Dance Of Death, czy tylko ja tak uwielbiam ta plyte?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dance Of Death, czy tylko ja tak uwielbiam ta plyte?
Najs jest, fajowo te kawalki na death on the rode powychodzily no i super jak sie bylo na tej trasie. naprawde BNW-DoD to super era ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
od tego to mi się każda piosenka bardziej podoba z DoDmetal pisze:Blood Brothers
A tytułowy... no nic, mnie sie tam bardzo podoba, ale co ja tam wiem
ja tez, dla mnie jest co najwyzej średni,ale sa rozne gustaQba666 pisze:Paschendale jakos nie czuje wielkosci i rozmachu tego utworu. Wogole.
-
Deleted User 2259
Ja też kiedys nie czułem,ale potem poczułemOpra_M pisze:ja tez, dla mnie jest co najwyzej średni,ale sa rozne gustaQba666 pisze:Paschendale jakos nie czuje wielkosci i rozmachu tego utworu. Wogole.
Utwory z DoD ,na płycie wypadają średnio, na DotR tak sobie, ale na koncercie we Wrocławiu ,wyszły znakomicie, gdybym nie był na tym koncercie tez bym do tej płyty nic nie czuł,ale jednak byłem.
Na DotR publicznosc była tragiczna ,we Wrocławiu wręcz przeciwnie, nigdy nie zrozumie, dlaczego zamiast wspaniałego Wrocławia ,wybrano miałki Dortmund, przecież publicznosc to najważniejsza rzecz na płytach koncertowych.
Co do DoD to taki trzon to Rainmaker, No More Lies, Dance of Death, Paschendale i Face in the Sand, no może jeszcze ciekawy Gates of Tomorrow. Reszta już strasznie dołuje.
A No More Lies na który tyle narzeka, to bardzo dobry utwór, to nie ważne ,że troche sie nudzi,co z tego skoro jest bardzo dobry, Ironi nagrali utwór ,pod koncerty i świetnie to sie sprawdziło.
Na DotR publicznosc była tragiczna ,we Wrocławiu wręcz przeciwnie, nigdy nie zrozumie, dlaczego zamiast wspaniałego Wrocławia ,wybrano miałki Dortmund, przecież publicznosc to najważniejsza rzecz na płytach koncertowych.
Co do DoD to taki trzon to Rainmaker, No More Lies, Dance of Death, Paschendale i Face in the Sand, no może jeszcze ciekawy Gates of Tomorrow. Reszta już strasznie dołuje.
A No More Lies na który tyle narzeka, to bardzo dobry utwór, to nie ważne ,że troche sie nudzi,co z tego skoro jest bardzo dobry, Ironi nagrali utwór ,pod koncerty i świetnie to sie sprawdziło.
ale Rycerzu nie mozesz tak gadać jakbyś w tym dortmundzie był
może wrocław na płycie wcale lepiej by nie brzmial.
mi nie do śmiechu, cały czas było zapowiadane ,że z Wrocławia będą choć urywki, zresztą koncert był filmowany, taki świetny materiał sie zmarnowałMatek pisze:ale Rycerzu nie mozesz tak gadać jakbyś w tym dortmundzie byłmoże wrocław na płycie wcale lepiej by nie brzmial.
no ale mi chodzi o to że nie masz pewności że jakby to wydali to by było lepsze od odrtmundu
Zapewniam Cie ze sa urywki z Wroclawia. Na Paschendale jest moj kolega ktory w dortmundzie nie byl a we wrocku tak. 
hmmm a czemu powstawiali urywki z innych miast (albo tylko z Wrocka) ?
Czy był brany pod uwagę Wrocław?
Czy był brany pod uwagę Wrocław?
Napewno Wroclaw Glasgow i cos jeszcze. Jak sie dowiem to napisze. 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Bo koncert z Dortmundu mieli już praktycznie w całości zmontowany przez niemiecką Vive! Wrocław musieliby montować od zera, zresztą u nas było mało kamer i ujęcia często by się powtarzały! Ale co do publiki w pełni się zgadzam :beerThunderBird pisze:nigdy nie zrozumie, dlaczego zamiast wspaniałego Wrocławia ,wybrano miałki Dortmund
No stary a Journeyman? :rocxThunderBird pisze:Co do DoD to taki trzon to Rainmaker, No More Lies, Dance of Death, Paschendale i Face in the Sand, no może jeszcze ciekawy Gates of Tomorrow. Reszta już strasznie dołuje.
A ja myślałem, że oni sami dbają o takie rzeczyKratos pisze:mieli już praktycznie w całości zmontowany przez niemiecką Vive
nie moge zupełnie sie przekonać do tego utworuKratos pisze: No stary a Journeyman? :rocx
obraz to może i jest klejony, zresztą tak chyba miało być. dźwięk to tylko ,z tego co wiem, dortmund.Qba666 pisze:Zapewniam Cie ze sa urywki z Wroclawia. Na Paschendale jest moj kolega ktory w dortmundzie nie byl a we wrocku tak.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Wersja "elektryczna" też Ci się niewidzi?ThunderBird pisze:nie moge zupełnie sie przekonać do tego utworuKratos pisze: No stary a Journeyman? :rocx
nie słyszałem,poza tym jeśli elektryczna to nie może być brana jako utwór z Dance of DeathKratos pisze:Wersja "elektryczna" też Ci się niewidzi?ThunderBird pisze:nie moge zupełnie sie przekonać do tego utworuKratos pisze: No stary a Journeyman? :rocx
hmm
szczerze to ja też nie złyszałem Journeyman;a granego na gitarach elektrycznych. Ma ktoś możę takową wersję na kompie? Mógłbym prosić o zamieszczenie jej?
szczerze to ja też nie złyszałem Journeyman;a granego na gitarach elektrycznych. Ma ktoś możę takową wersję na kompie? Mógłbym prosić o zamieszczenie jej?
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Abstract zessij sobie z Emula, pełno tam tego! Ewentualnie DC++! Warto posłuchać Journeyman'a w tej wersji! Dla mnie elektro lepsza od akustyka :rocx
nooo masz rację:) rzeczywiście lepsze :solo