Materiały audio/video z Mystic Festival '05

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

liv
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05

Post autor: liv »

bede dozgonnie wdzieczna jak ktos udostepni boota i audio i video tak - zebym i ja go mogla miec :)

szkoda tylko ze nijak zrewanzowac sie nie moge - moja kolekcja jest uboga bardzo (bootlegow Ironow brak wogole) - stalego lacza tez nie mam w domu tylko w pracy korzystam - ech :(
Awatar użytkownika
ronn
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: ronn »

Mam juz obiecany Wroclaw - 2003. Jak tylko wstanie tdt to wrzucam tam torrenta.
transylvania
Beaver
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Beaver »

ronn pisze:Mam juz obiecany Wroclaw - 2003. Jak tylko wstanie tdt to wrzucam tam torrenta.
bootleg video??? :shock:
Awatar użytkownika
ronn
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: ronn »

Niestety. Audio, wersja 114mb.
transylvania
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Urchin »

jajco pisze:Ludzie nie dosc ze bedziecie miec bootleg, bo ktos byl tak mily i dobry zeby go zarejstrowac to jeszcze go popedzacie, troche cierpliwosci, wlozcie lodu w majty i spokojnie siadzcie w fotelu. Jak bedzie to dadza znac, a w tym czasie zamiast po raz setny pisac GDZIE JEST BOOT Z CHORZOWA???? zassajcie sobie z Rock Am Ring w poltorej godzinki z torrenta:P
dokladnie...1/3 postow w tym topicu to "kiedy?" i "kiedy?", czekajcie cierpliwie i nie piszcie durnych postow.
Miras
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Miras »

ronn pisze:Niestety. Audio, wersja 114mb.
a to jest dobra jakosc?? bo ja mam wersje ktora zajmuje 139Mb i ma tez gotowe okladki do wydrukowania jakosc jest dobra ale moze twoja jest lepsza?? :twisted:
Awatar użytkownika
gorbag
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: gorbag »

nie wiem czy to jakaś nowość, ale ja zaciągam przez e-mule'a koncert ""[Full Concert] Iron Maiden - Live In Jerez Pol - Wroclaw - Hala Ludowa - Mystic Festival.avi"" :twisted: :twisted: :twisted: UP THE IRONS!
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Ściągasz Madryt,a nie wrocek....
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

ale fajnie się masz :lol: :lol:
to nie jest Wrocław :]
Awatar użytkownika
Powerslave
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Powerslave »

tez to widzialem, a ile zajmuje? bo ja mam Iron Maiden-Dance Of Death Tour 2003-2004 (28.11.2003-Wroclaw).mpg 887MB...

edit: aha :P
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
Awatar użytkownika
gorbag
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: gorbag »

Żelazny pisze:Ściągasz Madryt,a nie wrocek....
Ehh... Szkoda... :( Ale i tak juz to ściągn do końca :) :twisted:
Awatar użytkownika
Sabi
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sabi »

gorbag pisze:
Żelazny pisze:Ściągasz Madryt,a nie wrocek....
Ehh... Szkoda... :( Ale i tak juz to ściągn do końca :) :twisted:

Ja to właśnie ściągnąłem parę dni temu. To nie Madryt tylko Jerez 11.07.03. Nawet bardzo fajny ten koncert, tylko jest trochęciulowo zrobiony efekt, że są zdjęcia robione co jakiś czas i stop klatka a potem powrót tylko że z małym ucięciem muzyki co bardzo denerwuje.
Fender
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Fender »

ktos juz pisal to chyba w tym miejscu, sora ze nie przytocze, ale na emulu jest plik pod nazwa: IRON MAIDEN[31.5.2005].zip, wiecie co to jest, bo ma 205 mb?
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: CubeX »

