GRASPOP MM FESTIVAL 2007
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: GRASPOP MM FESTIVAL 2007
To ja już się zapisuję do ekipy na jakiś festiwal 2009
.
Taaaaaaaaaaaaaaa juz widzę jak dostaniesz auto na taką wyprawę :]. Nie wiem kiedy tam zdajesz to prawko, ale nawet jak teraz to chyba zgodzić się na taki wyjazd to trochę tegoWrath pisze:jesli zdam prawko to bede mial samochód na gaz więc moze koszt dojazdu dało by się zmniejszyć nieco![]()
M@tek, a jak sytuacja, jeśli chodzi o polowanie na fotki i autografy muzyków?
auto dostane na stałe więc nikogo nie powinno obchodzic gdzie ja nim jeżdżęEvE pisze:Taaaaaaaaaaaaaaa juz widzę jak dostaniesz auto na taką wyprawę :]. Nie wiem kiedy tam zdajesz to prawko, ale nawet jak teraz to chyba zgodzić się na taki wyjazd to trochę tego
co to kombo jakies? ;pDeaDe pisze:M@tek
że mi się pomyli to zrozumiałe, ale samcowi jakiemuś? ja sobie wypraszamDeaDe pisze:M@tek
Sorry, popieprzyło się mi.
Jest specjalny namiocik, w którym poszczególne kapele w wyznaczonych godzinach rozdają autografy. Po polu nikt znany nie chodzi, przynajmniej ja nikogo nie spotkałem.DeaDe pisze:M@tek, a jak sytuacja, jeśli chodzi o polowanie na fotki i autografy muzyków?
hihi, ale patrz jaki mix.Kea pisze:że mi się pomyli to zrozumiałe, ale samcowi jakiemuś? ja sobie wypraszam
M@ti pisze:Jest specjalny namiocik, w którym poszczególne kapele w wyznaczonych godzinach rozdają autografy. Po polu nikt znany nie chodzi, przynajmniej ja nikogo nie spotkałem.DeaDe pisze:M@tek, a jak sytuacja, jeśli chodzi o polowanie na fotki i autografy muzyków?
hihi, ale patrz jaki mix.Kea pisze:że mi się pomyli to zrozumiałe, ale samcowi jakiemuś? ja sobie wypraszam
A jak się to ma z czasem do występów? No i czy wszystkie gwiazdy siedzą w namiotach?
Jak mi powiesz, że mogłem sobie zrobić zdjęcie z Black Sabbath, Maiden i Slayer, to chyba nie będę niczego w świecie tak żałował, jak tego, że tam nie pojechałem
Zdaje mi się że to w przerwach między koncertami. Ale nie jestem pewien.DeaDe pisze:A jak się to ma z czasem do występów?
Nie, tylko niektóre. Tych największych nie ma.DeaDe pisze:No i czy wszystkie gwiazdy siedzą w namiotach?
Nie powiem. ;]DeaDe pisze:Jak mi powiesz, że mogłem sobie zrobić zdjęcie z Black Sabbath, Maiden i Slayer, to chyba nie będę niczego w świecie tak żałował, jak tego, że tam nie pojechałem.
http://www.youtube.com/watch?v=qiLtvIQIAgU
Znalazłem Again we rise Lamb of God. Świetne.
Znalazłem Again we rise Lamb of God. Świetne.