Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

A skąd brałeś? Napalm Records dostarcza w miarę na czas, właśnie od nich już dostałem już 2 rzeczy - przed premierą. Oficjalny sklep Cradle zawsze ma opóźnienia, ludzie tam nie wyrabiają jak jest nowy album. Moje zamówienie nawet jeszcze nie wyszło, a złożyłem dosłownie chwilę po tym, jak wskoczyły limitki. Jeszcze z Anglii to się wlecze... potem Poczta Polska i dopłata przy odbiorze, bo nie są w UE. Ech...Kurde, a ja zamówiłem preorder i pewnie dopiero jutro mi wyślą, więc posłucham w przyszłym tygodniu xD
Jestem ciekawy Twoich wrażeń!Ale narobiłeś apetytu. Dzięki. Już jutro zagłębie się w te płytę i spędze z nią całą noc![]()
Long Live The Filth !

Ja też zamówiłem m.in.taki zestaw - poczekamy sobie na paczkę, Napalm napisało, że produkcja tych "ciekłych" winyli jeszcze trwa. Czasówki nie podali.Wysłane ! Czekam na trumienkę i winyla!

DSR wznawia katalog Cacophonous, czyli to właśnie debiut, V Empire i... oryginalne Dusk. To oryginalne powstało po debiucie, jeszcze przed V Empire i przez dekady było zaginione, nawet nie było pewne, czy da się go odzyskać. Grają na nim jeszcze, jak na debiucie, Paul Allender i bracia Paul i Benjamin Ryan. Na Vempire już ich nie ma.Rzygam jak widzę pchanie Original Sin … gdzie jest oryginalny Dusk ;(

Heh, cytując klasyka: to są ręce, które opadają
Edit, no chyba, że w Europie wróci Nymphetamine, ale proszę nie...![]()

Mam nadzieję, ale obawiam się, że w naszej części Europy koncert możliwy dopiero w 2026Co ja bym dał za 2-3 gigi jesienią u nas. Forma i płyta są genialne.

A czemu miałby płonąć stos? To Twoje oceny. Ja mam inne, ale też nie jestem bezkrytyczny.
Teraz czekam aż Die Hardzi mnie spalą na stosie xd

Te Evermore słuchałem raz chyba, nie pamiętam nawet co tam jest. E tam ja też zrobię DT epke i rózne rzeczy, ale na razie sie wstrzymuje, bo musimy surivor skończyStwierdziłem, że też sobie zrobię takie zestawienie, a co tam.
Oczywiście EP trochę dziwnie oceniać, pierwsze i trzecie na liście mogłyby być albumami, a z kolei ostatni to przeciętny nowy kawek, dema, remiks i bronił się w pierwszej edycji koncertem i fajnym filmem na dvd, ale potem wydali to bez tego dysku i jest biednie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości