Koncert jest na Narodowym, a sold out pewny...krusejder pisze: ↑śr wrz 17, 2025 11:22 pmTo czemu koncert na Torwarze a nie w Tauron czy Gliwicach? Nie sprzedałyby się?Caracalized pisze: ↑śr wrz 17, 2025 7:08 am System of a Down to jeden z najpopularniejszych zespołów ever plus jeszcze dodaj sobie do tego inną niemałą gwiazdę, która przed nimi wystąpi, czyli Queens of the Stone Age i reaktywowany po prawie 30 latach Acid Bath. Cena jak to na standardy evil nation oczywiście jest wysoka, ale zrozumiała mimo wszystko i SOAD jednak gra koncerty sporo rzadziej od Metalliki.
18-19/07/2026 - System Of A Down - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: 18/07/2026 - System Of A Down - Warszawa
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

OK
))))))))))))))
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Hehe...krusejder pisze: ↑śr wrz 17, 2025 11:22 pmTo czemu koncert na Torwarze a nie w Tauron czy Gliwicach? Nie sprzedałyby się?Caracalized pisze: ↑śr wrz 17, 2025 7:08 am System of a Down to jeden z najpopularniejszych zespołów ever plus jeszcze dodaj sobie do tego inną niemałą gwiazdę, która przed nimi wystąpi, czyli Queens of the Stone Age i reaktywowany po prawie 30 latach Acid Bath. Cena jak to na standardy evil nation oczywiście jest wysoka, ale zrozumiała mimo wszystko i SOAD jednak gra koncerty sporo rzadziej od Metalliki.
Sold Out od ręki będzie?
www.MetalSide.pl
Nie, bo takie zjawisko z lie nation nie występuje 
Nie do końca, zdarzyło się kilka razy, że podali informację o wyprzedaniu jakiegoś koncertu (choć ta bardziej w przypadku halowych/klubowych koncertów). Co nie znaczy, że nie można potem łatwo w resale'u kupić bilet.
Re: 18-19/07/2026 - System Of A Down - Warszawa
No i będzie dobrze? No nie będzie. Wyjebią ceny biletów po 700 PLN i tak są sold outy.
Woda na płyn dla tych skurwy***** z LN
Woda na płyn dla tych skurwy***** z LN
Płacz o ceny, wycie że Studnia Narodowa, a potem Stadion wyprzedany przed startem oficjalnej sprzedaży.
Rację miał Stonoga mówiąc że Livenation będzie nas ruchać aż nas Kukle będą swędziały.
Rację miał Stonoga mówiąc że Livenation będzie nas ruchać aż nas Kukle będą swędziały.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ja tam nie narzekam ani na ceny, ani na stadion. Ogólnie, bo te konkretne gigi mnie zupełnie nie interesują. Ale mają rozmach... SOAD dołączył do ekstraklasy, w której jest jeszcze tylko Meta i gwiazdki pop.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
Musze popatrzeć czy oni zmieniają setlisty czy może jednak odjebują pańszczyznę i grają każdego wieczoru to samo
Może pójde na drugi gig.
No ale przecież niecałe 6 paczek w 2025/26 roku za SOAD, QOTSA i Acid Bath na jednej scenie to nie jest zła cena.
No ale przecież niecałe 6 paczek w 2025/26 roku za SOAD, QOTSA i Acid Bath na jednej scenie to nie jest zła cena.
https://www.last.fm/user/kamooo
Przecież to bylo oczywiste, duża komercyjna gwiazda plus znane supporty, jedyny koncert w regionie a soad nie był w PL od lat
Forum internetowe to poważna sprawa.
Fajna akcja z Daronem: https://youtu.be/GidsMvxlYKQ?feature=shared
W Toronto grali dwa gigi i z 25 slotów 20 było stałych.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
To trochę słabex, ale tez bez tragedii, bo mogliby nic nie zmienić, jak wiele zespołów.
https://www.last.fm/user/kamooo
Szczerze, to nawet nie wiedziałem, że oni wypełniają stadiony. Myślałem bardziej o nabitych halach.
W 2017 roku tak było, a nawet nie do końca, bo w Tauronie chyba sold outu nie było. Jak widać, przez 8 lat potrafi się wiele zmienić na rynku
.
Z ciekawostek dla fanów oglądania spoconych facetów: data drugiego koncertu pokrywa się z finałem przyszłorocznego Mundialu.
Z ciekawostek dla fanów oglądania spoconych facetów: data drugiego koncertu pokrywa się z finałem przyszłorocznego Mundialu.
Jakoś nie wierzę że wyprzedadzą dwa razy Narodowy, jeszcze z tymi cenami? Aż tak wielką gwiazdą nie są, choc oczywiście supporty podbijają stawkę. Sam jestem ciekaw jak będzie szła sprzedaż biletów.
- Caracalized
- -#Assassin

Też nie wiem, wierzę w to, że jedną datę spokojnie mogą wyprzedać, ale aż dwie? Chyba, że będą mieć tak mało koncertów w Europie, to wtedy może faktycznie sprzedaż pięknie pójdzie.
Moja ignorancja nie traktuje ich nawet jako stadionowy band. Ale spoko, że im się powodzi, nic do tego nie mam. SlayerKURWA!!!