03/02/2020 - Uriah Heep - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/02/2020 - Uriah Heep - Poznań
Przekoncert. Ten zespół na żywo to jakaś magia.
www.MetalSide.pl
Fakt. Ale dźwięk słabszy niż na poprzednich moich 3. Ciut za głośno byli ustawieni. Bernie trochę ginął momentami.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Przez tydzień będzie mi piszczeć w uszach po tym koncercie...
Co ważne zapowiedzieli trasę rocznicową na 50-lecie.
Co ważne zapowiedzieli trasę rocznicową na 50-lecie.
Czy zagrali dłużej?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
12 kawałków.
To https://www.setlist.fm/setlist/uriah-he ... 884b6.html plus July Morning.
To https://www.setlist.fm/setlist/uriah-he ... 884b6.html plus July Morning.
Naprawdę świetny koncert. Brzmienie dla mnie konkret. Mocno, metalowo, bez jeńców. Taki Look At Yourself z jamem to było mistrzostwo. Ogólnie jakby jeszcze było "Bird Of Prey" to bym się osrał.
Może na ten 50latce
A gdzie stałeś?
A gdzie stałeś?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Ja stałem pod barierka +/- 2 rząd i było ok. Co prawda od kilku lat sam sobie reguluję
głośność koncertu, ale słychać było wszystko jak należy.
www.MetalSide.pl
My staliśmy na barierce i było za głośno. Oczywiście po "wyregulowaniu" samemu było nieźle, ale jednak oczekiwałem lepszego. Co nie znaczy, że mi się nie podobało. Koncert świetny jak zawsze. UH nie zawodzi.
Najbardziej chciałbym seta wzbogaconego o takie kawałki
Come Away Melinda
Return to Fantasy
Wise Man
Free Me
Falling in Love
oczywiście idealnie, jakby swoje rzeczy śpiewał John Lawton!
Come Away Melinda
Return to Fantasy
Wise Man
Free Me
Falling in Love
oczywiście idealnie, jakby swoje rzeczy śpiewał John Lawton!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Trasa na 50-lecie? Super, może uda mi się być na jakimś koncercie, bo Poznań był poza moim zasięgiem. Szkoda, bo w 2019 spisali się znakomicie.
Chętnie bym usłyszał: Between Two Worlds, Love Machine, Echoes In The Dark (ten numer jest nasączony pięknym klimatem rodem z nagrań Floydów), The Magician's Birthday, Traveller In Time.
Chętnie bym usłyszał: Between Two Worlds, Love Machine, Echoes In The Dark (ten numer jest nasączony pięknym klimatem rodem z nagrań Floydów), The Magician's Birthday, Traveller In Time.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller