11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11-12/06/2014 - Impact Festival - Łódź
Arczi chce. artur.kawik@gmail.com. napisz do niego maila. odpisze od razu 
już nie mam tu najwięcej postów

...już jutro - K O R B AA A A A A A!
-
Deleted User 4783
jest bilet na płytę!!! widzimy się jutro na Black Sabbath!!! \m/ 
Byłem, widziałem i nie żałuję nawet złotówki
Black Sabbath to mistrzostwo świata !!! Moje marzenie się spełniło 
Night Mistress Fan Club Łódź
I nikt mi nie powie, ze to nie był koncert roku w Polsce, nikt.
świetny koncert, świetne nagłośnienie. To nic, ze Ozzy chwilami fałszował, że aż uszy bolały (patrz Dirty Woman), to nic, że było w hali bardzo gorąco. Zobaczenie tych gości na żywo jest warte każdych pieniędzy i mogą żałować Ci, którzy odpuścili ten koncert.
https://www.last.fm/user/kamooo
Zgadza się, REWELACJA!!
Zgadzam się z przedmówcami. Świetny koncert 
Widziałem Ozzy'ego 3 lata temu w Gdańsku i było dobrze.
Natomiast wczoraj było fantastycznie.
Dobrze, że wywalili Lonera z setlisty, bo Ozzy ten kawałek zarzynał.
Pohukiwanie w przerywnikach rewelacja;D "You're fucking crazy as me. Welcome to Ozzy's world";)
Nagłośnienie mega. Powiedziałbym, że bezbłędne wręcz!
Natomiast wczoraj było fantastycznie.
Dobrze, że wywalili Lonera z setlisty, bo Ozzy ten kawałek zarzynał.
Pohukiwanie w przerywnikach rewelacja;D "You're fucking crazy as me. Welcome to Ozzy's world";)
Nagłośnienie mega. Powiedziałbym, że bezbłędne wręcz!
Fantastycznie było! Ozzy jak na siebie był w zajebistej formie, wyraźnie uradowany polską publika (czemu się nie dziwię, bo było "fucking crazy"). Na GC istne piekło, pierwsze 3 kawałki to była walka o przetrwanie, potem już tylko lepiej
Tony i Geezer również wspaniali, tylko kostki nie złapałem :/
Podsumowując, fajnie że zagrali na naszym zadupiu, dali z siebie wszystko, i w sumie to nie żałuję tej kasy, niech sobie Evil Nation ma
Podsumowując, fajnie że zagrali na naszym zadupiu, dali z siebie wszystko, i w sumie to nie żałuję tej kasy, niech sobie Evil Nation ma
Konkret po całej linii.
Wielkie wzruszenie móc oglądać ich na scenie, prawie oryginalny skład Black Sabbath. Magia. Nic do dodania.
Byłem podekscytowany, gdy patrzyłem na nich w 2007 roku, z Dio. Również wspaniały koncert, ale wczoraj to było coś innego... Przez krótkie momenty stałem i... tak naprawdę nie wierzyłem, że mogę ich oglądać, że są tak blisko. Że to Ozzy, Geezer i Tony. Dla kogoś, kto heavy metal stawia najwyżej jak się da takie spotkanie to ziszczenie marzeń i wielu lat czekania (jeśli oczywiście nie mógł zobaczyć w 1998 roku).
Z niezwykłą klasą i spokojem, Tony Iommi, mistrzowsko uderzał w moją głowę riffami. Geezer Butler potwierdził mnie w przekonaniu, że jest piekielnym władcą basu, ten bulgot to jak pierdy samego Diabła!!! A Ozzy? Ozzy to po prostu Ozzy! Nie do podrobienia!
Szkoda tylko, że miałem przez chwilę wrażenie, że ludzie znają tylko "Iron Man", "Paranoid" i "War Pigs"... Strasznie niemrawo reagowali, przynajmniej obok mnie na "Faires wear boots" (poezja!!!), "Dirty Women" czy "Behind the wall of Sleep" - tutaj to myśleli pewnie, że jakiś niepublikowany singiel.
Tak czy siak - genialny koncert!!!!!!!!!!
Wielkie wzruszenie móc oglądać ich na scenie, prawie oryginalny skład Black Sabbath. Magia. Nic do dodania.
Byłem podekscytowany, gdy patrzyłem na nich w 2007 roku, z Dio. Również wspaniały koncert, ale wczoraj to było coś innego... Przez krótkie momenty stałem i... tak naprawdę nie wierzyłem, że mogę ich oglądać, że są tak blisko. Że to Ozzy, Geezer i Tony. Dla kogoś, kto heavy metal stawia najwyżej jak się da takie spotkanie to ziszczenie marzeń i wielu lat czekania (jeśli oczywiście nie mógł zobaczyć w 1998 roku).
Z niezwykłą klasą i spokojem, Tony Iommi, mistrzowsko uderzał w moją głowę riffami. Geezer Butler potwierdził mnie w przekonaniu, że jest piekielnym władcą basu, ten bulgot to jak pierdy samego Diabła!!! A Ozzy? Ozzy to po prostu Ozzy! Nie do podrobienia!
