Ja to przede wszystkim bym chciał bilety na GC w Pradze, które wyprzedano w 2h po starcie sprzedaży
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 357
Ja mam na GC ale tylko dlatego że kumpel był zarejestrowany już na czeskim LN i kupił w przedsprzedaży. Pewnie 75 minut Priest zagra
Zazdro...W Lizbonie rok temu przed Ozzym grali 14 numerów, to wychodzi właśnie coś koło 1h15. To już praktycznie co-head tak naprawdę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Trzeba czyms wypelnic czas jak Ozz gra 90 licząc dwa 15-minutowe sola 
Że co?! W Czechach zeszły od razu? To mi popsułeś humor.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No niestety, fatalna sprawa. Znajomy pisał do czeskiego LN, kolejnych rzutów ma nie być. Albo Ozzy ma tam aż tak dużą popularność (w co nie wierzę, do tego to są jednak drogie koncerty), albo to sprawka koników z odpowiednimi botami.
Tym bardziej że ostatnio gral na letnanach, więc nie powinno być aż takiego popytu
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 357
Sami czesi narzekają że już bilety na GC wiszą na ichnich portalach po 3500 kc. Więc pewnie kwestia konikow, nie jakiejś olbrzymiej hali, zestawu 2 wykonawców i tego że w Czechach GC jest normalne a nie na 3/4 płyty
Na ten koncert bilety są imienne, czy nie?
-
Deleted User 357
Nie, więc od razu pisze że brałem jeden bilet dla mojej dziewczyny, która na sto procent jeszcze nie wie czy pojedzie. Wobec tego BYĆ MOŻE będę miał jeden bilet na GC na sprzedaż za oryginalną cenę (420 zł). Ale to najwcześniej za kilka miesięcy będzie wiadomo
Dobra, to jakby co, to jestem chętny. Pamiętaj o tym 
-
Deleted User 357
Spoko. Napisałeś pierwszy więc jakby co to masz prawo pierwokupu 
Łosz w morde, co za set, nawet Painkiller wyleciał. Priest powinni definitywnie zrobić trasę po EU jeszcze w tym roku.
Kurcze, jak kiedyś kupowanie biletów przez internet było czystą przyjemnością, to teraz robi się z tego niezła patola.
Niestety, ale Halford powiedział, że obecna trasa po USA to już ostatni odcinek Firepower Tour z wyjątkiem gigów przełożonych na 2020
Kolejna okazja na spotkanie z Judaszami to pewnie trasa urodzinowa, ale do jej europejskiego jeszcze chyba naprawdę dużo czasu. Według mnie źle się stało, że dogadali się z Ozzym, bo takie właśnie są tego skutki.
Mają szczęście Amerykańcy ,szkoda ,że z Ozzym nie wyszło w Europie...
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
No i pytanie czego się teraz w Europie spodziewać...Schizoid pisze: ↑sob maja 04, 2019 7:18 pmNiestety, ale Halford powiedział, że obecna trasa po USA to już ostatni odcinek Firepower Tour z wyjątkiem gigów przełożonych na 2020![]()
Kolejna okazja na spotkanie z Judaszami to pewnie trasa urodzinowa, ale do jej europejskiego jeszcze chyba naprawdę dużo czasu. Według mnie źle się stało, że dogadali się z Ozzym, bo takie właśnie są tego skutki.
Jako Support Ozza mogą zagrać wszystko. Trasę po USA i trasę po Europie dzielić będzie pół roku, do tego czasu mogą wygrzebać jeszcze jakieś numery. Zresztą ta setlista i tak nie dotrwa do końca trasy, mają jeszcze co najmniej 4 utwory ograne i zamierzają bawić się w rotowanie.
To jest godzinny set z jakiegoś festiwalu. Wyglada spoko, na Europę niech jeszcze dodadzą Victim Of Changes oraz Traitors Gate i będę w pełni zadowolony.
https://www.setlist.fm/setlist/judas-pr ... 096e4.html
https://www.setlist.fm/setlist/judas-pr ... 096e4.html