Bootlegi do ściągnięcia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bootlegi do ściągnięcia
Ja mam trochę nagrań video z festiwalu. Poszukaj na torrencie
-
Einar_Raikkonen
- -#Charlotte

ma ktoś może Transylvanie z Mayden Voyage, ale ten utwór z koncertu głównego, nie z bisów.
byłbym wdzięczny
E.R.
byłbym wdzięczny
E.R.
Einar Raikkonen
-
JohnTheKillmaster
- -#Charlotte

Dzięki za odpowiedź.No cóż troche jestem zawiedziony tym co napisałeś , no ale trzeba jakos życ bez tego 
Uwierz, to nie było nic specjalnego. Jest kilka wersji audio i video Ironów o wiele lepszych od tego co tam było, a także audio Kreator'a jednak taper nie udostępni tego Polakom, gdyż się zraził tym, że ktoś przerobił jego nagranie z Maidenów z Chorzowa na mp3 i dał to w neta. Nightwish'a nie lubię, podobnie jak pozostałych zespołów, tak więc nie żałuję. Zresztą to były w większości jakieś urywki, niecałe filmiki i podobne pierdoły, no i jakość dość słaba.
A foty mam na dysku (wybrałem te najlepsze). Nie wiem czy wszystkie które były udostępnione, ale sporo.
A foty mam na dysku (wybrałem te najlepsze). Nie wiem czy wszystkie które były udostępnione, ale sporo.
-
JohnTheKillmaster
- -#Charlotte

A jest chociaż dostepny występ samego DragonForce'a? Bo jestem wielkim fanem tego zespołu
Na koncercie w Chorzowie bardzo dobrze zagrali i był fajny klimat.
Sa takie dwa paro minutowe. Napewno na jednym jest chyba My Spirit Will Go On. A co samego koncertu DF to jednak nagłośnienie było niezbyt dobre 
Zeby nie powiedzieć cienkie 
Sama podwójna stopa, wokal i trochę (rzadko) gitary 
Moze niedlugo dorwe zapis z mystica (audio). Cale koncerty: Behemoth, Primal Fear, Nightwish, Kreator, Iron Maiden.
EDIT: Tak przeglądam cały ten topic i sobie myśle czemu traderzy udostępniają booty w mp3 i rozpowszechniaja te gowno jak sami zbieraja tylko lossless i sie nie chca podzielic.
EDIT: Tak przeglądam cały ten topic i sobie myśle czemu traderzy udostępniają booty w mp3 i rozpowszechniaja te gowno jak sami zbieraja tylko lossless i sie nie chca podzielic.
-
Beltrametix
- -#Invader

Album CD w formacie mp3 zajmuje 50-90 MB. W Lossless tyle ma jedna -dwie piosenkiironed pisze:Moze niedlugo dorwe zapis z mystica (audio). Cale koncerty: Behemoth, Primal Fear, Nightwish, Kreator, Iron Maiden.
Ja to doskonale rozumiem ale po co rozpowszechniac cos co jest niewarte (mam okolo 150 bootow samych ironow w mp3 - zaden trader sie nie wymieni lossless za mp3- wrecz wysmieje ze w ogole takie pytanie sie zadalo)Beltrametix pisze:Album CD w formacie mp3 zajmuje 50-90 MB. W Lossless tyle ma jedna -dwie piosenkiironed pisze:Moze niedlugo dorwe zapis z mystica (audio). Cale koncerty: Behemoth, Primal Fear, Nightwish, Kreator, Iron Maiden.
-
Beltrametix
- -#Invader

