Jeśli singiel wyszedłby na jakimś nośniku,to rodzi się pytanie o "stronę B". Nie sądzę, żeby był to jakiś odrzut z sesji. Pewnie nie będzie nic. Ja natomiast najchętniej widziałbym wersję live "Nomad"... wiem, wiem, poniosło mnie trochę... nie ma czegoś takiego...
Mam techniczne pytanie. Zakładając, że SoL ukaże się przede wszystkim w wersji elektronicznej (mp3, w sieci, na Youtube lub coś w tym stylu) - owa data 14.08 oznacza ... co? Godz. 00.01?
A może 2MtM ?
Odp. ma znaczenie. Bo jeśli tak - nie wyśpię się z czwartku na piątek najpierw czekając a potem katując do upadłego. Jak to może być / będzie? Ktoś ma jakiś pomysł lub wiedzę?
pinio, zmartwię Cię, ale szlag wie to jest wielka niewiadoma co i jak z singlem, czy oczekiwać go w wersji mp3, czy może CD... nikt nic nie wie... ale ja noc z czwartku na pt nie prześpię, w oczekiwaniu na Speed of Light, jakkolwiek by się nie ukazał
Moga zrobic jakies odliczanie na glownej.
50 dolcow za singla? Z okladka jak z plyty tylko czarnobiala? No nie wiem.
Moze faktycznie nie glupim pomyslem bedzue dolaczenie go do setnego numeru FCM, a dla reszty mp3
A, jeszcze jedno - Speed of Light będzie miał premierę w piątek o 8.00 rano brytyjskiego czasu (9.00 w Polsce) w radiu Planet Rock. Możliwe zatem, że klip na youtubie pojawi się w piątek rano. W sumie to ma sens, bo ostatnia zajawka też pojawiła o tej porze, w miniony piątek.
50 dolców? Pogięło ich do reszty jeśli to prawda... 200 zł za silgiel! raczej myślałem, że zrobią coś w stylu No More Lies, jeśli już miałby być box. A skąd info że tylko w USA?
echh , nie mogą wydać normalnego singla Jewelcase albo faktycznie boxa ale okazałego a nie z koszulką dla grubasów ? Choć póki oficjalka nie potwierdzi to uznam to za plote.
I dlaczego tylko w USA gdzie popularność mniejsza niż w Europie a walą singiel za 5 dych
sekcjazwlok pisze:Swoją drogą dziwi mnie postawa oficjalki , jak dotychczas jest to chyba ostatnie źródło newsów a chyba powinno być pierwsze.
Idą na ogień, mają głęboko w dupie promocje - kilka wywiadów w okolicach premier, zajawka, singiel. Głównym promotorem będzie i tak i tak trasa. Muszą być bardzo pewni tego albumu.
wychodzi na to Papa, że są go pewni jak żadnego wcześniej zawsze biorę w ciemno wszystko co wydają, ale dopiero pierwszy odsłuch pokaże czy rzeczywiście TBOS jest tak fenomenalna jak opisują to Maideni. W piątek wszystko się wyjaśni.
W sumie to się nie dziwie że kładą laskę na promocję ,która na pewno kosztuje a kto ma wiedzieć o premierze ten wie. Nie od wczoraj wiadomo że pieniądz się zgadza na koncertach tak więc pewnie trasę napompują tak jak to zresztą robią od jakiegoś czasu( Niesamowita scena , świetny set itp). Zdziwiłbym się jednak gdyby faktycznie wydali tandziowaty singiel w kartonie z t-shirtem za 5 dych , chyba że liczą na kolekcjonerów.
The_Alchemist pisze:wychodzi na to Papa, że są go pewni jak żadnego wcześniej zawsze biorę w ciemno wszystko co wydają, ale dopiero pierwszy odsłuch pokaże czy rzeczywiście TBOS jest tak fenomenalna jak opisują to Maideni. W piątek wszystko się wyjaśni.
Jeśli już, to mniej więcej 5% (lub 5 z 92 minut) się wyjaśni. No i usłyszymy jak brzmi Bruce.