28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Zwracam uwagę, że w Czechach chyba nadal dostępna jest bardzo atrakcyjna promocja na bilet powrotny - jeżeli jedziesz tą samą drogą max. 1 dzień później, pociągiem innym niż IC (czyli osobowym, pośpiesznym, expresem). Kupujesz bilet "tam" i prosisz od razu powrotny ze zniżką "zpateczni sleva". Zamiast zapłacić za dwa bilety np. 2 x 200 Kc = 400 Kc, zapłacisz wtedy za bilet "tam i z powrotem" ok. 220-230 Kc 
To jakie jest ostateczne ustalenie?? godzina 24 - wyjscie z dworca na plac andrzeja?? Kazdy wie gdzie to??
Jeszcze na dzien przed bedzie sie mozna dokladnie jakas grupa umowic wczesniej w jakims miejscu. Ale jakby ktos jakies opoznienia polapal to zeby wiedzial gdzie isc
Jeszcze na dzien przed bedzie sie mozna dokladnie jakas grupa umowic wczesniej w jakims miejscu. Ale jakby ktos jakies opoznienia polapal to zeby wiedzial gdzie isc
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jutro dostaniecie maile z wszystkimi informacjami odnośnie wyjazdu. 
jak czesi traktuja wnoszenie aparatów fotograficznych?? albo czy skutecznie kontroluja
??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do tej pory każdy mógł wnosić co chce.LoRdI pisze:jak czesi traktuja wnoszenie aparatów fotograficznych?? albo czy skutecznie kontroluja??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli trzyma się aparat w ręce podczas "kontroli" (bo praktycznie w ogóle nie sprawdzają ludzi) to nic dziwnego, że można wpaść.Stranger pisze:Nie sluchaj go
ile mniej więcej bierzecie pieniędzy do tej Pragi na wydatki na miejscu?
podajcie jakieś orientacyjne ceny w Kc może :]
ile może też kosztować koszulka z trasy?
Do dziś nie dostałem żadnego maila...WICKER MAN pisze:Jutro dostaniecie maile z wszystkimi informacjami odnośnie wyjazdu.
ja z Zeratulem jade z katow na iles tam procent pkesem wiec ci co beda w katach wczesnie pozegnaja nas , co
moznaby sie spotkac na sekunde jeszcze w Polsce :beer
Miki ja biore minimalna ilosc kasy. Kupie max moze 250-300 koron plus mam gdzies w domu jakies drobne - moze ze 60 koron. Jak masz zamiar kupowac jakies gadzety to to juz ciezka kasa jest
Cena mniej wiecej takie jak na koncertach w Polsce - najwyrazniej to jest tak, ze to ekipa Maiden przywozi i poprostu podaja ceny w funtach i przeliczaja na walute danego kraju.
Jesli chodzi o ceny na miescie to tez tak jak u nas. Jak wezmiesz pod uwage to ze to stolica i to ile tam jest turystow z calego swiata to jest naprawde tanio. Wawa jest chyba duzo drozsza.
Simon PKS jedziecie?? O ktorej ??
Ja bym na waszym miejscu jechal pospiechem bezposrednio
No ale jak Wam wygodniej PKSem to ok. 
Jesli chodzi o ceny na miescie to tez tak jak u nas. Jak wezmiesz pod uwage to ze to stolica i to ile tam jest turystow z calego swiata to jest naprawde tanio. Wawa jest chyba duzo drozsza.
Simon PKS jedziecie?? O ktorej ??
Ja bym na waszym miejscu jechal pospiechem bezposrednio
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Piwo jest tanie, a to chyba najważniejsze.MiKi pisze:ile mniej więcej bierzecie pieniędzy do tej Pragi na wydatki na miejscu?
Koszulka z trasy to wydatek około 900 Kc...
Wiem. Dogrywamy szczegóły w sprawie zbiórki itp. Maile dotrą do Was w najbliższym czasie!Da5id pisze:Do dziś nie dostałem żadnego maila...WICKER MAN pisze:Jutro dostaniecie maile z wszystkimi informacjami odnośnie wyjazdu.
Szymon - no z Zeratulem chcemy pks do Cieszyna...tak podobno tanio itp.
pytanko - w Pradze moze sie chlopaki spotkamy co :> moglibyśmy na czas koncertu w busach nasz 2 niewielkie plecacki zostawic czy cos 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba nie byłoby z tym problemu... O której będziecie w Pradze? Jakoś się zdzwonimy.
:beer
no mam kom Twoj , Mikiego, Sim0na.....
kolo 7 - 8 rano może już
zgadamy sie na esy 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To tak jak my. Więc jakoś się spotkamy.S1MON pisze:no mam kom Twoj , Mikiego, Sim0na.....kolo 7 - 8 rano może już
zgadamy sie na esy
o piwo głównie chodziło :]WICKER MAN pisze:Piwo jest tanie, a to chyba najważniejsze.MiKi pisze:ile mniej więcej bierzecie pieniędzy do tej Pragi na wydatki na miejscu?
ile może też kosztować koszulka z trasy?:beer
Koszulka z trasy to wydatek około 900 Kc...
jak starczy na koniec dnia kasy to koszulkę kupię jak nie to nie umrę z rozpaczy
No moze byc kilka zlotych taniej. Nie wiem jaka jest roznica miedzy pksem do cieszyna a pkp do zebrzydowic, ale pewnie nie wiele.S1MON pisze:Szymon - no z Zeratulem chcemy pks do Cieszyna...tak podobno tanio itp.pytanko - w Pradze moze sie chlopaki spotkamy co :> moglibyśmy na czas koncertu w busach nasz 2 niewielkie plecacki zostawic czy cos
Z tym busem to mam nadzieje ze sie bedzie tak dalo dogadac z kierowcami, ze rano pojdziemy w miasto a wieczorem przed koncertem bedzie mozna zostawic zbedne rzeczy w busach. Bilet w reku, ewentualnie aparat i tye
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak też chcemy zrobić.Szymon pisze:Z tym busem to mam nadzieje ze sie bedzie tak dalo dogadac z kierowcami, ze rano pojdziemy w miasto a wieczorem przed koncertem bedzie mozna zostawic zbedne rzeczy w busach. Bilet w reku, ewentualnie aparat i tyeZreszta to sie dogada w trakcie
Wysłałem już wszystkim maile w sprawie wyjazdu. Proszę o odpowiedź!
Wyslalem odpowiedz, prosze o potwierdzenie
joke
Kurde juz powoli zaczynam miec reise fiber. Przesladuje mnie mysl, ze czegos zapomne (przede wszystkim biletu
) Musze wymyslic jakis sposob, ktory nie pozwoli mi o tym zapomniec 
Kurde juz powoli zaczynam miec reise fiber. Przesladuje mnie mysl, ze czegos zapomne (przede wszystkim biletu