Ok, dzięki
13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8107
Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
W Krakowie widziałem plakaty promujące koncert.
-
Deleted User 8107
Nie wiem, ten Eddie Stranger jest, ale tak to jest napisane na czerwono pierwsza data a druga na żółto (drugi koncert) w sumie mam telefon do gościa, co rozwiesza plakaty, może się uda ugrać jakiś plakat, ale to firm takich w Krk co rozwieszają jest sporo.
Stranger jest na plakacie promującym trasę
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Już w październiku Tauron promował koncert na tym wielkim panelu multimedialnym:)
Nicko grał też numer w swojej knajpie niedawno, więc może się pojawić.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na zasadzie żartu związanego z tekstem, tuż przed lub po Strejndżerze mogliby zagrać "Brave New World". 
Ale skoro wieszają plakaty, to jest daleko do sold outów.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- blackcocker
- -#Moderator

Zostało pół roku do dosyć drogich koncertów zespołu, który zagra w Polsce 8 i 9 raz od 2013 roku jeśli dobrze liczę, skąd te szybkie sold outy miałyby się wziąć? 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Termin "SOLD OUT" nie powinien obowiązywać na stadionach/arenach - to ściema 
Przed Warszawą też plakaty były wieszane, a koncert sprzedawał sie bdb. Myślę, ze umowa na taką reklamę jest wykupywana z dużym wyprzedzeniem.
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dokładnie, była umowa są plakaty. Zawsze tak jest, na Warszawę jakieś 25% procent biletów sprzedano na 6 tygodni przed 24 lipca, wiem bo śledziłem sytuację.
-
Zdobywca Oskara
- -#Prowler

Witam serdecznie!
W życiu mam jedną zasadę, płacę i wymagam. Zapłaciłem 1060 zł za bilet Premium Vip i chciałbym dzięki temu w najwyżym komforcie obejrzeć wydarzenie muzyczne. Pisałem w tej sprawie do organizatorów ale nie są w stanie dać mi szczegółowych odpowiedzi. Interesuje mnie najwyższy standard gastronomiczny z dwudaniowym posiłkiem oraz dostępem do najbardziej luksusowych napojów. Żadnego dziadostwa i cebulactwa typu hamburger i żywczyk. Preferuję makarony i liczę na Spaghetti Carbonara z kozim serem oraz osiemnastoletnią Whisky Chivas Regal. Niech mnie nawet nie denerwują jakimś blended whisky. Oczywiście przed daniem głównym zupa i przystawki. Piwo tylko i wyłącznie krafty bo innych nie pijam i do tego dobre, najlepiej włoskie słone zakąski. Liczę na inwencję organizatorów.
Więc pytanie do Was czy nie wiecie jak to wygląda w hali Tauron Arena i czy mówiąc wprost się nie rozczaruję tradycyjnym olewanckim podejściem na koncertach w Polsce. Mam nadzieję, że nie. Ilu z Was kupiło właśnie taki bilet?
W życiu mam jedną zasadę, płacę i wymagam. Zapłaciłem 1060 zł za bilet Premium Vip i chciałbym dzięki temu w najwyżym komforcie obejrzeć wydarzenie muzyczne. Pisałem w tej sprawie do organizatorów ale nie są w stanie dać mi szczegółowych odpowiedzi. Interesuje mnie najwyższy standard gastronomiczny z dwudaniowym posiłkiem oraz dostępem do najbardziej luksusowych napojów. Żadnego dziadostwa i cebulactwa typu hamburger i żywczyk. Preferuję makarony i liczę na Spaghetti Carbonara z kozim serem oraz osiemnastoletnią Whisky Chivas Regal. Niech mnie nawet nie denerwują jakimś blended whisky. Oczywiście przed daniem głównym zupa i przystawki. Piwo tylko i wyłącznie krafty bo innych nie pijam i do tego dobre, najlepiej włoskie słone zakąski. Liczę na inwencję organizatorów.
Więc pytanie do Was czy nie wiecie jak to wygląda w hali Tauron Arena i czy mówiąc wprost się nie rozczaruję tradycyjnym olewanckim podejściem na koncertach w Polsce. Mam nadzieję, że nie. Ilu z Was kupiło właśnie taki bilet?
Dostaniesz to, co za zaserwuje zespol - kolejnego schabowego z ziemniakami i surówką + kompot :DDDD
Nie masz jakichś wygórowanych oczekiwań. Normalne jedzenie i picie człowieka z klasy średniej. Życzę powodzenia w zmaganiach z Evil Nation i czekam na relację, co Ci się udało.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zdobywca Oskara
- -#Prowler

Szczerze mówiąc mam, ale też muszę być realistą. To nie Madison Square Garden. Nie mieszkam na stałe w Polsce i szczerze mówiąc nie wiem czego się spodziewać.
-
Deleted User 626
Jakżeś zapłacił takie ciężkie piniondze to naprawdę spodziewasz się czywasa? Nie Glenlivet?Zdobywca Oskara pisze: ↑ndz sty 08, 2023 8:02 pm Witam serdecznie!
Powodzenia! Najesz paluszków:D
PS: Bilet premium wijajpi... ehh szkoda gadać.