Nie, piosenkę napisało właśnie małżeństwo razem z Donnym. To jest główny zestaw kompozytorów na płycie, Donny sam mi to mówił we Wrocławiu, a Marek potwierdził na insta, że to oni napisali muzykę do najnowszego (jak i poprzedniego) singla.
Co do "Dani się znudził" to pierwsze słyszę. Odchodzili ludzie, którzy się wypalali, zaniemogli lub zapominali o profesjonalizmie. Kogo niby Dani wywalił, bo się znudził? On lojalnie trzymał ludzi, nawet jak kopiowali samych siebie w drugiej połowie pierwszej dekady XXI.
Weź ostatnie roszady. Richard stwierdził, że ma dosyć takiego życia i został w domu z rodziną, udziela lekcji (także przez neta). Anabelle zaszła w ciążę z producentem Cradle, więc Dani żartuje, że jest ojcem chrzestnym

Lindsay odeszła, bo miała problemy zdrowotne i życie na trasie ją niszczyło, wedle jej własnych słów (ale wciąż mają kontakt, co ciekawe Lindsay lubi się nawet z Sarą Jezebel, tak jak z Zoe, była na ślubie jej i Marka).
Do poprzedniej roszady trzeba się cofnąć aż o grubo ponad dekadę, gdy Allender wyprowadził się do USA i nie chciał jechać w trasę z Behemoth, przekonany o zajebistości własnego pomysłu. A jak wyszło z jego zespołem to niektórzy wiedzą i niektórzy pewnie słyszeli. Od dwóch lat znów się chwali,.że komponuje super muzykę. Podesłał mi kiedyś demo i nie wiedziałem co mu odpisać żeby nie urazić, bo takie coś to ja też mogę nagrać. Kto tam jeszcze? James odszedł, bo mu zdrowie nawaliło i przeszedł operację kręgosłupa i gitary już długo nosić nie może. Też ma kontakt z Danim dobry.
Najlepszy jest Dave. Ten to w ogóle porzucił granie i ostatnie co wiem, to że pracował jako ogrodnik miejski
Dla mnie to paradoks, że ludzie mówią, że Dani jest taki i owaki, a tymczasem:
- większość ludzi odchodziła sama i to jeszcze w problematycznym czasie (np. krótko przed trasą)
- on wywalał ludzi tylko za nieprofesjonalizm i to było z 20 lat temu
- ci wywaleni jakoś nie błyszczeli, najwięcej chyba Nick Barker osiągnął, ale ostatecznie też go wywalili z Dimmu. A, no i zablokował premierę remasteru Cruety na rok, takie ma osiągnięcie xD
Także jak się małżeństwu znudzi to pewnie odejdą razem i już. Mało to było roszad w Cradle?