METAL MARATON 3 [TURBO & CHAINSAW]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATON 3 [TURBO & CHAINSAW]
moja adrenalina, nyia, neuma
nyia zawodzi bardzo. a mastodon to racja jeszcze namiesza w metalu . ale takie kapele jak mastodon zdarzaja sie baaardzo rzadko. to tez nie jest nowa pantera ani nowy machine head. rozwijaja patenty ktore sa ale w sposob nowatorski , osobiscie przyznam ze znam mastodon tylko z netu i z gazet ale i tak jestem zaskoczony . osobiscie ja upatruje nadzieje w zespolach heavy power no i deathcorowych ...jak na death'n heavy metala przystalo 
coś odkrywczego na pewno można zrobić w heavy/power jak ktoś ma pomysł, zresztą we wszystkim można, tylko trzeba umieć i chcieć to zrobić. większośc jednak woli po prostu stworzyć coś takiego samego jak już było 100 razy, troche ciekawiej zabrzmieć i super gwiazdą być. zobaczymy, w sumie ciekawe jak będzie wyglądać metal, kiedy odejdą wszystkie dinozaury. bo te 100 klonów, które każdy z takich zespołów ma to nie zapełną tego miejsca. właściwie to nie moge się doczekać.
zostanie niewiele...
Ostatnio zmieniony śr gru 27, 2006 3:00 pm przez Deadlock, łącznie zmieniany 1 raz.
ja nad tym dlugo myslalem...i szczerze to zostanie cala masa metalcora i daremnych 2 ligowych kopii kapel death thrash itd.....w heavy power nadzieja jest sabaton , edguy , dragonforce i nie ma nic wiecej...niestety...w kazdym graniu jest po pare nadziei gdy odejda tytani...ale jesli za 15 lat nie bedzie vader to co ja poczne?? co zrobia black metalowcy jak odejda ich idole... ojoj...a narzie cieszmy sie tym co jest
black metale mają łatwo. zabiją się
a co zrobie ja ??!! mam sabaton edguy i dragonforce..ale to malo...no i chainsaw 
moja adrenalina odpada natomiast nyia i neuma to bardzo dobre zespoły jednak grają w nich muzycy ze sporym stażem którym kiedys już nie wyszło...miki pisze:moja adrenalina, nyia, neuma
eh popatrzcie lepiej na frontside , face of reality , hedfirst , chainsaw to sa kapele ktore jeszcze namieszaja
znaczy, żeby nie było. ja doskonale sobie zdaję sprawę, że te kapele to nie nadają się po prostu na tego typu trasę. nie są tak przebojowe, nie zapełnią klubów w miastach, inna rzecz, dziwniejsza, nieprzystępniejsza, cokolwiek.
a czemu moja adrenalina odpada?
a czemu moja adrenalina odpada?
akurat mnie osobiście nie kręci. To moje zdanie. Widzisz i doszliśmy do sedna. Sam napisałeś, ze to kapele mniej przebojowe które nie zapełnią klubów a co za tym idzie wtopią wszyscy od organizatorów aż po zespół a najbardziej ucierpią najwierniejsi fani. Gdyby tak wymieniać dalej zespoły "Twoim torem" to jest przecież taki Guess Why. Znakomity zespół na który przychodziło na trasie od klikunastu do kilkudziesiąciu osób. Odechciewa się grać uwierz mi...
bo malo jest 'open metal heads' . Nie dziwne. W japonii , szwecji czy stanach wszyscy byliby na uszach wszystkich
Ja mowie po kontrakcie z Relapse, ja sie nie zdziwie jak nasza Antigama nie przeniesie sie tam. Oni maja gwarantowany sukces teraz. A premiera juz w maju.
Ja mowie po kontrakcie z Relapse, ja sie nie zdziwie jak nasza Antigama nie przeniesie sie tam. Oni maja gwarantowany sukces teraz. A premiera juz w maju.
Jazz is not dead, it just smells funny.
dokladnie . nasz antigama robi tam suckes. spojrzcie na Hedfirst to samo. wiele polskich kapel robi kariere w stanach. co do antigamy ... kiedy wyjdzie ich klip ??wie ktos.. i robil go koles z cannibal corpse czy napalm death bo nie pamietam 
premiera nowego lp na maj 2007, o klipie nic nie wiem.
klip mial byc w tym roku bodajze , zreszta niewiadomo kiedy bedzie...
wazniejszy album 
Na ich ms jest news
Na ich ms jest news
no wiem ze wazniejszy album.....eh moze jakies nove covery ??!!
niech graja swoje
Choc nie powiem, ze nie lubie ich intrepretacji Siekiery
Choc nie powiem, ze nie lubie ich intrepretacji Siekiery
no i bailando 
Metal Marathon 3 :
05 04 2007 Poznań Zeppellin Hall
04 04 2007 Bydgoszcz Savoy
03 04 2007 Warszawa Progresja