Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ile biletów sprzedano?
oni łazili po empikach i bileteriach i już nie dostali biletów na płytę. Myślę więc że są faktycznie wyprzedane, bądź prawie wyprzedane.
bo chyba wszystkie pozostałe bilety sa juz u mystica i beda w kasach w dniu koncertu...
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

ja przedwczoraj kumplowi na płytę kupowałem :]Czaro pisze:oni łazili po empikach i bileteriach i już nie dostali biletów na płytę. Myślę więc że są faktycznie wyprzedane, bądź prawie wyprzedane.
to wszystko zalezy gdzie sie chce kupic... w takim np metal shopie w kraku jest napewno (przynajmniej był do ost dnia kiedy sklepy prowadziły sprzedarz) pełen wybór na płyte na sektory, takze to zalezy...
X
Na sektor bilety rozeszły się szybciej, w EMPIKU w Toruniu nie było ich już miesiąc temu. A co do numeracji - numery sprzedanych biletów nie muszą wskazywać na to, że tyle ich rzeczywiscie sprzedano. Mogli je rozdysponowac partiami w rozne regiony kraju po prostu..etc. 
Aces High cpt. Dickinson!
No cóż w Metalshopie w kraku rozeszło się do dość szybko (ja kupowałem mój bilet w pierwszy dzień sprzedarzy w KrakuBonzo pisze:to wszystko zalezy gdzie sie chce kupic... w takim np metal shopie w kraku jest napewno (przynajmniej był do ost dnia kiedy sklepy prowadziły sprzedarz) pełen wybór na płyte na sektory, takze to zalezy...
hm... na allegro można kupić. wczroaj kupiłem kumplowi za 60 zł na płytę
Ja kupiłem bilet jeszcze w grudniu - numer 189 
Biletó na płyte w katowicach z tego co wiem nie ma juz od dawna, a w innych miastach nie wiem
Biletó na płyte w katowicach z tego co wiem nie ma juz od dawna, a w innych miastach nie wiem
Numer mojego biletu to 0017894, kupilem go z tydzien temu na allegro
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Brednie!sparrow88 pisze: Biletó na płyte w katowicach z tego co wiem nie ma juz od dawna, a w innych miastach nie wiem
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

nio ciekawe ile było tak dokładniej, ale chyba dużo bo nawet sektory były dość zapełnionebobek pisze:No i było z 40 tysięcy ludzi
- real_alien
- -#Long distance runner

"Gazeta Wyborcza" podała, że ponad 30 tysięcy
Mystic poinformowal mnie, ze bylo ok. 30 tys. osob (tyle sprzedano biletow)
... oto informacje ze strony TVP [które potwierdzają słowa MaYeRa] oraz filmik z dzisiejszego wydania Panoramy http://tvp.pl/1776,20050530209737.strona
przypadkiem widziałem ten filmik, fajnie było zobaczyć choć chwilę to jeszcze raz, a wieczorna panorama też to pokaże?