eeeFear pisze:Elevatorman napisał:
obscure Very Happy ?? Laughing
Nomad napisał:
Nie, z tamtym to bym pewnie wódke pił,hehe
Aleście mi przypomnieli Twisted Evil Jak go spotkam, to przypomne mu o mojej flaszce Cool
27 października Zlot Fanów Iron Maiden we Wrocławiu godz.17
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: 27 października Zlot Fanów Iron Maiden we Wrocławiu godz.17
jako że teraz na L4 jestem bo mam kłopoty z kręgosłupem to szansa na moje pojawienie się znacznie wzrosła
w sumie jak ktoś wspomina o maiden czy heavy metalu to mnie zbiera na mdłości ostatnio ale piwa się napiję chętnie 
poprostu przeczucie, czasmi się takie miewa 
bejbe mi to wisi czy będziesz czy nie, czy obiecywałaś itp, zwłaszcza że wtedy kiedy to pisałem nei miałem planów przychodzićIron maidenka pisze:a czemu byłeś pewien;> Ja tam niczego nie obiecywałam, bo tak myślałam, że mogę nie mieć czasu i nie mam pojęcia skąd się wziełam na liście A osiemnastka jest raz w życiu, po niej wybieramy się na noc horrorów do Heliosa
jeśli się uda to zalatwię sponsora na plytę, która rozlosujemy wśród osób, które przyjdą
piszcie propozycje płytki, którą rozlosujemy
przynieście na zlot skladanki heavymetalowe
piszcie propozycje płytki, którą rozlosujemy
przynieście na zlot skladanki heavymetalowe
- Elevatorman
- -#Clansman

fear mnie namawia kurde chyba pojade jak mi rodzice dadzą kasę na dojazd
:P
jak bylo na zlocie? :beer
Dobra, to teraz te osoby, które się zgłaszały, niech mówia dlaczego ich wczoraj nie bylo
Zlocik trwal w sumie do po 2h rano, ale w domu byłem po 8
Nie ma to jak czekać w McD na busa do domu 
Matek, dlaczego nie byłeś? ;>
Pomijając fakt, że osób było z 7 ( w porywach do 9 ),którzy przyszli, to było bardzo sympatycznie. Poźniej miała do nas dojść jeszcze jakaś grupa, ale w końcu nie wiem czy doszlaWIT666 pisze:jak bylo na zlocie? Peace Man!
byliscie w madness po bilety?Fear pisze:Dobra, to teraz te osoby, które się zgłaszały, niech mówia dlaczego ich wczoraj nie bylo![]()
![]()
Pomijając fakt, że osób było z 7 ( w porywach do 9 ),którzy przyszli, to było bardzo sympatycznie. Poźniej miała do nas dojść jeszcze jakaś grupa, ale w końcu nie wiem czy doszlaWIT666 pisze:jak bylo na zlocie? Peace Man!Zlocik trwal w sumie do po 2h rano, ale w domu byłem po 8
Nie ma to jak czekać w McD na busa do domu
W sumie to tylko ja chciałem kupić, ale nie chciało nam się tam iśćWIT666 pisze:byliscie w madness po bilety?
A juz widac jakies plakaty we Wrocku?Fear pisze:W sumie to tylko ja chciałem kupić, ale nie chciało nam się tam iśćWIT666 pisze:byliscie w madness po bilety?Bilet kupi mi Borys jakoś na dniach
Nie, jeszcze nic nie było widać. Przynajmniej nie zauwazlyłem. Wiesz, my co prawda nie chodziliśmy po całym Wrocławiu, ale jeśli w tcyh miejscach, które mijaliśmy nie ma plakatów. Sądzę, że w niedalekiej przyszłości już powinny być. Chybaże nie powiesili w tych miejscach, ale to byoby kompletnym brakiem rozeznania, ponieważ sa to miejsca najbardziej uczęsczane przez ludzi.WIT666 pisze:A juz widac jakies plakaty we Wrocku?
nie czułem się na siłach poprostu. miesiąc zwolnienia ze szkoły nie przypadkiem dostałemFear pisze:Matek, dlaczego nie byłeś? ;>
Aha. No szkoda, że Cię nie było, ale wracaj szybko do zdrowiaMatek pisze:nie czułem się na siłach poprostu. miesiąc zwolnienia ze szkoły nie przypadkiem dostałemFear pisze:Matek, dlaczego nie byłeś? ;>
- Elevatorman
- -#Clansman

sorky że cie nie napisałem że mnie nie bedzie ale tak jakoś wypadło 
Ale sms'a dostałeś ode mnieElevatorman pisze:sorky że cie nie napisałem że mnie nie bedzie ale tak jakoś wypadło Sad
Pipa jesteś i tyle