Szkoda tylko, że miałem przez chwilę wrażenie, że ludzie znają tylko "Iron Man", "Paranoid" i "War Pigs"... Strasznie niemrawo reagowali, przynajmniej obok mnie na "Faires wear boots" (poezja!!!), "Dirty Women" czy "Behind the wall of Sleep" - tutaj to myśleli pewnie, że jakiś niepublikowany singiel.
Tak czy siak - genialny koncert!!!!!!!!!!
Największe muzyczne marzenie z dzieciństwa spełnione!!!
Przedmówcy powiedzieli wszystko, było mega mega mega zajebiście! Początek i w pewnym momencie Iommi znalazł się jakby na wyciągnięcie ręki. Wspaniali goście, którzy 15 lat temu, wywalili mój muzyczny świat do góry kołami.
Ja ze swojej strony dziękuje wariatom z młyna z GC- zabawa jak ze Slayera momentami, do tego miałem najlepszy w swoim życiu crowd surfing. 10/10 - "look son... legends!"
Przedmówcy powiedzieli wszystko, było mega mega mega zajebiście! Początek i w pewnym momencie Iommi znalazł się jakby na wyciągnięcie ręki. Wspaniali goście, którzy 15 lat temu, wywalili mój muzyczny świat do góry kołami.
Ja ze swojej strony dziękuje wariatom z młyna z GC- zabawa jak ze Slayera momentami, do tego miałem najlepszy w swoim życiu crowd surfing. 10/10 - "look son... legends!"
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Stonesi w Berlinie biją na głowę każdy koncert w Polsce z ostatnich nastu lat.phenom pisze:I nikt mi nie powie, ze to nie był koncert roku w Polsce, nikt.
Faktycznie nagłośnienie wyjątkowo dobre jak na Atlas Arenę. Ale Sabbath przykładają się do tego, nawet przyjechali specjalnie na próbę. A jak zespół ma olewkę na brzmienie to wychodzą takie zonki jak z Maiden.
Racja. Ja po raz pierwszy (na 50 koncertów ze strefą GC na których byłem) dołożyłem hajs i kupiłem GC. Nie żałuje, ale też wiem, że jeśli dalej tak pójdzie to kupowanie GC stanie się koniecznością. Niestety....WICKER MAN pisze:Stonesi w Berlinie biją na głowę każdy koncert w Polsce z ostatnich nastu lat.phenom pisze:I nikt mi nie powie, ze to nie był koncert roku w Polsce, nikt.![]()
Faktycznie nagłośnienie wyjątkowo dobre jak na Atlas Arenę. Ale Sabbath przykładają się do tego, nawet przyjechali specjalnie na próbę. A jak zespół ma olewkę na brzmienie to wychodzą takie zonki jak z Maiden.Publika kiepska - sektory siedziały, płyta bawiła się może w 1/3... A robienie GC na 2/3 płyty to już skrajnie jazda po bandzie.
Koniecznością zmiksowaną z idiotyzmem. Jaki ma bowiem sens sektor pod sceną, kiedy nie jest on sektorem pod sceną? Wychodzi na to, że teraz to GCEE pełni tą rolę, jaką do niedawna miało GC.Soloist pisze:jeśli dalej tak pójdzie to kupowanie GC stanie się koniecznością. Niestety....
- Emilio
- -#Lord of the flies

Na Iron Maiden w 2013 też GC było większe niż płytaWICKER MAN pisze:A robienie GC na 2/3 płyty to już skrajnie jazda po bandzie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Ja już pisałem o występie Black Sabbath przy okazji zeszłorocznego koncertu w czeskiej Pradze. Nie będę się powtarzał, pisał tego samego. Koncert 10 pkt na 10! Choć w Pradze ciut lepszy, bo wiadomo TEN PIERWSZY
Butlera widziałem trzeci raz na żywo z Black Sabbath, za każdym razem kładzie mnie na łopatki!
Butlera widziałem trzeci raz na żywo z Black Sabbath, za każdym razem kładzie mnie na łopatki!
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Tylko jeszcze AC/DC mnie zniszczyło jak oni wczoraj , niesamowite ....
Up The irons
Nie będę tego negował, mi chodzi jednak o koncerty w PolsceWICKER MAN pisze:Stonesi w Berlinie biją na głowę każdy koncert w Polsce z ostatnich nastu lat.phenom pisze:I nikt mi nie powie, ze to nie był koncert roku w Polsce, nikt.![]()
- Emilio
- -#Lord of the flies

Przecież już Yes w Sali Kongresowej było lepsze

"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."