04/08/2026 - Castle Rat - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: 04/08/2026 - Castle Rat - Warszawa
Porównaliśmy wygląd obu pań w kilku postach, tylko i aż. Fakt, teraz ja dałem się nakręcić Invaderowi ale już po wszystkim.
wontek o koncercie, który za parę dni się odbędzie
nawet jak wpisy są offtopikowe (do czego się przyczyniłem), to szkodliwość społecznościowa znikoma
nawet jak wpisy są offtopikowe (do czego się przyczyniłem), to szkodliwość społecznościowa znikoma
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
Może ktoś dzięki temu nawet dowiedział się o koncercie, choć przy sold out zostało polowanie i ewentualny żal.
- Caracalized
- -#Moonchild

O, zapomniałem zupełnie, że była tu mowa o sold oucie w ogóle 
- johnny_o
Od tego się przedwczoraj zaczęło 
Wracająć do głównych bohaterów i ich głównej postaci, to sam występ może trochę przesadzony teatralnie. "Nagości" na scenie też nie potrzebuję, ale na MF fajnie się bawiłem i chętnie powtórzę. Natomiast sama Rat Queen, jak ją spotkaliśmy między koncertami, wyglądała zupełnie inaczej
Bez całego wizerunku scenicznego wygląda dużo ładniej i bardzo sympatycznie 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen