Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Judas Priest

Post autor: Schizoid »

pz pisze: sob maja 04, 2019 10:23 am Nieźle. To, się podoba. Tylko z Ozzem pewnie grają krócej. Ale liczę, że u nas pojadą podobnie, jeżeli chodzi o różnorodność. Tylko rozpiska trasy na Europę słaba dla mnie, a tu chciałoby kilka koncertów zobaczyć.
Ja to przede wszystkim bym chciał bilety na GC w Pradze, które wyprzedano w 2h po starcie sprzedaży :roll:

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Ja mam na GC ale tylko dlatego że kumpel był zarejestrowany już na czeskim LN i kupił w przedsprzedaży. Pewnie 75 minut Priest zagra
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Zazdro...W Lizbonie rok temu przed Ozzym grali 14 numerów, to wychodzi właśnie coś koło 1h15. To już praktycznie co-head tak naprawdę.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Trzeba czyms wypelnic czas jak Ozz gra 90 licząc dwa 15-minutowe sola :lol:
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

to nie fejk? :P
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Schizoid pisze: sob maja 04, 2019 10:31 am
pz pisze: sob maja 04, 2019 10:23 am Nieźle. To, się podoba. Tylko z Ozzem pewnie grają krócej. Ale liczę, że u nas pojadą podobnie, jeżeli chodzi o różnorodność. Tylko rozpiska trasy na Europę słaba dla mnie, a tu chciałoby kilka koncertów zobaczyć.
Ja to przede wszystkim bym chciał bilety na GC w Pradze, które wyprzedano w 2h po starcie sprzedaży :roll:
Że co?! W Czechach zeszły od razu? To mi popsułeś humor.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No niestety, fatalna sprawa. Znajomy pisał do czeskiego LN, kolejnych rzutów ma nie być. Albo Ozzy ma tam aż tak dużą popularność (w co nie wierzę, do tego to są jednak drogie koncerty), albo to sprawka koników z odpowiednimi botami.

Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Tym bardziej że ostatnio gral na letnanach, więc nie powinno być aż takiego popytu
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Deleted User 357

Sami czesi narzekają że już bilety na GC wiszą na ichnich portalach po 3500 kc. Więc pewnie kwestia konikow, nie jakiejś olbrzymiej hali, zestawu 2 wykonawców i tego że w Czechach GC jest normalne a nie na 3/4 płyty
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Na ten koncert bilety są imienne, czy nie?

Deleted User 357

Nie, więc od razu pisze że brałem jeden bilet dla mojej dziewczyny, która na sto procent jeszcze nie wie czy pojedzie. Wobec tego BYĆ MOŻE będę miał jeden bilet na GC na sprzedaż za oryginalną cenę (420 zł). Ale to najwcześniej za kilka miesięcy będzie wiadomo
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Dobra, to jakby co, to jestem chętny. Pamiętaj o tym :D

Deleted User 357

Spoko. Napisałeś pierwszy więc jakby co to masz prawo pierwokupu ;)
Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

Łosz w morde, co za set, nawet Painkiller wyleciał. Priest powinni definitywnie zrobić trasę po EU jeszcze w tym roku.
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Kurcze, jak kiedyś kupowanie biletów przez internet było czystą przyjemnością, to teraz robi się z tego niezła patola.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Python pisze: sob maja 04, 2019 1:44 pm Łosz w morde, co za set, nawet Painkiller wyleciał. Priest powinni definitywnie zrobić trasę po EU jeszcze w tym roku.
Niestety, ale Halford powiedział, że obecna trasa po USA to już ostatni odcinek Firepower Tour z wyjątkiem gigów przełożonych na 2020 :?
Kolejna okazja na spotkanie z Judaszami to pewnie trasa urodzinowa, ale do jej europejskiego jeszcze chyba naprawdę dużo czasu. Według mnie źle się stało, że dogadali się z Ozzym, bo takie właśnie są tego skutki.

Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Mają szczęście Amerykańcy ,szkoda ,że z Ozzym nie wyszło w Europie...
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

Schizoid pisze: sob maja 04, 2019 7:18 pm
Python pisze: sob maja 04, 2019 1:44 pm Łosz w morde, co za set, nawet Painkiller wyleciał. Priest powinni definitywnie zrobić trasę po EU jeszcze w tym roku.
Niestety, ale Halford powiedział, że obecna trasa po USA to już ostatni odcinek Firepower Tour z wyjątkiem gigów przełożonych na 2020 :?
Kolejna okazja na spotkanie z Judaszami to pewnie trasa urodzinowa, ale do jej europejskiego jeszcze chyba naprawdę dużo czasu. Według mnie źle się stało, że dogadali się z Ozzym, bo takie właśnie są tego skutki.
No i pytanie czego się teraz w Europie spodziewać...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Jako Support Ozza mogą zagrać wszystko. Trasę po USA i trasę po Europie dzielić będzie pół roku, do tego czasu mogą wygrzebać jeszcze jakieś numery. Zresztą ta setlista i tak nie dotrwa do końca trasy, mają jeszcze co najmniej 4 utwory ograne i zamierzają bawić się w rotowanie.

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

To jest godzinny set z jakiegoś festiwalu. Wyglada spoko, na Europę niech jeszcze dodadzą Victim Of Changes oraz Traitors Gate i będę w pełni zadowolony.

https://www.setlist.fm/setlist/judas-pr ... 096e4.html

ODPOWIEDZ