Pisałem parę dni temu, że oferuję "Remember Tomorrow" - video z Chorzowa. Popracowałem trochę nad tą płytką i teraz wygląda to tak: Jest to płytka DVD, po włożeniu do odtwarzacza pokazuje się menu z trzema pozycjami: news o przylocie Maiden na lotnisko w Pyrzowicach (wypowiedź Steva o koncertach w Polsce), news o występie Maiden (z wypowiedziami fanów), i fragmenty koncertu (świetnie ograny stadion i scena - wielu może się rozpoznać, Ides of March - tu niestety obraz mam tylko przez kilka sekund, dalej tylko audio, no i gwóźdź programu - "Remember Tommorow" wraz z zapowiedzią). To nie jest jakieś nagranie VHS, robione z ukrycia trzęsącą się ręką, spod pachy. To profesjonalna robota. Perfekcyjna jakość. Jestem bardzo dumny z tego rarytasu. I nadal podtrzymuję swoje - udostępnię to wszytkim za pośrednictwem Wickera bądź Mayera (dajcie znać, komu to posłać i na jaki adres). Wcześniej jednak oferuję wysłanie płytki każdemu, kto może mi zaoferować jakieś inne video z Maidenami. O bootlegi mi chodzi.
Fender
-#Prisoner
-#Prisoner

powiedz nam ile to wazy, bardzo bylbym tym ucieszony :D:D, jestem chetny wiec jakby co moje gg: 8252435 ;]
Awatar użytkownika
Levy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Levy »

CubeX pisze:Pisałem parę dni temu, że oferuję "Remember Tomorrow" - video z Chorzowa. Popracowałem trochę nad tą płytką i teraz wygląda to tak: Jest to płytka DVD, po włożeniu do odtwarzacza pokazuje się menu z trzema pozycjami: news o przylocie Maiden na lotnisko w Pyrzowicach (wypowiedź Steva o koncertach w Polsce), news o występie Maiden (z wypowiedziami fanów), i fragmenty koncertu (świetnie ograny stadion i scena - wielu może się rozpoznać, Ides of March - tu niestety obraz mam tylko przez kilka sekund, dalej tylko audio, no i gwóźdź programu - "Remember Tommorow" wraz z zapowiedzią). To nie jest jakieś nagranie VHS, robione z ukrycia trzęsącą się ręką, spod pachy. To profesjonalna robota. Perfekcyjna jakość. Jestem bardzo dumny z tego rarytasu. I nadal podtrzymuję swoje - udostępnię to wszytkim za pośrednictwem Wickera bądź Mayera (dajcie znać, komu to posłać i na jaki adres). Wcześniej jednak oferuję wysłanie płytki każdemu, kto może mi zaoferować jakieś inne video z Maidenami. O bootlegi mi chodzi.
A na jakiej zasadzie będzie to udostępniane przez Mayera, czy Wicker Mana, tzn. czy liczy się to, że jest się Fanklubowiczem??
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Słuchajcie - to musi być jasne. Po pierwsze - nie wysyłam za kasę. Nie chcę na tym zarabiać, a sam też nie zapłaciłem, więc chcę być lojalny. Druga sprawa - odpada droga elektroniczna. Tylko poczta Polska, bo internet to dla mnie magia. Chłopaki z Sanktuarium na pewno coś z tym zrobią, tylko musi trochę wody w Wiśle upłynąć. A chciałbym wcześniej zyskać parę bootów, bo Meiden kocham jak cholera, więc chyba nic w tym złego. Zresztą nikogo nie zmuszam do wymianki, zawsze można poczekać. Ale jak ktoś chciałby nagrodzić mnie za wspaniałomyślność, to czekam niecierpliwie. Reszta niech zaczeka - naprawdę warto. Ja to oglądam w kółko.
Fender
-#Prisoner
-#Prisoner

wybacz, ale nie orientuje sie w cenach PP ile moze to kosztowac wysylka do np. lodzi
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Jeszcze jedno: odnośnie zasad dalszej dystrybucji tego nagrania - zamierzam zdać się na szefów Sanktuarium. Czekam na kontakt z nimi, może zresztą zabiorą też głos tutaj.
Awatar użytkownika
Levy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Levy »

CubeX pisze:Jeszcze jedno: odnośnie zasad dalszej dystrybucji tego nagrania - zamierzam zdać się na szefów Sanktuarium. Czekam na kontakt z nimi, może zresztą zabiorą też głos tutaj.
No to czekamy...

P.S. Widze, że też jesteś z Częstochowy, więc wysyłać pocztą to bez sensu. Może jakieś małe spotkanie przy browarku :wink:
ODPOWIEDZ