szkoda tylko ze nijak zrewanzowac sie nie moge - moja kolekcja jest uboga bardzo (bootlegow Ironow brak wogole) - stalego lacza tez nie mam w domu tylko w pracy korzystam - ech
Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
bede dozgonnie wdzieczna jak ktos udostepni boota i audio i video tak - zebym i ja go mogla miec 
szkoda tylko ze nijak zrewanzowac sie nie moge - moja kolekcja jest uboga bardzo (bootlegow Ironow brak wogole) - stalego lacza tez nie mam w domu tylko w pracy korzystam - ech
Mam juz obiecany Wroclaw - 2003. Jak tylko wstanie tdt to wrzucam tam torrenta.
transylvania
bootleg video???ronn pisze:Mam juz obiecany Wroclaw - 2003. Jak tylko wstanie tdt to wrzucam tam torrenta.
dokladnie...1/3 postow w tym topicu to "kiedy?" i "kiedy?", czekajcie cierpliwie i nie piszcie durnych postow.jajco pisze:Ludzie nie dosc ze bedziecie miec bootleg, bo ktos byl tak mily i dobry zeby go zarejstrowac to jeszcze go popedzacie, troche cierpliwosci, wlozcie lodu w majty i spokojnie siadzcie w fotelu. Jak bedzie to dadza znac, a w tym czasie zamiast po raz setny pisac GDZIE JEST BOOT Z CHORZOWA???? zassajcie sobie z Rock Am Ring w poltorej godzinki z torrenta:P
a to jest dobra jakosc?? bo ja mam wersje ktora zajmuje 139Mb i ma tez gotowe okladki do wydrukowania jakosc jest dobra ale moze twoja jest lepsza??ronn pisze:Niestety. Audio, wersja 114mb.
nie wiem czy to jakaś nowość, ale ja zaciągam przez e-mule'a koncert ""[Full Concert] Iron Maiden - Live In Jerez Pol - Wroclaw - Hala Ludowa - Mystic Festival.avi""
UP THE IRONS!
-
Deleted User 357
Ściągasz Madryt,a nie wrocek....
ale fajnie się masz
to nie jest Wrocław :]
to nie jest Wrocław :]
- Powerslave
- -#Prisoner

tez to widzialem, a ile zajmuje? bo ja mam Iron Maiden-Dance Of Death Tour 2003-2004 (28.11.2003-Wroclaw).mpg 887MB...
edit: aha
edit: aha
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Ehh... Szkoda...Żelazny pisze:Ściągasz Madryt,a nie wrocek....
gorbag pisze:Ehh... Szkoda...Żelazny pisze:Ściągasz Madryt,a nie wrocek....Ale i tak juz to ściągn do końca
![]()
Ja to właśnie ściągnąłem parę dni temu. To nie Madryt tylko Jerez 11.07.03. Nawet bardzo fajny ten koncert, tylko jest trochęciulowo zrobiony efekt, że są zdjęcia robione co jakiś czas i stop klatka a potem powrót tylko że z małym ucięciem muzyki co bardzo denerwuje.
ktos juz pisal to chyba w tym miejscu, sora ze nie przytocze, ale na emulu jest plik pod nazwa: IRON MAIDEN[31.5.2005].zip, wiecie co to jest, bo ma 205 mb?
Pisałem parę dni temu, że oferuję "Remember Tomorrow" - video z Chorzowa. Popracowałem trochę nad tą płytką i teraz wygląda to tak: Jest to płytka DVD, po włożeniu do odtwarzacza pokazuje się menu z trzema pozycjami: news o przylocie Maiden na lotnisko w Pyrzowicach (wypowiedź Steva o koncertach w Polsce), news o występie Maiden (z wypowiedziami fanów), i fragmenty koncertu (świetnie ograny stadion i scena - wielu może się rozpoznać, Ides of March - tu niestety obraz mam tylko przez kilka sekund, dalej tylko audio, no i gwóźdź programu - "Remember Tommorow" wraz z zapowiedzią). To nie jest jakieś nagranie VHS, robione z ukrycia trzęsącą się ręką, spod pachy. To profesjonalna robota. Perfekcyjna jakość. Jestem bardzo dumny z tego rarytasu. I nadal podtrzymuję swoje - udostępnię to wszytkim za pośrednictwem Wickera bądź Mayera (dajcie znać, komu to posłać i na jaki adres). Wcześniej jednak oferuję wysłanie płytki każdemu, kto może mi zaoferować jakieś inne video z Maidenami. O bootlegi mi chodzi.
powiedz nam ile to wazy, bardzo bylbym tym ucieszony
:D, jestem chetny wiec jakby co moje gg: 8252435 ;]
A na jakiej zasadzie będzie to udostępniane przez Mayera, czy Wicker Mana, tzn. czy liczy się to, że jest się Fanklubowiczem??CubeX pisze:Pisałem parę dni temu, że oferuję "Remember Tomorrow" - video z Chorzowa. Popracowałem trochę nad tą płytką i teraz wygląda to tak: Jest to płytka DVD, po włożeniu do odtwarzacza pokazuje się menu z trzema pozycjami: news o przylocie Maiden na lotnisko w Pyrzowicach (wypowiedź Steva o koncertach w Polsce), news o występie Maiden (z wypowiedziami fanów), i fragmenty koncertu (świetnie ograny stadion i scena - wielu może się rozpoznać, Ides of March - tu niestety obraz mam tylko przez kilka sekund, dalej tylko audio, no i gwóźdź programu - "Remember Tommorow" wraz z zapowiedzią). To nie jest jakieś nagranie VHS, robione z ukrycia trzęsącą się ręką, spod pachy. To profesjonalna robota. Perfekcyjna jakość. Jestem bardzo dumny z tego rarytasu. I nadal podtrzymuję swoje - udostępnię to wszytkim za pośrednictwem Wickera bądź Mayera (dajcie znać, komu to posłać i na jaki adres). Wcześniej jednak oferuję wysłanie płytki każdemu, kto może mi zaoferować jakieś inne video z Maidenami. O bootlegi mi chodzi.
Słuchajcie - to musi być jasne. Po pierwsze - nie wysyłam za kasę. Nie chcę na tym zarabiać, a sam też nie zapłaciłem, więc chcę być lojalny. Druga sprawa - odpada droga elektroniczna. Tylko poczta Polska, bo internet to dla mnie magia. Chłopaki z Sanktuarium na pewno coś z tym zrobią, tylko musi trochę wody w Wiśle upłynąć. A chciałbym wcześniej zyskać parę bootów, bo Meiden kocham jak cholera, więc chyba nic w tym złego. Zresztą nikogo nie zmuszam do wymianki, zawsze można poczekać. Ale jak ktoś chciałby nagrodzić mnie za wspaniałomyślność, to czekam niecierpliwie. Reszta niech zaczeka - naprawdę warto. Ja to oglądam w kółko.
wybacz, ale nie orientuje sie w cenach PP ile moze to kosztowac wysylka do np. lodzi
Jeszcze jedno: odnośnie zasad dalszej dystrybucji tego nagrania - zamierzam zdać się na szefów Sanktuarium. Czekam na kontakt z nimi, może zresztą zabiorą też głos tutaj.
No to czekamy...CubeX pisze:Jeszcze jedno: odnośnie zasad dalszej dystrybucji tego nagrania - zamierzam zdać się na szefów Sanktuarium. Czekam na kontakt z nimi, może zresztą zabiorą też głos tutaj.
P.S. Widze, że też jesteś z Częstochowy, więc wysyłać pocztą to bez sensu. Może jakieś małe spotkanie przy browarku