27/08/2016 Rammstein, Limp Bizkit, Bullet for My Valentine - Wrocław Stadion

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: 27/08/2016 Rammstein, Limp Bizkit, Bullet for My Valentine - Wrocław Stadion

Post autor: Emilio »

Wezmę coś na trybuny po doświadczeniach z miejscami stojącymi na Iron Maiden ;)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Deleted User 1499

Re: 27/08/2016 Rammstein, Limp Bizkit, Bullet for My Valentine - Wrocław Stadion

Post autor: Deleted User 1499 »

Ja też chcę iść na trybuny, tyle że same dalekie miejsca są. Były w sprzedaży w ogóle te trybuny dolne ?
Awatar użytkownika
SOBER1Z
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: SOBER1Z »

Były dostępne. Praktycznie wszystkie sektory były w sprzedaży od samego początku, to nie Live Nation...
Deleted User 1499

Kurde, czyli przegapiłem :/ Na koncert zdecydowałem się niedawno , i do dyspozycji mam tylko trybuny górne a obawiam się że z nich widoczność będzie raczej słaba.
kajsper
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: kajsper »

Emilio pisze:Wezmę coś na trybuny po doświadczeniach z miejscami stojącymi na Iron Maiden ;)
Hej,

JHakie to doświadczenia, możesz zdradzić? Bo zastanawiałem się właśnie nad płytą :)
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Organizator Live Nation? Jeśli tak, to GC będzie na pół płyty, ale koledze pewnie chodziło o dzicz, która przeszkadzała w odbiorze koncertu :)
Więcej było walki o utrzymanie pionu, niż oglądania koncertu, śpiewania, przeżywania.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

kajsper pisze:
Emilio pisze:Wezmę coś na trybuny po doświadczeniach z miejscami stojącymi na Iron Maiden ;)
Hej,

JHakie to doświadczenia, możesz zdradzić? Bo zastanawiałem się właśnie nad płytą :)
MaidenFan powiedział własciwie wszystko ;) Musiałem nawet jednemu przypierdzielić bo ciągle mi na plecy skakał ;) Przy tak skrojonym GC IMHO nie ma sensu iść ani na płytę ani na GC. GC to połowa płyty, więc mija się to z ideą GC...

Dziś kupiłem bilety na trybuny, zostało naprawdę niewiele. GC ani zwykłej płyty już nie było a i na trybuny zostały niedobitki. Wziąłem najlepsze miejsca jakie zostały w przedziale cenowym 249 zł. Zapowiada się sold out. Rekord Iron Maiden we Wrocławiu przetrwa więc tylko do 27 sierpnia ;) Rammstein zgromadzi zapewne ponad 40k.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

MaidenFan pisze:Organizator Live Nation? Jeśli tak, to GC będzie na pół płyty,
Organizatorem koncertu nie jest Live Nation, organizator podał z resztą już informację że sprzedaż biletów na bliższą płytę jest zakończona i nie planują dodawać kolejnych sztuk. Szansa na w miarę rozsądne GC jest więc duża.
Awatar użytkownika
Wuja
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Wuja »

A oto odpowiedź organizatora na moje pytanie co do wielkości płyty A (GC) w porównaniu do ostatnich wyczynów LiveNation.
RockLoudLive pisze:Zdecydowanie nie będziemy w ten sposób "pompować" płyty A. Miała ona swoją z góry ustaloną pojemność i ta się wyczerpała razem z pulą biletów. Szanujemy fanów muzyki (sami nimi jesteśmy :) ) i chcemy być wobec nich fair. :)
Po owocach ich poznamy, ale biorąc pod uwagę ich ostatnie ogłoszenia (Pixies i PJ Harvey) szykuje się ciekawa alternatywa dla LiveNation i AlterArtu.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

W sumie co mieli napisać? Zrobimy was w ch.... jak LN? ;) Ale nie oceniajmy przed faktem ;) Może faktycznie nie będzie takiej tragedii jak na Maiden. W każdym razie ja robię piknik na trybunach :)
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

No ja własnie też rozważam trybunki, w Wiedniu pierwszy rząd, w Berlinie trzeci...ileż można..a show jest niesamowite i z dalszej perspektywy może mieć równie ciekawy wydźwięk....no tylko właśnie...kwestia nagłośnienia na trybunach...ale nie ma co wałkować tematu, na który i tak nie ma się wpływu :) No i szkoda ze tylko 90-kilka minut toto trwa... fakt intensywnie, ale ciut za krótko
Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

thorgal_30 pisze:No i szkoda ze tylko 90-kilka minut toto trwa... fakt intensywnie, ale ciut za krótko
Uuu, liczyłem na 2h... Chyba jednak zaliczę drugi support żeby mieć poczucie pełnowymiarowego koncertu ;) Ale liczę na dobry koncert, więc sądzę, że show/piro będzie okej ;)
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Wiesz w 2011 napisałem że Rammki muzą zjeść jeszcze kilka wagonów chleba aby ich show dorównało KISS...minęło 5 lat i stwierdzam że obecnie to R+ zjada Kiss zarówno pod względem show jak i muzyki... no cóz Stanley mocno zapracował aby rozmienić Kiss na drobne i doprowadzic to do parodii..ale to nie ten wątek. w każdym razie Germańce są w solidnej formie i warto. :)
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Byłem w Lucernie i polecam brać trybuny. Show jeszcze udoskonalili i po prostu z trybun będzie lepiej widać.
Deleted User 1499

Emilio, jakie brałeś trybuny ?
Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Sektor 300 mniej więcej na środku tegoż.
Awatar użytkownika
SOBER1Z
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: SOBER1Z »

Płyta B także wyprzedana.
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: thekingcrimson »

SOBER1Z pisze:Płyta B także wyprzedana.
Jak to możliwe ? :)
Ostatnio na allegro po nominale sprzedałem 3 sztuki, - teraz jak ktos bedzie potrzebował z forum, - to lipa, bo nie mam.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

SOBER1Z pisze:Płyta B także wyprzedana.
Czyżby szykował się rekord frekwencji we Wrocławiu i pełny stadion? :twisted:
Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

No jasne, rekord obiektu Maiden wytrzyma niespełna 2 miesiące.
ODPOWIEDZ