec ogólnego niezadowolenia z podawanych przeze mnie danych post wycięty
EDIT:
wobec ogólnego niezadowolenia z podawanych przeze mnie danych post wycięty
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 10:56 am przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 804
To kup na allegro Sektor 31yanek pisze:biletów na trybunę już nie ma...Zostały tylko te najgorsze...
na aukcji "prywatnej" - ciekawy jestem ile trzeba dopłacić ponad tą cene co jest "oficjalnie" wystawiona (na allegro nie wolno sprzedawać biletów drożej niż cena nominalna ale aukcha prywatna to sposób aby to obejść)Deleted User 804 pisze:To kup na allegro Sektor 31yanek pisze:biletów na trybunę już nie ma...Zostały tylko te najgorsze...W innych miejscach też pewnie znajdziesz
- Elevatorman
- -#Clansman

Mam bilet wreszcie !!