Zapytałeś się o to w tym wątku, a tu większość utworów jest podawana przez rapidshare i tego typu zabawki, które mają dość ograniczoną pojemnośćironed pisze:Ja to doskonale rozumiem ale po co rozpowszechniac cos co jest niewarte (mam okolo 150 bootow samych ironow w mp3 - zaden trader sie nie wymieni lossless za mp3- wrecz wysmieje ze w ogole takie pytanie sie zadalo)Beltrametix pisze:Album CD w formacie mp3 zajmuje 50-90 MB. W Lossless tyle ma jedna -dwie piosenkiironed pisze:Moze niedlugo dorwe zapis z mystica (audio). Cale koncerty: Behemoth, Primal Fear, Nightwish, Kreator, Iron Maiden.
OK siema jestem nowy na forum. Wczoraj byłm na koncercie Iron Maiden w NY i czy ktoś wie czy jest jakiś bootleg z tego koncertu,foty, cokolwiek z nim związanego ??
A tu pare fotek :rocx
A tu pare fotek :rocx
Kod: Zaznacz cały
http://www.megaupload.com/?d=8KQN6BEB12/10/2006 USA-Uniondale,NY-Nassau Veterans Memorial Coliseum - Bylem tam !!!!!!
-
Deleted User 1499
To skoro byles to moze napiszeszjak bylo?I jak nowe utwory wyszly.mariob pisze:OK siema jestem nowy na forum. Wczoraj byłm na koncercie Iron Maiden w NY i czy ktoś wie czy jest jakiś bootleg z tego koncertu,foty, cokolwiek z nim związanego ??
A tu pare fotek :rocxKod: Zaznacz cały
http://www.megaupload.com/?d=8KQN6BEB
Hmmm było fajnie hehe co ja moge powiedzieć. Zaczeło się pięknie intro czerwone tło światła budynki i spadochroniaż zaczepiony na rusztowaniu. Kawałki były takie same jak na reszcie koncertów
01. Intro
02. Different World
03. These Colours Don't Run
04. Brighter Than a Thousand Suns
05. The Pilgrim
06. The Longest Day
07. Out Of The Shadows
08. The Reincarnation of Benjamin Breeg
09. For The Greater Good of God
10. Lord of Light
11. The Legacy
12. Fear of the Dark
13. Iron Maiden
14. 2 Minutes To Midnight
15. The Evil That Men Do
16. Hallowed Be Thy Name
+ gadki że to nie jest muzyka pop i trzeba żyć z dnia na dzięń.
Czołg po prostu rządzi a edi jeszcze lepszy. Gdy pojawił się na scenie zaczeła sie grupowa orgia wrzaski krzyki. Głos Bruca był moim zdaniem
znakomity. Co ja tu bede pisal tego sie nie da opisac :solo
(wiecie coś o bootlegu??)
http://www.megaupload.com/?d=4P97DNUM a to fotki też moje jest ich cyba troszke wiecej
01. Intro
02. Different World
03. These Colours Don't Run
04. Brighter Than a Thousand Suns
05. The Pilgrim
06. The Longest Day
07. Out Of The Shadows
08. The Reincarnation of Benjamin Breeg
09. For The Greater Good of God
10. Lord of Light
11. The Legacy
12. Fear of the Dark
13. Iron Maiden
14. 2 Minutes To Midnight
15. The Evil That Men Do
16. Hallowed Be Thy Name
+ gadki że to nie jest muzyka pop i trzeba żyć z dnia na dzięń.
Czołg po prostu rządzi a edi jeszcze lepszy. Gdy pojawił się na scenie zaczeła sie grupowa orgia wrzaski krzyki. Głos Bruca był moim zdaniem
znakomity. Co ja tu bede pisal tego sie nie da opisac :solo
(wiecie coś o bootlegu??)
http://www.megaupload.com/?d=4P97DNUM a to fotki też moje jest ich cyba troszke wiecej
Sorry, ale ja dawałem to co miałem na dysku, a potem usuwałem. Miałem tylko mp3.ironed pisze:EDIT: Tak przeglądam cały ten topic i sobie myśle czemu traderzy udostępniają booty w mp3 i rozpowszechniaja te gowno jak sami zbieraja tylko lossless i sie nie chca podzielic.
Lossless mogę gdzieś dać, ale znajdźcie mi taki pojemny wpierw.
Narazie nic, ale jak tylko się dowiem napiszę info tutajmariob pisze:OK siema jestem nowy na forum. Wczoraj byłm na koncercie Iron Maiden w NY i czy ktoś wie czy jest jakiś bootleg z tego koncertu,foty, cokolwiek z nim związanego ??
Nie mogę siągnąć fotek, gdyż pisze, że mój kraj zajął wszystkie sloty
Nie widziałem na dime nic z nowej trasy poza Hartford. Ostatnio walnęli do zasysania Accident In Brazil 97 Dickinsona. Poza tym nic nowego.
Joker, ściągałeś może ? Interesuje mnie jakość. Mam najlepszą wersję tego boota na DVD, ścieżka jest świetna, o wiele lepsza niż ta z dudniącym basem, taka bardzo wyrazista.Joker pisze:Ostatnio walnęli do zasysania Accident In Brazil 97 Dickinsona.
http://www.rav_bootlegs.republika.pl/Bruce%20-%20Sao%20Paulo%201997%20Master.htm
Jeśli to byłby ten sam dźwięk, to super.
Ściągam ale kiepsko mi idzie. Mało ludzi jeszcze to seeduje. Nie ma w tej chwili ani jednego dawcy, który miałby całość.
Nie wiesz może gdzie sprawdzić ile jeszcze ma się transferu do wykorzystania? Mam neostradę. Może przekroczyłem limit i dlatego wlecze mi się jak wół.
Nie wiesz może gdzie sprawdzić ile jeszcze ma się transferu do wykorzystania? Mam neostradę. Może przekroczyłem limit i dlatego wlecze mi się jak wół.
W neostradzie możesz sprawdzić to logując się do panelu sterowania na stronie neostrady. Podajesz swoje ID i PIN i wchodzisz w zakładkę transfer - tam wszystko będziesz miałJoker pisze:Nie wiesz może gdzie sprawdzić ile jeszcze ma się transferu do wykorzystania? Mam neostradę. Może przekroczyłem limit i dlatego wlecze mi się jak wół.