O, robimy zlot?kubush pisze:odwiedzimy poznan
Pokazy DVD "Visions Of The Beast" w Multikinie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pokazy DVD "Visions Of The Beast" w Multikinie!
a kto je wylosowal? 
Osoby zainteresowane zostaly poinforowane e-mailem. Nazwiska do publicznej wiadomosci podam w niedziele - po projekcji. Tak aby nie bylo podszywania sieSim0n pisze:a kto je wylosowal?
no wlasnie.. wszystkie miejsca w wawie zarezerwowane.. wiec mnie nie bedzie.. 
- Wakterstein
- -#Trooper

Ja już po seansie. Mało ludzi, ale jakaś dziewczyna z tyłu waliła w mój fotel
... Ech...
Ostatnio zmieniony pt sty 27, 2006 4:08 pm przez Wakterstein, łącznie zmieniany 1 raz.
Wie ktoś może jak z biletami w Zabrzu? Zaopatrzył się już ktoś z Was?
No i jak bylo? jak w domu czy jak w spodku ?Vacter pisze:Ja już po seansie. Mało ludzi, ale jakaś dziewczyna z tyłu waliła w mój fotel... Ech...
No wlasnie, najpierw mialem stracha bo okazalo sie ze wszystko zarezerwowane. Pojechalem liczac ze cos sie zwolni, jak bylem przy kasie to zostalo jedno miejsce - dla inwalidow bez siedzenia
Ludzi jednak dosc malo bylo jak na pare minut przed seansem, wiec zamienilem je na krzeselkowe no i jednak 1/4 jak nie 1/3 okazala sie w koncu pusta.
A wrazenia, na pewno warto bylo pojechac. Niektore teledyski zupelnie nie ruszaly, ale byly tez takie ze az ciarki przechodzily po plecach - np. infinite dreams, afraid to shoot strangers, lord of the flies, the evil that man do. Koncertowe wypadly naprawde super i jednak tylko na nich czuc energie maiden, no moze z wyjatkiem holy smoke
A wrazenia, na pewno warto bylo pojechac. Niektore teledyski zupelnie nie ruszaly, ale byly tez takie ze az ciarki przechodzily po plecach - np. infinite dreams, afraid to shoot strangers, lord of the flies, the evil that man do. Koncertowe wypadly naprawde super i jednak tylko na nich czuc energie maiden, no moze z wyjatkiem holy smoke
Can The End Be At Hand?
- Wakterstein
- -#Trooper

Jak w domu:D. Najbardziej ludziom podobał się Holy SmokeIronkos pisze:No i jak bylo? jak w domu czy jak w spodku ?Vacter pisze:Ja już po seansie. Mało ludzi, ale jakaś dziewczyna z tyłu waliła w mój fotel... Ech...
- Iron Marcin
- -#Invader

Ja bylem, moim zdaniem calkiem spoko. Ale jak sie ma w domu kino to nie widac wielkiej roznicy. Jak by byl jakis koncert np RiR albo nowy DOTR to napewno byloby lepiej. Tak wogole to bylem tylko dlatego, ze mialem bilet gratis, ktory wygralem na sanktuarium. Wielkie dzieki dla fan klubu za taki fajny pomysl.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wejściówka na pokaz w Gdańsku (10 lutego) do zdobycia tylko dla Fan Klubowiczów!
Info na stronie głównej.
Info na stronie głównej.
A czy ktoś wie o której godzinie w Zabrzu bedzię wyświtetlane VOTB?
Przecież masz napisane na pierwszej stronie topicu ...levy88 pisze:A czy ktoś wie o której godzinie w Zabrzu bedzię wyświtetlane VOTB?
Zabrze - 10 lutego (godz. 11.00, 19.00)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tym, że potwierdźcie informacje w Waszym lokalnym Multikinie, gdyż terminy i godziny mogą ulec zmianie!
Do zabrzanskiego multikina pisalem maile i wszystko sie zgadza. 10 lutego godz 11:00 oraz 19:00, cena 10 zl.WICKER MAN pisze:Z tym, że potwierdźcie informacje w Waszym lokalnym Multikinie, gdyż terminy i godziny mogą ulec zmianie!
To kto będzie w Zabrzu? Robimy mały mini-zlot w Pubie Iluzja? 
-
Deleted User 357
Mnie nie będzie.Mam zalkę 11. 
Chyba dymisz
To poucz sie wcześniej i nie pij na zlocie i wroć wcześniej. No koleś
To poucz sie wcześniej i nie pij na zlocie i wroć wcześniej. No koleś
-
Deleted User 357
Ciężko z tym będzie,bo bym musiał tylko na godzine wpaść,a to mi się nie kalkulujeEvE pisze:To poucz sie wcześniej i nie pij na zlocie i wroć wcześniej.