to akurat prawda. wtedy ma być hunterfestSulo pisze:Kraza plotki o koncercie Mety w polsce 6 lipca...
Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
I ze na hunterfest zagra Metallica? O_o
a jak nie przyjada i drak nam o tym powie w dzien koncertu...
a jak nie przyjada i drak nam o tym powie w dzien koncertu...
Jazz is not dead, it just smells funny.
A ten koncert w Szczecinie?miki pisze:to akurat prawda. wtedy ma być hunterfestSulo pisze:Kraza plotki o koncercie Mety w polsce 6 lipca...
Mówisz o tym tym, tam że z Mastodonem mieli grać ? Podobno to lipa.herki pisze:A ten koncert w Szczecinie?miki pisze:to akurat prawda. wtedy ma być hunterfestSulo pisze:Kraza plotki o koncercie Mety w polsce 6 lipca...
nie no. to prawda. Metallica da 50 koncertów w Polsce, w ciągu 35 dni
no raczej lipaBeBe pisze:Mówisz o tym tym, tam że z Mastodonem mieli grać ? Podobno to lipa.
już nie mam tu najwięcej postów

ja słyszałem o 70 i liczyłem że pojawią się w moim mieście, cóż szanse zmalały, ale i tak jestem pełen nadzejimiki pisze:nie no. to prawda. Metallica da 50 koncertów w Polsce, w ciągu 35 dni
no i niestety, co było do przewidzenia, nie zagrają w tym roku w naszym kraju - na oficjalnej stronie jest podana data ostatniego potwierdzonego koncertu i jest to Bilbao. W sumie będzie ich 11
http://muzyka.onet.pl/10175,1545375,newsy.html
Ho ho, co za deklaracja
BTW - bidny taki ten temat, może ankiete dodajcie ;]
Ho ho, co za deklaracja
BTW - bidny taki ten temat, może ankiete dodajcie ;]
no, że lepsza od st.anger będzie to na pewno
ale spodziewam sie czegośw klimatach Loada czy relatywnie rockowe granie, ktore jest lepszy niż TO COŚ co grali na st.anger 
już nie mam tu najwięcej postów

St. Anger nie jest taki zły. Tylko brzmienie skopali całkowicie i za długie kawałki są.
jakoś nie czekam z utęsknieniem na nowy album...nie spodziewam się chyba niczego dobrego :/ mam nadzieję, że się mylę ;]
jakoś nie czekam z utęsknieniem na nowy album...nie spodziewam się chyba niczego dobrego :/ mam nadzieję, że się mylę ;]
Od takich deklaracji już mi się rzygać chce. Każda kapela tak mówi, a tylko nielicznym to się udaje.
Mówcie co chcecie, zmieszajcie z błotem, ale dla mnie Metallica skończyła się jeśli chodzi o longplaye po "Black Album". Reszta to kaszana z nielicznymi perełkami. Teraz tylko koncerty grają dobrze.
Iron Maiden gonna get you, no matter how far.
Owszem, nie byłWrath pisze:St. Anger nie jest taki zły.
Zgadzam sie, że utwory za długie, stanowczo je zbytnio rozciągnęli, przez co im dalej w las tym przypomina to jakąś "grę na czas".
Natomiast brzmienie jest wg mnie naprawde ok. masochizm ?? Może
Oczywiście mogłoby być lepsze, ale czasem naprawdę coś w tym jest.
Generalnie ja zawsze byłem zdania, że to dobra płyta ale NIC ponadto.
<miesza z błotem>McGregor pisze:Mówcie co chcecie, zmieszajcie z błotem, ale dla mnie Metallica skończyła się jeśli chodzi o longplaye po "Black Album". Reszta to kaszana z nielicznymi perełkami. Teraz tylko koncerty grają dobrze.
Tutaj jest więcej - fajny wywiad w ogóle
eee ile można oglądać - chociarz koncert doskonały. A jezeli chodzi o RAM to wczoraj tutaj można było sobie obejrzeć min. Machine Head i Slayera, dzisiaj w sumie nic ciekawego tam nie maSzajba pisze:koncert Mety z RAM