Przetrwają najsilniejsi - Propozycje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Przetrwają najsilniejsi - Propozycje
JA CHCĘ THRASH DAJCIE MI THRASH
SLAYEEEERRRRR!!!
SLAYEEEERRRRR!!!
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ozzy 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 2259
Generalnie, powinny byc 2 zespoly z innego gatunku, a 2 z innego zeby bylo sprawiedliwie. Ja np nie bede glosowal ani w Slayerze, ani w Diamondzie. Helloween tez nie ma duzo glosujacych jak widac
Po Helloween dam Camel, lub Marillion
Po Sabbs - Slayer, lub Diamond
Po Floyd - Slayer lub Diamond
Po Metallice - camel, lub Marilllion
A jak koniecznie nikt nie moze zaczekac miesiac czasu , albo nawet mniej, to sobie załozycie Slayer/King Diamond, a ja Camel lub Marillion, i najwyzej bedzie 5 aktywnych tematow, a nie 4.
Teraz sa 3 metalowe bandy, a jeden prog
Po Helloween dam Camel, lub Marillion
Po Sabbs - Slayer, lub Diamond
Po Floyd - Slayer lub Diamond
Po Metallice - camel, lub Marilllion
A jak koniecznie nikt nie moze zaczekac miesiac czasu , albo nawet mniej, to sobie załozycie Slayer/King Diamond, a ja Camel lub Marillion, i najwyzej bedzie 5 aktywnych tematow, a nie 4.
Teraz sa 3 metalowe bandy, a jeden prog
Zaczekam na wyniki, co wygra to będzie. Ty sobie możesz robić Camel, ja wolę żeby się ludzie wypowiedzieli na bądź co bądź metalowym forum.
To, że forum jest o Maiden, nie ma żadnego znaczenia. Jakby zrobić survivor Saxon, to też by 5 osób głosowało, w finale może 8 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
Dobra, zobaczymy jak to będzie, ja jestem otwarty na propozycje. Na razie mamy 4 zespoły do zrobienia 
Idę Hansa Klossa oglądać :p
Idę Hansa Klossa oglądać :p
Saxon zajęło miejsce 1 w 1997 roku, ale jakoś wielu fanów tego zespołu chyba tutaj nie ma. Jest Krusejder i długo długo nic 
Sardi ogarnia Saxon, pewnie Lukasieka też dyskografię zna jak własną kieszeń, może jeszcze 2 osoby i to tyle. Z Diamondem będzie niewiele lepiej. Venom nawet nie będę sugerował, bo tu maksymalnie 4 osoby ich lubią.
Myślę, że jak KD jako-tako się uda, to można śmiało robić Mercyful Fate.
Myślę, że jak KD jako-tako się uda, to można śmiało robić Mercyful Fate.
Znam dyskografię Saxon i niektóre płyty lubię. Unleash the Beast dałem na miejscu 3 o ile pamiętam. Venom jak dla mnie ok, tyle że słucham ich płyt do The Waste Lands włącznie i dalej już nie. W sumie trzy pierwsze to już klasyka.
Z Saxonem też myślę, że byłoby marnie. Ja lubię, ale nie znam ich całej dyskografii dokładnie. Wydaje mi się, że Manowar mógłby liczyć na niezłą frekwencję.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Manowar, Manowar, living on the road!
Co teraz? Slayer się skończył, w 3ch pozostałych już lecimy z utworami
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
A co masz dalej na liście?
-
Deleted User 2259
Już zacząłem, Marillion powinein byc juz danow, bo ma 3 glosy, ale nie mam czasu teraz tego prowadzic.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Może survivor Blaze'a? 
-
Deleted User 2259
Jego to robilibysmy w Maidenowych ankietach (chcesz to zakladaj), tutaj wszystkie zespoly poza Maidenowym ogródkiem.
Miało chyba nie być Maiden i pobocznych. Ozzy by się przydał.
Jestem za Ozzym