Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

A no był na wczasach w dziczy. Szukał fiordów, karmił łosie i jadł renifery. Byłoby super, ale został też podstępem zaciągnięty na oglądanie jak w Szwecji odrabia się pańszczyznę (w wykonaniu Soen - po raz gazylion pierwszy z tym samym setem co przez ostatnie 3 lata, tylko trochę krótszymdo usług
przenieść/tworzyć/kasować działy mogą tylko Budziol z pz![]()
A PreZes to chyba na wczasach gdzieś w dziczy, co nie? Dawno nic nie pisał na forum...

Przecież napisałem, że podstępempodstępem
![]()
Nie no, bez przesady... ja wrzucam przez np. image bb i jakoś to ultra dużo czasu nie zajmuje.W przypadku np. screena robionego telefonem raczej ciężko o tagowanie [img], a wstawianie na jakiś zewnętrzny upload to jednak trochę nieproporcjonalnie dużo zachodu.
Brawo. Rozsądne podejście. Sam tak robię.Nie no, bez przesady... ja wrzucam przez np. image bb i jakoś to ultra dużo czasu nie zajmuje.W przypadku np. screena robionego telefonem raczej ciężko o tagowanie [img], a wstawianie na jakiś zewnętrzny upload to jednak trochę nieproporcjonalnie dużo zachodu.
Burn... Burn!!!!Jakby tamten dzial puścić z dymem zwolniło by sie miejsce na najbliższe kilka lat![]()
Może kiedyś trzeba będzie pomyśleć o jego skróceniu np. o jakieś 2000 stronJakby tamten dzial puścić z dymem zwolniło by sie miejsce na najbliższe kilka lat![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości