Zamówienie z Eddiesmegastore
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zamówienie z Eddiesmegastore
Ja bym wolał z Eddie's bo mają tam koszulke piłkarską 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Program pewnie bedzie, bo dopiero go dodano, ale chyba tylko na ironmaidenswag.com, nie w eddiesmegastore.com...Piwowarus pisze:Odkopuje trochę temat, ale cóż.
Czy rzeczy które pochodzą z obecnej trasy będą dostępne jakiś czas po jej zakończeniu na eddiemegastore? Bo na ironmaidenswag jest Tour Program, ale kupił bym go dopiero po wakacjach.
- Slav The Great
- -#Prisoner

Ja też jestem bardziej za eddiesmegastore.com,ale taki "Tour Program" również chciałbym posiadać.Chyba będzie trzeba walnąć ankiete.
Można by ustalić jakiś termin i wtedy każdy zbierał by kasę i wtedy można zamówić w kilka(naście) osób
.
Bo koncercie w Hammersmith Wicker będzie zamawiał dla nas być może 
pewnie bym się dołączył. może nowy t-shirt "Death On The Road"?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Programu nie zamowimy, bo to inna strona i bylby z nia wieksze klopoty. Co do zamowienia na eddiesmegastore.com to sprobuje pogadac w Hammersmith ze Steve'm Lazarusem i dowiem sie ile dostalibysmy znizki itp.
Nowa koszulka Death On The Road jest przednia! Mam ja tyle, ze ze spisem wszystkich krajow, w ktorych graja w tym roku.
Nowa koszulka Death On The Road jest przednia! Mam ja tyle, ze ze spisem wszystkich krajow, w ktorych graja w tym roku.
Mi tylko wystarczy piłkarska koszulka 
Siemanko :rocx mam pytanie do organizatorow tego zamowienia 
Będziecie zamawiać grupową paczke w najbliższym czasie, gdzie będzie zniżka dla wszystkich:)???????????
warto skorzystać ,teraz na święta dają upusty ( http://www.eddiesmegastore.com/ )
jesli tak to bym sie pisał na to z chęcią
dajdzie znać ludziska !!!!
:rocx Pozdro! :rocx
:rocx narka :rocx
Będziecie zamawiać grupową paczke w najbliższym czasie, gdzie będzie zniżka dla wszystkich:)???????????
warto skorzystać ,teraz na święta dają upusty ( http://www.eddiesmegastore.com/ )
jesli tak to bym sie pisał na to z chęcią
:rocx Pozdro! :rocx
:rocx narka :rocx
Somewhere in Wrocław
Chyba temat upadł a szkoda bo bym pare rzeczy sobie zamówił 
- Metalophil
- -#Moonchild

o kurde - faktycznie - T-Shirt z ostatniej trasy kosztuje tylko 9.99 funta czyli 57.23 PLN!!! Przypomnę tylko że na koncercie koszulki te kosztowały po 120 zł!!!. Ludzie - może jednak da się coś zrobić z tym wspólnym zamówieniem?!
Koszulki takie chyba kosztowały 100zł... Ja to chętnie bym sobie zakupił Tourbooka i ten czerwony T-shirt z klasycznym napisaem Iron Maiden
.
Może Wickerman nam pomoże
Może Wickerman nam pomoże
- Metalophil
- -#Moonchild

no mnie się właśnie wydaje że tym razem były droższe niż na poprzedniej trasie (a wtedy właśnie kosztowały 100) - niezależnie od tego to obecna cena jest rewelacyjna!(zamiast niecałych 2-ch koszulek-podrób(sztuka za 35zł) masz jedną porządną,oryginalną)Mirdaroh pisze:Koszulki takie chyba kosztowały 100zł... Ja to chętnie bym sobie zakupił Tourbooka i ten czerwony T-shirt z klasycznym napisaem Iron Maiden.
No fakt. Mam nadzieje że Wicker lub ktoś kto często robi zakupy tam lub ma jakąś praktyke nam pomoże.
To ja tez bym zamawiał chociaz ten kalendaz 
Ten kalendarz to na allegro jest i nawet tańszy