Aria
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Aria
wielkie dzieki ja tez, juz ciagna sie mega:PMetalophil pisze:ftp://81.177.7.77/video/Aria/Aria_-_Kla ... a_Aria.aviM@ti pisze:A możesz podać mi tytół tego koncertu. I czy da się go skądś ściągnąć. Bym chętnie zobaczył. Patrzyłem na masterlandzie ale u mnie z ruskim cienko i nic tam nie mogę wyczytaćMetalophil pisze:Super jest też videobootleg z koncertu z orkiestrą symfoniczną, który nie chwaląc się posiadam Very Happy - zjadają Metallicę bez popity! YEAH!.
HIR JU AR :beer
- Metalophil
- -#Moonchild

i co? jak wrażenia? :rocx
- Metalophil
- -#Moonchild

używaj jakiegoś programu do ściągania z opcją wznowienia przerwanego downloadu - np.Free Download ManagerM@ti pisze:już se ściągałem ale komp mi się wyłączył i chyba od nowa trzeba, a tak bym se obejżał. Może macie na to jakieś wyjście?
- Metalophil
- -#Moonchild

wydania Moskiewskie mają grube książeczki, ale za to są 2 razy droższe i praktycznie niemożliwe do nabycia w Polsce - wyjątkiem jest nowy album Kipelova który kupiłem w sklepie netowym za 25 zł - 20-stronnicowa książeczka na czerpanym papierze - piękna sprawa - normalnie miodzio :rocx . Wydania "Nie dla pradaży w Maskwie" - czyli te dostępne u nas na allegro czy w "reklamowanym" przeze mnie sklepie netowym również są orginalne! - z tym że mają uboższą (2-stronnicową książeczkę) no i są tanie.Yaaqb pisze:Może tutaj spytam... Metalophil ile stron mają książeczki do oryginalnych "2000 I Odna Noch" i "Himera"?
Jeśli chodzi konkretnie o te tytuły - no to po prostu zależy które wydanie zamierzasz kupić.
Pozdrawiam :rocx
Ostatnio zmieniony wt sty 03, 2006 9:48 pm przez Metalophil, łącznie zmieniany 1 raz.
- Metalophil
- -#Moonchild

a bo to zależy w jakim sklepie kupowane - ja też kupiłem w centrum Moskwy wydanie "nie dla pradaży w Maskwie" "Geroya Asfalta"Yaaqb pisze:No to raczej mam oryginał. Ale ja niby mam w Moskwie kupione a z 2-stronicową okładką
To znaczy, że cholerne Ruski chciały na mnie oszczędzićMetalophil pisze:a bo to zależy w jakim sklepie kupowane - ja też kupiłem w centrum Moskwy wydanie "nie dla pradaży w Maskwie" "Geroya Asfalta"Yaaqb pisze:No to raczej mam oryginał. Ale ja niby mam w Moskwie kupione a z 2-stronicową okładką, ale już w większych salonach płytowych widziałem wydania z grubymi książeczkami
- Metalophil
- -#Moonchild

Zhivoy Ogon to kosztowna sprawa - bo ruscy mają taki zwyczaj że jak coś jest na 2 płytach(obojętnie czy CD czy DVD) to sprzedają to w osobnych opakowaniach i każda część jest w cenie jak pojedyncze DVD czy CD. A poza tym to DVD z tego co wiem jest dostępne tylko w jednym wydaniu - tym samym co na allegro.Yaaqb pisze:To znaczy, że cholerne Ruski chciały na mnie oszczędzićMetalophil pisze:a bo to zależy w jakim sklepie kupowane - ja też kupiłem w centrum Moskwy wydanie "nie dla pradaży w Maskwie" "Geroya Asfalta"Yaaqb pisze:No to raczej mam oryginał. Ale ja niby mam w Moskwie kupione a z 2-stronicową okładką, ale już w większych salonach płytowych widziałem wydania z grubymi książeczkami
Tak w ogóle to miały mi Zhivoi Ogon DVD kupić a nie studyjniaki
![]()
- Metalophil
- -#Moonchild

a wogóle to utwór "Na sluzbe sily zla" rządzi! :solo :rocx :rocx :rocx
- Metalophil
- -#Moonchild

a dla mnie z tego koncertu zdecydowanie rządzi "Igra s Ogniem" :rocxYaaqb pisze:Wspaniałe wykonania Antichrista, Krov Za Krov i Angielskaja Pyl. Yeah, świetna sprawa :rocx
Mam problem
. Niechcący skasowałem koncercik ale znowu ściągnąłem i kiedy włączam to dźwięk nie współpracuje z obrazem. Dźwięk leci a mniej więcej 1 sekundę później jest obraz. Kodeki mam taczej wszystkie jakie potrzeba. Możliwe jest że coś z plikiem nie tak
A przez co wy odtważacie
Heh po raz pierwszy mam taki problem. 
I jeszcze jedno, kupował już ktoś może albumy Arii na Allegro? Zamierzam kupić. Tam sprzedaje tylko jeden allegrowicz, ale niewiem czy wysyła dobre nieuszkodzone towary. Kasy mało a nie chcę wywalać jej w ciemno. Koleś ma sporo pozytywów ale ja chcę się upewnić.