Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Lubię ten album. Zresztą, jeżeli chodzi o DT to lubię niemal wszystko
BTW : W jednym z ostatnich wywiadów LaBrie się wypuścił że w październiku zespół będzie przesłuchiwał "7 klasowej światy perkusistów". Stwierdził też że w tej siódemce, wg. niego na pewno jest nowy perkusista Dream Theater. A na oficjalnym twitterze DT potwierdził że przesłuchania rozpoczęły się 18 października

Świetna płytka, jedna z najlepszych z gatunku death/black metal w tym roku.
A tu coś z klasyki

ehe ehe, tylko co to za płyta z tego black/death huh ? bo na codzien nie siedzę w tych klimatach i nie znam wszystkich okładek. Wykonawce i tytuł please
-
Deleted User 2868
Watain - Lawless Darkness
NP:
65daysofstatic - One Time For All Time
NP:
65daysofstatic - One Time For All Time
Ponownie zabrałem się za ten album i ku mojemu zaskoczeniu do fenomenalnego Master of The Moon, bardzo dobrego One More For The Road, dobrych Shivers i The Eyes dołączył świetny I am. Wcześniej mi sę tak nie podobał.
PS:Dla tych którzy nie wiedzą...Na płycie jest też The Man Who Would be King, ale do IM ma daleko
wracamy dziś do korzeni 

Dorzucę sobie przed snem to:

Dorzucę sobie przed snem to:

-
lolowiecki
- -#Prisoner

Epica - Design Your Universe
Najnowsza płyta heavymetalowej załogi Crystal Viper - jak dla mnie miazga totalna
Night Mistress Fan Club Łódź

Solowy Tony Iommi jako Black Sabbath. Płyta jednak stylem niezbyt przypomina klasyczne Sabbath. Mało porywająca, nieco nużąca, można posłuchać.
-
Deleted User 622
Bardzo fajny album ze świetnymi wokalami Glenna Hughesa.Pablo1919 pisze:Obrazek
Solowy Tony Iommi jako Black Sabbath. Płyta jednak stylem niezbyt przypomina klasyczne Sabbath. Mało porywająca, nieco nużąca, można posłuchać.
Piersi-Piersi. Nastepnie nowy Frontside.
-
lolowiecki
- -#Prisoner

Cradle Of Filth - Darkly, Darkly, Venus Aversa. Oj udała im się płyta oj tak tak tak. Magia.
IMO kaszanę odstawili. Już chyba nie nagrają albumu na miarę przynajmniej Nymphetamine. Za długa, nieciekawa (poza kilkoma momentami), i zlewa mi się wszystko.
najlepsi floydzi dla mnie chyba... od A do Z album genialny, brak słabego momentu, tutaj kupuję te wszystkie dziwactwa, których nie mogę przełknąć na choćby The Wall (które jest przereklamowane i za długie
Tak jak solówki ogólnie mi wiszą, to te z Time i Money naprawdę mnie ruszają. Chociaż słuchając tej z Time zawsze mam wrażenie, że można było to zagrać lepiej. Jakaś mimo geniuszu, taka wyblakła jest, szczególnie w pierwszej części. Na Pulse w ogóle Gimour dał dupy, Petrucci bardzo dobrze ją wykonał z Drimkami
E tam, Wish lepsiejszy jest
a stawianie pietruchy nad Gilmourem w jakimkolwiek względzie, to dla mnie marna prowokacja, o 
Ci goście chyba nie potrafią słabej płyty nagrać
poznaję ich od SMS i wszystko jest świetne. Stupid Dream najgorszy, ale też daje radę 
A z tą panią się chyba też zacznę zaznajamiać
Ci goście chyba nie potrafią słabej płyty nagrać
A z tą panią się chyba też zacznę zaznajamiać
to dopiero prowokacjamichi pisze:Stupid Dream najgorszy
- IronCezarek
- -#Clairvoyant