Tanie płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tanie płyty
Nevermore, obowiazkowo, bo juz sie czaje od premiery. I odkladam co raz. Still Cyco...bo w sumie jest to jakby reedycja, jedynki, a za taka cene mozna spokojnie kupic!:]
Ostatnio takze, pojawilo sie sporo ciekawych promocji na fan.pl
Wrzuce linki pozniej.
Ostatnio takze, pojawilo sie sporo ciekawych promocji na fan.pl
Wrzuce linki pozniej.
Jazz is not dead, it just smells funny.
A to extraslayer pisze:Nevermore, obowiazkowo, bo juz sie czaje od premiery.
wlasnie. Nawet jesli nie, to oplaca sie i to bardzo.
Godless, godless. :]
Godless, godless. :]
Dzisiaj sprawdzałem w katowickim MM - te same płytki za te same ceny co na http://www.vivid.pl i http://www.gigant.pl... Chodzi mi tu o A Perfect Circle, Iced Earth, Nevermore, Queensryche(aczkolwiek ich płyty w tych remasterownych wersjach zawsze tyle kosztowały), Megadeth, sporo płyt Testament(ale ich w ofertach tych sklepów netowych nie ma, bo ich ceny zawsze takie były)
Wniosek prosty - nie składam zamówienia na necie, oszczędzając tym samym aż 10 zł na przesyłce
a w czwartek jadę po tych 6 płytek, bo wolę je kupić teraz za taką fajną cenę niż potem wykładać przeszło 50 zł...
W Saturnie póki co tych płyt albo nie mają, albo za znacznie wyższą cenę...
Tak więc radzę Wam sprawdzić Media Markty, jeśli macie blisko, bo może te płytki też tam są.... Oczywiście pewnie nie we wszystkich MM będą, bo niektóre jak tak Wasze posty czytam to mają dostawę raz na rok chyba(vide: Częstochowa ponoć
)...
W każdym bądź razie Megadeth są chyba wszystkie płyty w granicach 20-23 zł(poza ostatnim składakiem rzecz jasna, koncertówką i ostatnimi dwoma studyjniakami) i do tego jest ich pełno... Dzisiaj też zwróciłem uwagę na:
Iron Maiden "Death On The Road" - 39,99 zł
Marillion "Season's End" - 22,99 zł
Cynic "Focus" 29,99 zł(może już wcześniej tyle kosztowało, ale dopiero dzisiaj zauważyłem)
Jak sobie jeszcze jakieś ciekawe pozycje przypomnę to napiszę :rocx
Wniosek prosty - nie składam zamówienia na necie, oszczędzając tym samym aż 10 zł na przesyłce
W Saturnie póki co tych płyt albo nie mają, albo za znacznie wyższą cenę...
Tak więc radzę Wam sprawdzić Media Markty, jeśli macie blisko, bo może te płytki też tam są.... Oczywiście pewnie nie we wszystkich MM będą, bo niektóre jak tak Wasze posty czytam to mają dostawę raz na rok chyba(vide: Częstochowa ponoć
W każdym bądź razie Megadeth są chyba wszystkie płyty w granicach 20-23 zł(poza ostatnim składakiem rzecz jasna, koncertówką i ostatnimi dwoma studyjniakami) i do tego jest ich pełno... Dzisiaj też zwróciłem uwagę na:
Jak sobie jeszcze jakieś ciekawe pozycje przypomnę to napiszę :rocx
widzę tanie "Horror Show"Artur pisze:www.gigant.pl...
Pewnie tak... starszy mi mówił, że dobrze tam uposażony/e macie MM :rocx A co - chcesz się wykosztować??Wrathchild_88 pisze:widzę tanie "Horror Show" ciekaw jestem, czy w krakowskim MM znajdę tę płytę ;]
no jasneArtur pisze:A co - chcesz się wykosztować??
I skoro "HS" Ci się tak spodobało, to zakładam, że reszta przypadnie Ci do gustu co najmniej tak samo mocno i zapragniesz się wykosztować jeszcze bardziejWrathchild_88 pisze:no jasne ta płyta tak mnie wciągnęła, że grzechem by było nie mieć jej w oryginale :] aż się boję, co będzie jak poznam resztę dokonać IE... dyskografia już prawie ściągnięta, więc niedługo zaczynam przesłuchiwanie
A żebyś wiedział... jak w wakacje była dostawa Mejdenów- fakt przywieźli tego całe stosy, aż na półkach się nie mieściłyArtur pisze: niektóre jak tak Wasze posty czytam to mają dostawę raz na rok chyba(vide: Częstochowa ponoć )...
