Soloist pisze: ...żeby w Łodzi takich kwiatków nie było! :/
Mnie już nic nie zadziwi, chyba, że będzie poślizg i zwieje mi zarezerwowany bus.
Cała ta organizacja przypomina działania "dni miasta" obecnie już prawie wymarłych małych skupisk ludzkich.
Burmistrz stara się wmówić jaka to będzie super impreza a wjezdza na scene "heniek z fujarką" z osiedla.
Wczoraj na Sweden Rock nie zagrali "Under the Sun", "End of the Beginning" i "Dirty Woman". Mam nadzieję, że to cięcie było tylko spowodowane ograniczeniem czasowym do 90min ( ile mniej więcej koncert w Pradze trwał? ), bo tak to set by bardzo wiele stracił w moich oczach.
Sprawdziłem na stronie Sweden Rock, zaczynali późno (o 22) i mieli 90 minut. W Pradze trwało to niemal 2 godziny. Na rozpisce u nas mają normalnie 120 minut więc myślę że spokojnie.
Takie pytanie - mając bilet GC EE nie muszę chyba wchodzić tylko bramą do EE tylko każdą inną kierującą na Golden, nie? Bo jak inaczej to się załamie chyba hehe
Nagle się obudziłem żeby sprawdzić przejazdy na Szabas z Katowic. Do Łodzi wprawdzie jadę autem ze znajomymi, ale oni zostają tam na drugi dzień żeby iść na Aerosmith. Ja chciałem wracać, w czwartek nie mam urlopu. Polskich busów już nie ma Wraca ktoś autem w okolice Katowic w nocy i ma miejsce w samochodzie?
Rumburak pisze:Nagle się obudziłem żeby sprawdzić przejazdy na Szabas z Katowic. Do Łodzi wprawdzie jadę autem ze znajomymi, ale oni zostają tam na drugi dzień żeby iść na Aerosmith. Ja chciałem wracać, w czwartek nie mam urlopu. Polskich busów już nie ma Wraca ktoś autem w okolice Katowic w nocy i ma miejsce w samochodzie?
Mam bliźniaczą sytuację. Do mojej mieściny prawdopodobnie będę wracał jakimś środkiem transportu kierującym się na Katowice. Jeżeli nie znajdziesz jakiegoś kierowcy, to daj mi znać na pw, przynajmniej dotrzymamy sobie towarzystwa.
By the way, nigdy nie byłem w Łodzi. Ktoś poleci jakieś miejsca do odwiedzenia w godzinach 11-18? może być zarówno jakaś osobliwość/zabytek jak i bar/knajpa =] po prostu szukam zajęcia!
oddam za darmo przejazd Polskim Busem na trasie Wrocław-Łódź. Wyjazd z Wrocławia 10:00 12 czerwca, powrót z Łodzi o godz. 01:25 13 czerwca, czyli po koncercie Aerosmith. Może komuś się przyda
Rumburak pisze:Nagle się obudziłem żeby sprawdzić przejazdy na Szabas z Katowic. Do Łodzi wprawdzie jadę autem ze znajomymi, ale oni zostają tam na drugi dzień żeby iść na Aerosmith. Ja chciałem wracać, w czwartek nie mam urlopu. Polskich busów już nie ma Wraca ktoś autem w okolice Katowic w nocy i ma miejsce w samochodzie?
Mam bliźniaczą sytuację. Do mojej mieściny prawdopodobnie będę wracał jakimś środkiem transportu kierującym się na Katowice. Jeżeli nie znajdziesz jakiegoś kierowcy, to daj mi znać na pw, przynajmniej dotrzymamy sobie towarzystwa.
By the way, nigdy nie byłem w Łodzi. Ktoś poleci jakieś miejsca do odwiedzenia w godzinach 11-18? może być zarówno jakaś osobliwość/zabytek jak i bar/knajpa =] po prostu szukam zajęcia!
Znalazłem jakiś pekaes z Ustki, który odjeżdża z Kaliskiej chwilę przed 1:00 Dotąd w Łodzi bywałem tylko w Arenie i tyle, tym razem zapuszczę się dalej i też będę próbował coś upolować pod hotelem, ale szanse są chyba bardzo małe.