METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
szatanista
- -#Long distance runner

Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
a beda lokalne supporty?
Wspaniale, zawsze chciałem iśc na koncert Paul'a, będzie super :rocx :guns :solo
Paul wykonuje stare utwory o wiele lepiej niż Bruce, a koncerty klubowe będą świetną okazją do przypomnienia sobie czasów wczesnego Maiden,lepiej napewno niż stadionowa trasa Maideów. Jeśli Early Days to tylko w małych klubach i włąsnie Paul robi Early Years swymi koncertami.
a co chcecie zagrac?szatanista pisze:a beda lokalne supporty?
Jazz is not dead, it just smells funny.
no to moze i moja stopa stanie w Lochness w KRK :rocx
-
szatanista
- -#Long distance runner

nie damy rady, w tym czasie jestesmy na trasie po Japoniislayer pisze:a co chcecie zagrac?szatanista pisze:a beda lokalne supporty?
-
Deleted User 804
od kiedy bilety można kupować? (do progresji)
Ostatnio zmieniony wt cze 20, 2006 9:12 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Deleted User 357
Będę w kato. Yeah.
(Nie,nie wróciłem. Piszę z ukrycia.)
(Nie,nie wróciłem. Piszę z ukrycia.)
A ja w Kraku, najprawdopodobniej:)jeszce jest troche czasu:) 
... kwestia dyskusyjna ... bo w moim odczuciu DiAnno obecnie to kompletny ćpun i pijak [no może teraz już niekoniecznie ale wcześniej tak to wyglądało - nie oszukujmy się] czego efektem dziś jest strasznie zjechany - poprostu słabiutki wokal ...Nomad pisze:Paul wykonuje stare utwory o wiele lepiej niż Bruce, a koncerty klubowe będą świetną okazją do przypomnienia sobie czasów ...
... Paul DiAnno obecnie jedzie tylko i wyłącznie na swojej legendzie związanej z epizodami dwóch pierwszych płyt IRON MAIDEN aczkolwiek niczego nie można mu ująć bo w końcu w swojej solowej karierze trochę tych płyt nagrał zarówno z Battlezone, Killers :rocx , DiAnno, Paul DiAnno , Iron Maiden czy wielu innych projektach...
.... mnie trochę wkurza "ładowanie w ptaka" fanów i wydawanie ponownie płyty ,,Nomad" pod zmienionym tytułem co miało miejsce w tym roku, mam na myśli płytę "The Living Dead" czyli taki sam zestaw utworów jak na ,,Nomad" + a jakże by inaczej "Remeber Tomorrow", "Sanctuary" i ,,Syphony of Destruction" ... no ale cóż w końcu trzeba czymś wykramić dzieci tych kilku żon
... no dobra dosyć tego czepiania się ... bo jaki by Paul nie był to ku#$a lubię tego ćpuna, pijaka i totalnego świra :rocx :beer ... szacunek i tak się należy jego osobie za całokształt a na koncert wybiorę się prawdopodobnie do Rzeszowa :rocx :beer :solo ... a sam Paul DiAnno na żywca - a jakże da radę :rocx
... dobry pomysł Metalophil jednak po tym jak słaba była frekwencja podczas ostatniej trasy ChHAINSAW raczej nie możemy na to liczyćMetalophil pisze:a najlepiej to dodajcie jeszcze Lublin - klub Graffiti (skoro jest 3-krotnie mniejszy Rzeszów)
-
Deleted User 804
zna ktoś jakiś przykładowy set z jego koncertów a najlepiej z tej trasy i czy ma wmiare stały zestaw utworów czy zależy od konceru i jego nastroju? 
..i ponoc jakis niemilych dodatkowych starc z organizatorami (chyba z CK nie?)jesper pisze:frekwencja podczas ostatniej trasy ChHAINSAW raczej nie możemy na to liczyć
Jazz is not dead, it just smells funny.
Jesper zgadzam się i właśnie dlatego on najlepiej czuje te stare utwory, poza Iron Maiden,Wratchild i Phantom of the Opera, to Bruce nie do końca czuje klimat starych utworów, a Paul w tym repertuarze nadaje sie genialnie, np.taki Drifter czy Prowler z Brucem bardzo dużo traci.
Widziałem DVD z Krakowa Di'Anno i jest świetne.
Widziałem DVD z Krakowa Di'Anno i jest świetne.
... także posiadam DVD "The Beast In The East" i co tu dużo mówić Paul jest sceniczną bestią - totalnym żywiołem :rocx jednak wokalnie w moim odczuciu w kawałkach Iron Maiden troszkę momentami nie wyrabia 
YEAH!!! przewspaniała wiadomość jade do Krakowa, Katowic i Wrocławia
Król powrócił!!!!!!!!!!
Król powrócił!!!!!!!!!!
bilety bede sadze od wrzesnia
dam dokladnie znac zreszta jak sie pojawia
\m/
\m/
OkWIT666 pisze:bilety bede sadze od wrzesnia
Czemu nie ma Łodzi?
nie no trudno, nie można mieć wszystkiego. Na 90% jadę do Wawy
nie no trudno, nie można mieć wszystkiego. Na 90% jadę do Wawy
Rzeszów
bede napewno 
... for it is a human number, its number is 280