Gdyby Paul Di'Anno nie odszedł z Maiden....
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Gdyby Paul Di'Anno nie odszedł z Maiden....
Po bardzo dobrym Iron Maiden, zagrali bardzo dobre Killers.
To jest taki temat, na ktory nikt nie jest w stanie znac odpowiedzi! Paul odszedl i co? I IM z Brucem stal sie najwiekszym zespolem heavymetalowym wszechczasow, z drugiej jednak strony Paul byl wrecz stworzony do NWOBHM. Kto wie moze z Paulem zaszliby jeszcze dalej? jesli wogole mozna dalej zajsc...
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Jeedno jest pewne IM by bardzo na tym straciło
Nikt nie zaprzecza że przynajmniej krążek IM był cudowny ale gdyby nie było Bruca IM nie osiągnęłoby takiej sławy!!
Nikt nie zaprzecza że przynajmniej krążek IM był cudowny ale gdyby nie było Bruca IM nie osiągnęłoby takiej sławy!!
Bruce jest chyba najbardziej medialny z całego zespołu
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

gdyby Di'Anno zostal, to po dwuch latach , moze trzech by go wywalili!!!!tak jak stalo sie z C.Burrem...a status lidera nalezalby do SAXONa
-
Deleted User 2259
Gdyby nie odszedł to dalej by grali płyty podobne do killers czy debiutu.ale byli by tylko przeciętnym zespołem Heavy Metalowym.
-
Tożtoskandal
- -#Prodigal son

Jak dla mnie mógłby odejść... troszeczkę później. The Number Of The Beast byłoby może wtedy płytą istotnie godną całego tego robionego wokół niej szumu. Dalej faktycznie - Bruce miał swoją rolę do odegrania na kolejnych 4 albumach, tego odmówić mu nie można. FOTD mogłoby ukazać się jako singiel, pod tytułem Be Quick Or Be Dead z Afraid... na stronie B, wystarczyłoby. W mojej rzeczywistości alternatywnej tak jak w ogólnodostępnej Bruce mógłby w tym momencie odejść, a Blaze nagrać kolejne trzy płyty - BNW z jego wokalem to by było coś. Potem mogliby się rozejść do domów/poświęcić projektom poboczym, dziękuję.
Ja lubię Paul'a, ale Bruce i płyty z jego okresu są dla mnie o wiele lepsze.

Tu też się nie zgadzamy. Fear, poza dwoma słabszymi kawałkami trzyma poziom. Trzecia płyta z Blaze'm byłaby super, ale nie przełożyłbym tego ponad krążki po reunionieFOTD mogłoby ukazać się jako singiel, pod tytułem Be Quick Or Be Dead z Afraid... na stronie B, wystarczyłoby. W mojej rzeczywistości alternatywnej tak jak w ogólnodostępnej Bruce mógłby w tym momencie odejść, a Blaze nagrać kolejne trzy płyty - BNW z jego wokalem to by było coś. Potem mogliby się rozejść do domów/poświęcić projektom poboczym, dziękuję.