Adrian Smith And Project
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: Adrian Smith And Project
Dzisiaj ma mieć premierę teledysk do tego ich pierwszego singla
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No niestety jest, "wspaniały" jak wałek, do którego go zrobili.
A gdzie maseczki? 
Bez tragedii, ale też bez jakiegoś mega szału. Przeciętny utwór jak dla mnie
Night Mistress Fan Club Łódź
jaki gniot
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dramat
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Absolutnie nic specjalnego. Nie wiem co to miało być - hard rock? Podszyte bluesem? Generalnie wybitnie nie zapadające w pamięć.
O, to ostatnie zdanie dobrze to podsumowuje.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- dostoevsky
- -#Assassin

Zajebiste. Powinno trafić prosto do playlisty "Funky Heavy Bluesy" na Spotify. 
Oj oj. Straszne. Nie ma galopu, nie ma riffowania a la "Za dwie północ". Blus rockowe to to.
I bardzo dobrze, bo inne. Gdyby było kopią IM i tak wszyscy by psioczyli. Przynajmniej Adrianowi chce się coś robić, pograć z kumplem, wydać album. On już nie musi grać pod publikę, dla piniendzy. Zagrał dla siebie. I super, bo wszystko co robi poza IM jest co najmniej dobre. Ale to tylko moje zdanie.
Na płytę czekam, chętnie posłucham, i nie oczekuję wynalezienia nowego muzycznego koła.
I bardzo dobrze, bo inne. Gdyby było kopią IM i tak wszyscy by psioczyli. Przynajmniej Adrianowi chce się coś robić, pograć z kumplem, wydać album. On już nie musi grać pod publikę, dla piniendzy. Zagrał dla siebie. I super, bo wszystko co robi poza IM jest co najmniej dobre. Ale to tylko moje zdanie.
Na płytę czekam, chętnie posłucham, i nie oczekuję wynalezienia nowego muzycznego koła.
Tobie się podoba, innym nie i tyle. Po co się spinać o to co Adrian sobie nagrał? Dla mnie to słaby numer, nie moja muzyka i nie ma znaczenia go to nagrał. I już.Pieron pisze: ↑wt lut 02, 2021 2:48 pm Oj oj. Straszne. Nie ma galopu, nie ma riffowania a la "Za dwie północ". Blus rockowe to to.
www.MetalSide.pl
No i gitara, masz rację.
Ale w sumie to nie zauważyłem, żeby ktoś narzekał, że to nie jest metal, tylko że jest to dość słaby utwór (to subiektywna sprawa oczywiście). Jakoś jego album Silver and Gold jest tutaj na forum dość powszechnie lubiany i nikt nie ma pretensji, że to nie brzmi jak MaidenPieron pisze: Oj oj. Straszne. Nie ma galopu, nie ma riffowania a la "Za dwie północ". Blus rockowe to to.
Ja sam uwielbiam tamtą płytę, a ten numer... cóż, nie jest to jakieś okropne, gdyby leciało w jakiejś audycji radiowej w czasie jak jadę autem, to nie przełączyłbym, ale raczej niewiele zapamiętałbym z tego utworu. Cały album oczywiście sprawdzę i może gdzieś coś mnie zainteresuje.
Za to zgadzam się, że fajnie, że chce mu się coś pograć jeszcze
Dokładnie tam samo uważam i dokładnie takie mam zdanie o rodzaju muzyki, jaką tworzy Kotzen. Dobrze się tego słucha w radio, nie przełączysz stacji, ale absolutnie nie zapamiętasz kawałka na dłużej. Dlatego od razu po premierze utworu narzekałem, że całość jest taka zbyt kotzenowa, zbyt amerykańska i średnio tutaj czuć ducha Adriana, którego znamy z jego poza maidenowej kariery. Nie wiem na ile sam Adrian chciał iść taką drogą, na ile to dominujący wpływ Kotzena, dlatego czekam z niecierpliwością na album, w nadziei, że będzie tam cokolwiek ciekawszego.Dejavu pisze: ↑wt lut 02, 2021 7:51 pm a ten numer... cóż, nie jest to jakieś okropne, gdyby leciało w jakiejś audycji radiowej w czasie jak jadę autem, to nie przełączyłbym, ale raczej niewiele zapamiętałbym z tego utworu. Cały album oczywiście sprawdzę i może gdzieś coś mnie zainteresuje.
Za to zgadzam się, że fajnie, że chce mu się coś pograć jeszcze
https://www.youtube.com/watch?&v=BzezFIZr5vk - making of teledysku