A jakie to jest? Ja mam ściągnięte jakieś 2CD i na drugim CD jest transylvania właśnie a oprócz tego wywiad z Schafferem, który wywaliłem... trochę żałuję teraz... Ale w jakimś sklepie netowym widziałem transylvanie w środku setu.. to o co chodzi?Artur pisze:W każdym bądź razie wydanie w DG(z "Transylvanią" jako bonusem ) też jest chyba w tej propocyjnej cenie.
No jedne wydanie to jest podstawowe w zwykłym pudełku z 10 utworami, i jest również wydanie w DigiPacku z bonuesm w postaci "Transylvani"syzygy pisze:A jakie to jest? Ja mam ściągnięte jakieś 2CD i na drugim CD jest transylvania właśnie a oprócz tego wywiad z Schafferem, który wywaliłem... trochę żałuję teraz... Ale w jakimś sklepie netowym widziałem transylvanie w środku setu.. to o co chodzi?
- likipiki
- -#Lord of the flies

a sprowadzaliście kiedyś płyty z zagranicy? poszukuję takiej osoby.
na przykład na www.amazon.com większość płyt waha się w granicach 10-14 baksów, co po korzystnym przeliczniku wychodzi od 30 paru do 45 zł! Biorąc pod uwagę, że niektóre tego typu rzadkości kosztują po 60-70 złociszy w naszych sklepach, to cena wydaje się być atrakcyjna
Tylko, ze właśnie nie wiem jak z kosztem przesyłki.
jestem ciekawy ile płyt trzeba kupić, by operacja była opłacalna
podobno jest jeszcze niezły trick kupując na japońskim amazonie płyty importowane z usa
podobno jak się później przelicza z jenów na dolary, to płyty na amerykańskim amazonie kosztujące 13.9 $ nagle zmieniają swoją wartość na 10.9 $
nie pytajcie mnie jak to się dzieje, bo nie mam pojęcia i nie do końca ten proces rozumiem 
na przykład na www.amazon.com większość płyt waha się w granicach 10-14 baksów, co po korzystnym przeliczniku wychodzi od 30 paru do 45 zł! Biorąc pod uwagę, że niektóre tego typu rzadkości kosztują po 60-70 złociszy w naszych sklepach, to cena wydaje się być atrakcyjna
Tylko, ze właśnie nie wiem jak z kosztem przesyłki.
jestem ciekawy ile płyt trzeba kupić, by operacja była opłacalna
podobno jest jeszcze niezły trick kupując na japońskim amazonie płyty importowane z usa
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Mysłe ze przesyłka z Amazon nie jest zbyt niska ale jak sie zamawia z 10 płyt to moze nie wychodzi tak żle w www.mystic.pl mają duzo promocji tylko trzeba dobrze patrzec

Trzeba za jakiś czas znowu coś sobie zamówić
raczej na 100% z tymi 3 utworami.warto.taniutko , a wspanialy live jest.
Wiadomoslayer pisze:wspanialy live jest.
TRIBUTE TO THE BEAST VOL.2
19.99zł za 2CD na fan.pl
Ktoś na allegro za 30 wystawił, więc chyba warto
19.99zł za 2CD na fan.pl
Ktoś na allegro za 30 wystawił, więc chyba warto
to tak odbiegajac od tanich plyt; polski zespol. wydal plyte i sprzedaje ja u nas, za cene... sami zobaczcie.. http://www.mystic.com.pl/?mod=products& ... oduct=4533
IMO przegiecie :/
IMO przegiecie :/
slayer pisze:to tak odbiegajac od tanich plyt; polski zespol. wydal plyte i sprzedaje ja u nas, za cene... sami zobaczcie.. http://www.mystic.com.pl/?mod=products& ... oduct=4533
Żeby tylkoslayer pisze:IMO przegiecie :/
Decapitated się poczuło gwiazdą światową to i takie ceny se walą. Ciekawe chociaż czy album warty tych 50 zł.