ale nie chodzi o treść tylko o formę.ThunderBird pisze:Jeszcze co do tych liryków, główny zarzut sa niezyciowe,no właśnie! dla mnie to plus, bo jak chce tekstów życiowych, przyziemnych sięgam po innego artyste, czasem też chce sie oderwać od szarej rzeczywistości i wtedy Maiden (i inna częśc artystów) jest jak ulał, poza tym uwielbiam historie i bardzo pasuje mi ich światopogląd
The Evil that Men Do
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Evil that Men Do
W latach 80 - tych z tekstami bywało różnie. ale poźniej od Fear of the dark mniej więcej teksty są coraz lepsze.Taki X Factor czy Brave new world tekstowo bardzomi sie podoba
no, masz racje. coraz lepiej jest.paniron pisze:W latach 80 - tych z tekstami bywało różnie. ale poźniej od Fear of the dark mniej więcej teksty są coraz lepsze.Taki X Factor czy Brave new world tekstowo bardzomi sie podoba
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

TETMD wymiata :rocx Jak dla mnie to jeden z najlepszych kawałków Maiden! No i tekst ma ciekawy 
Trzy najlepsze dla mnie tekstowo albumy Ironów to Powerslave,Somewhere in Time i Brave New World.
- Elevatorman
- -#Clansman

kratos przyjacielu 
jak dla mnie bomba ale z Rock In Rio 
lubie jak wypowiada na poczatku ta kwestie (z hamleta to jest ? )
Kratosswietny avatar
swiateczna kupka z South Parku
Mr Henky?
jakos tak chyba... haaaaaajdihooooł!!!!
lubie jak wypowiada na poczatku ta kwestie (z hamleta to jest ? )
Kratosswietny avatar
Szkoda ze Rio bylo nagrane w studio 
- Elevatorman
- -#Clansman

Wasted Years tekstowo jest fajne....
infinite dreams.....
kiedys czesto nucony
teraz jakos mi przeszlo
teraz jakos mi przeszlo
Matek pisze:a mi najbardziej podobał sie z trasy feara.
A mi z RiR
:laugh to się do złotej czcionki nadajeQba666 pisze:Szkoda ze Rio bylo nagrane w studio
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Zgadza się! Mr.Hankey wymiata! Jak cały South Park zresztąSortis pisze:Kratosswietny avatar swiateczna kupka z South Parku Mr Henky? jakos tak chyba... haaaaaajdihooooł!!!!
A najlepszy tekst Maiden to chyba The Thin Line Between Love & Hate, zresztą IMO jeden z najlepszych kawałków wogóle :rocx
zakozaczyl koles O_o, ale prawde mowiac to w rio przeciez byly studyjne nakladki, raptem kilka, ale zawsze cossyzygy pisze::laugh to się do złotej czcionki nadajeQba666 pisze:Szkoda ze Rio bylo nagrane w studio
-
obserwator
- -#Long distance runner

kto cie tak okłamał??Qba666 pisze:Szkoda ze Rio bylo nagrane w studio
mtszły
Posluchajcie bootlegu. Jak oczywiscie macie(w co watpie). Bedzie prosciej.
no,stary to nie było miłe.Qba666 pisze:Jak oczywiscie macie(w co watpie).
A nawet ,żeby był nagrywany (ale nie był), to jeśli sie super słucha, to po co narzekać .
a dlaczego wątpisz?Qba666 pisze:Posluchajcie bootlegu. Jak oczywiscie macie(w co watpie)
Te nakłądki nie były ze studia tylko z koncertu, np. Wrathchild- mikrofon w górze a bruca słychać, ale ten okrzyk to po prostu kopia któregoś z wcześniejszych, to samo z BNW czy Clansman.Mr Outlaw pisze: w rio przeciez byly studyjne nakladki, raptem kilka, ale zawsze cos
-
obserwator
- -#Long distance runner

heheheheh, nie no dobry jesteś ogólnieQba666 pisze:Posluchajcie bootlegu. Jak oczywiscie macie(w co watpie). Bedzie prosciej.
a tak poza tym to taki kolekcjoner z ciebie?? to weź tu pierdyknij pozycjami, które masz to się wymienimy, ale nie przyjmuje mp3-tylko lossless
mtszły