no nie wiem. Kosztrzewski zachowywał sie jak pajac na scenie...RBS pisze:Tak zrobili z Katem na mysticu - nie pozwolili zagrac 2 czy 3 ostatnich kawałków - ale trzeba przyznać ze KAt wypadł o wiele wiele lepiej niz ironi
29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
-
Jack
... ja tez mysle ze KaT wyszedł bardoz dobrze we Wrocku a jesli o to chodzi to on zawsze sie tak zachowuje 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Co za herezja...RBS pisze:Tak zrobili z Katem na mysticu - nie pozwolili zagrac 2 czy 3 ostatnich kawałków - ale trzeba przyznać ze KAt wypadł o wiele wiele lepiej niz ironi
Maideni po większości koncertów wracają od razu do Londynu i na lokalnym lotnisku czeka na nich samolot więc chcą zdążyć na czas, żeby nie zmieniać godziny odlotu lub wyrobić się przed zamknięciem lotniska.
Żadna herezja tylko szczera prawda
( Za ironami nie przepadam az tak bardzo
)
Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
Nie ma to jak jechać na koncert zespołu za którym się nie przepada... 
a tego to ja już nie kumamAndzia pisze:Nie ma to jak jechać na koncert zespołu za którym się nie przepada...
nie chodzisz nigdy na koncerty kapel, które po prostu lubisz, ale masz jakieś bardziej ulubione?
ale jeszcze o cene idzie
jakby mi ktos za dyche dal bilet na np. soulfly to wzialbym ( Miki cicho
) a lubie ich a nie uwielbiam, eot :beer
-
Jack
a Pewnie nie musisz oddawac odrazu zycia za Iron Maiden wystarczy ze chcesz usłyszec ich na koncercie.......
PS: ale oddanie życia mile widziane
PS: ale oddanie życia mile widziane
Nie przepadać a po prostu lubić to jednak co innego. Niestety nawet jak coś po prostu lubie to często i tak musze sobie odmówic nawet jak mam pieniadze. Ale pieniedzy też za często nei mam wiec cóż...Może kiedys w przyszłości bede miec warunki zeby sobie jeździć po całym świecie jak Wicker i stać się wielkim koneserem koncertów tych mniej i bardziej lubianych. Oby, obyMiKi pisze:a tego to ja już nie kumamAndzia pisze:Nie ma to jak jechać na koncert zespołu za którym się nie przepada...
nie chodzisz nigdy na koncerty kapel, które po prostu lubisz, ale masz jakieś bardziej ulubione?
Jade na Kreatora ,primal, nightwisha i dragon forceAndzia pisze:Nie ma to jak jechać na koncert zespołu za którym się nie przepada...
We Wrockuu byłem dlatego ze Kat grał
więc nie rozumiem twojego stwierdzenia
No tak podejżewam ze we Wrocku byłes z powodu Kata, tylko czy ta kapela jest warta 100zł uwzględniajac fakt, że nie żadkow występują i można smiao przejść sie na ich inny tańszy koncert. EoT
Ps. Ja tu nic nikomu nie zarzucam. Tylko też chciałbym móc bez wyrzutów i oporów jeździc na koncerty kapel które mniej lub bardziej darze sympatią.
Ps. Ja tu nic nikomu nie zarzucam. Tylko też chciałbym móc bez wyrzutów i oporów jeździc na koncerty kapel które mniej lub bardziej darze sympatią.
Ostatnio zmieniony pn maja 02, 2005 2:00 pm przez Andzia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jack
hehehee Właśnie co za bzdura kto mysli o Ironach MY WSZYSCY jedziemy na BEHEMOTHA ::P:P:P:P:P:P:P:P JOKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P:P:P:P
SP; ale tak tez mozna
SP; ale tak tez mozna
Tak sie składa ze to był ostatni koncert Kata w starym składzie i pierwszy od iluś tam lat z tak duzą publiką ( i ogólnie rzecz biorącKat nie występował do 2002 przez jakies 6-7 lat i warto było wydac kase
) a trzeba tez zauwazyc iz IM tez dosyc czesto ostatnio gra w Polsce:) A jade bez wyrzutów poniewaz z tych kapel które grają widziałem na zywo tylko Kreatora i IM
-
Jack
Ja sie z tym w zupełnosci zgadzam wszyscy wiedza ze to jest koncert Iron Maiden ale to nie oznacza ze tylko na Ironow trzeba jechac to ze dla mnie i pewnie wiekszosci ludzi na forum inne zesłowy na Mictic mogły by wogule nie grac to nie oznacza ze wszyscy jada tylko na Ironow .. .. No nie wiem ja tam potrafie to zrozumiec ..... nie wiem jak inni 
Mogłeś się wysilić bardziej i napisać, że na Frontside...Jack pisze:hehehee Właśnie co za bzdura kto mysli o Ironach MY WSZYSCY jedziemy na BEHEMOTHA ::P:P:P:P:P:P:P:P JOKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!P:P:P:P
SP; ale tak tez mozna
-
Jack
no nie wiem nie ublizajac zespołowi bo moze ktoś go lubi uwazam ze BEHEMOTH to totalne ....... ( ale to tylk omoja opinja )
a front.. to fajna kapela 
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2005 10:50 pm przez Jack, łącznie zmieniany 1 raz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja jeżdżę tylko na koncerty tych ulubionych zespołów (Maiden, Priest). Reszta mało mnie obchodzi.Andzia pisze:Nie przepadać a po prostu lubić to jednak co innego. Niestety nawet jak coś po prostu lubie to często i tak musze sobie odmówic nawet jak mam pieniadze. Ale pieniedzy też za często nei mam wiec cóż...Może kiedys w przyszłości bede miec warunki zeby sobie jeździć po całym świecie jak Wicker i stać się wielkim koneserem koncertów tych mniej i bardziej lubianych. Oby, oby
Dla hard-core fanów Kata był to koncert obowiązkowy, bo nagrywali DVD.Andzia pisze:No tak podejżewam ze we Wrocku byłes z powodu Kata, tylko czy ta kapela jest warta 100zł uwzględniajac fakt, że nie żadkow występują i można smiao przejść sie na ich inny tańszy koncert. EoT
Nie kierowałem się tu raczej tym, jaką muzykę grają te zespoły, a ich popularnością, w sensie "ile osób idzie, żeby zobaczyć tę kapelę"...Jack pisze:no nie wiem nie ublizajac zespołowi bo moze ktoś go lubi uwazam ze BEHEMOTH to totalne ścierwo ( ale to tylk omoja opinja )a front.. to fajna kapela
Ja do obu nic nie mam, nie słucham, jak ktoś lubi - jego sprawa...
A jadę oczywiście głownie na Maiden, jakby sam Nightwish był pewnie też bym się pofatygował. Ale Kreatora przy okazji pewnie też chętnie obejrzę, a może i Primal Fear, ale muszę najpierw się zapoznać trochę z ich muzą.
Witam jestem tu nowy:)
Mam pytanie co do występy ironów w chorzowie!
Czy bierzecie ze sobą plecak czy jakieś inne rzeczy na koncert , czy zostawiacie je w np.przechowywalni bagażów?
Czy bierzecie ze sobą plecak czy jakieś inne rzeczy na koncert , czy zostawiacie je w np.przechowywalni bagażów?
---------
-
El Dorado
Witamy!!skoczek pisze:Witam jestem tu nowy:)
ja biorę plecak na pewno ale zostawiam w autobusie