2XDVD - "The Early Days"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 2XDVD - "The Early Days"
To prawda, ale premiery są oficjalnie we wszystkie poniedziałki - nawet te świąteczne (chyba z pewnymi wyjątkami typu Boże Narodzenie czy Nowy Rok kiedy wszystkie sklepy są zamknięte). Nie ma się jednak czym przejmować, bo jeśli wydawnictwo naprawdę ukaże się 1.XI to jak większość premier będzie w sklepach już kilka dni wcześniej (piątek, sobota). Pozostaje więc czekać - zobaczymy czy naprawdę wyjdzie to u nas tydzień wcześniej czy też data zostanie później zmieniona...
Nie wiem czy był ten link, nie czytałem całego tematu, wybaczcie
.
http://www.metal-archives.com/release.php?id=58410
http://www.metal-archives.com/release.php?id=58410
Nightmares... forever calling me
Nightmares... now we rest in peace
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No to już od dawna mamy na IronMaiden.com. 
Z Maidenfans.com:
Z Maidenfans.com:
MaidenZone.com reports that they received a mail from EMI Spain stating that the release date of Maiden's upcoming Early Days DVD has been changed from November 8th to November 1st (November 2nd in Spain). This is also in accordance to what many online shops has reported.
Apparently, the release date has been advanced to avoid competition in the UK with the 'Live Aid' DVD which will probably end up at the first place in the charts.
The e-mail from EMI Odeon Spain also mentions that they already have the spanish dates for the upcoming 2005 tour, but that they can't give them out at the moment.
The 2nd DVD in the Maiden series is also confirmed, but no release date has yet been decided upon.
Mam nadzieję, że wyjdzie jak najwcześniej, bo jestem bardzo ciekawy zawartości 
-
Deleted User 357
they already have the spanish dates for the upcoming 2005 tour,
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:28 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Co prawda inne źródło podaje, że zostało to źle przetłumaczone i nie wiadomo czy hiszpańskie daty są już zaklepane, ale na pewno lada dzień trzeba zacząć coś organizować! Kto z Was ma namiary na inne duże polskie agencje koncertowe?
W Hiszpanii bedzie min. 2 koncertyWICKER MAN pisze:Co prawda inne źródło podaje, że zostało to źle przetłumaczone i nie wiadomo czy hiszpańskie daty są już zaklepane,
skoro moga zagrac az 2 koncerty w Hiszpanii to mogli by rowniez dac chociaz jeden koncercik w naszym kraju. trzeba pisac do Odysey i Mystica o zorganizowanie koncerciku.MaYeR pisze:W Hiszpanii bedzie min. 2 koncertyWICKER MAN pisze:Co prawda inne źródło podaje, że zostało to źle przetłumaczone i nie wiadomo czy hiszpańskie daty są już zaklepane,
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie, ale nie ma co się ograniczać - ktoś z Was kojarzy nazwy/namiary na inne większe agencje koncertowe w naszym kraju, które organizowały większe koncerty w Spodku itd?Mlody pisze:skoro moga zagrac az 2 koncerty w Hiszpanii to mogli by rowniez dac chociaz jeden koncercik w naszym kraju. trzeba pisac do Odysey i Mystica o zorganizowanie koncerciku.
A warto się pospieszyć, bo znane są już (nieoficjalnie, ale z pewnych źródeł tzn. z mediów) kolejne daty koncertów:
6 lub 7 lipca 2005 - Helsinki, FIN @ Olympic Stadium (ponad 40.000 miejsc!)
9 lipca 2005 - Goteborg, SWE @ Ullevi Stadium (prawie 60.000 miejsc - zapowiada się chyba największy niefestiwalowy koncert Maiden w historii!)
Daty powinny zostać ogłoszone oficjalnie już lada dzień. Miejmy nadzieję, że do tych gigantycznych koncertów dodane zostaną także troszkę mniejsze występy...
Cóż, trzeba zacząć działać!
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=72 ... nrt=721445
Ja już zamówiłem!!!
Ja już zamówiłem!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja poczekam, bo chyba wcześniej będzie to w sklepach. Jak dobrze pójdzie to może już za tydzień DVD będzie na półkach...SAPER pisze:http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=72 ... nrt=721445
Ja już zamówiłem!!!
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:30 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
Early Years juz jest! Kopie tylki!!
Najlepszy moment to live at the ruskin - mowilem juz Wam, ze Iron Maiden to potega? :rocx
Miejmy nadzieje, ze najblizsza trasa rozlozy nas na lopatki :solo
Najlepszy moment to live at the ruskin - mowilem juz Wam, ze Iron Maiden to potega? :rocx
Miejmy nadzieje, ze najblizsza trasa rozlozy nas na lopatki :solo
za ile kupiłeś?
dostalem własnie nerwicy polaczonej ze slinotokiem i innymi ... ;P
tzn. ze mam popsute dvd
, trzeba sie zmobilizowac, i troche kasy pooszczedzac ... 
tzn. ze mam popsute dvd
Jazz is not dead, it just smells funny.
hmm, to ogolnie nie drogo... za dwie plytki ...
A co jeszcze jest na tym wydawnictwie, moze jakis szerszy opis
?
A co jeszcze jest na tym wydawnictwie, moze jakis szerszy opis
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Metalophil
- -#Moonchild

tez juz mam - cena w lubelskim MM 72.90. Jak obejrze to cos napisze...