witam kolege, ze wspanialej miejscowosci jaka bez watpienia jest Rymanów (w szczegolnosci czesc zdrojowa)lestar pisze:Witam wszystkich fanów tak wspaniałej i jedynej kapeli jaką jest "IRON MAIDEN"
Nazywam sie Maciek Szot i jestem przedstawicielem grupy NIRAH
Pochodzimy w woj.podkarpackiego (Krosno/Rymanów)
NIRAH - The Wicker Man (Cover Maiden W Naszym Wykonaniu)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
szatanista
- -#Long distance runner

Re: NIRAH - The Wicker Man (Cover Maiden W Naszym Wykonaniu)
Sorry ale to jest totalny kicz do sześcianu
Wybaczcie ale tak jak Koledzy znam się na muzyce i wykonuję ją, więc jak dla mnie na 10 punktów to wykonanie zasługuje na 1 (za inwencję twórczą
)!
Wybaczcie ale tak jak Koledzy znam się na muzyce i wykonuję ją, więc jak dla mnie na 10 punktów to wykonanie zasługuje na 1 (za inwencję twórczą
Bieda. Ja bym to usunął z serwera.
Wcale nie ! Bo do prostopadłościanu. A co do notki "jesteście ograniczeni" to masz rację facet. Twe żelazowe argumenty przekonały mnie że my jesteśmy ograniczeni a wy jesteście wielkimi gwiazdami. Jak mogłem tego nie dostrzec. Przesłuchałem kawałek 3 razy i muszę powiedzieć że gracie jakbyście chcieli a nie mogli. :closedfymciu pisze:Wysłany: Czw Lip 05, 2007 7:02 pm
Sorry ale to jest totalny kicz do sześcianu
Taka jest prawda.
Życzę dalszych sukcesów.
-
Deleted User 804
To dopiero konstruktywna krytykaEvil Men pisze:Wcale nie ! Bo do prostopadłościanu. A co do notki "jesteście ograniczeni" to masz rację facet. Twe żelazowe argumenty przekonały mnie że my jesteśmy ograniczeni a wy jesteście wielkimi gwiazdami. Jak mogłem tego nie dostrzec. Przesłuchałem kawałek 3 razy i muszę powiedzieć że gracie jakbyście chcieli a nie mogli. :closed
Taka jest prawda.
Nie prawdasz?Deleted User 804 pisze:To dopiero konstruktywna krytyka
Jak dla ciebie nie jest konstruktywna no to proszę:
1) wokal nie domaga. Wokalistka śpiewa jakby dopiero co wstała z łóżka
2)basista wogóle chyba bez wzmacniacza grał. Ja bassu nie słyszę ani trochę, nie wiem jak wy
3) Gitary grają bez ładu ( i składu
4) obrażanie ludzi którym się ta muzyka nie podoba (chyba mają prawo powiedzieć że to nie było ciekawe nie?)
Wystarczy czy mam coś jeszcze dodać?
:solo
-
Deleted User 804
nieEvil Men pisze:Nie prawdasz?![]()
Czasami, ale zdecydowanie ma też lepsze momenty i w sumie nawet można by sie by jej porządnie czepić za te gorsze bo z tego co słychać w reszcie jest w stanie całość bardzo dobrze zaśpiewać, choć i tak nie jest źle jak zapewne całość była na jeden raz nagrana.Evil Men pisze:1) wokal nie domaga. Wokalistka śpiewa jakby dopiero co wstała z łóżka
kwestia masteringu którego całkiem możliwe że nie było nawet. Jak nagrywali może było słychać a na jakieś przeróbki nie mieli albo czasu albo sprzętu. Nie każdy może sobie pozwolić na siedzenie godzinami w studiuEvil Men pisze:2)basista wogóle chyba bez wzmacniacza grał. Ja bassu nie słyszę ani trochę, nie wiem jak wy
Mogłyby by być głośniejsze i większy nacisk na nie położony... tylko nie koniecznie chcieli taki efekt osiągnąć. Nie przesadzajcie nie są aż takie złeEvil Men pisze:3) Gitary grają bez ładu ( i składu)
Jak dla mnie było to uzasadnione i zasłużone w stosunku do niektórych. Niektórym jakoś się nie podobało ale umieli normalnie napisać co według nich jest nie tak, no a parę osób po prostu jak chamy się zachowali i tyle.Evil Men pisze:4) obrażanie ludzi którym się ta muzyka nie podoba (chyba mają prawo powiedzieć że to nie było ciekawe nie?)
Nirah
Wszystkich którzy wypowiadali sie na temat The Wicker Man'a w naszym wykonaniu zachęcam do ściągnięcia naszego autorskicho numeru pl. "Klątwa" znajdziecie go w dziale Zespoły i Albumy » Nirah - W Dolinie Królów - czekam na opinie , szczególnie tych osób które tak negatywnie wypowiadały sie na nasz temat!!!
Pozdrawiam
Maciej "Lestar" Szot
Pozdrawiam
Maciej "Lestar" Szot
lestar
No i ja się wypowiem. lestar z tym ograniczeniem przesadził. Pewnie emocje nim targały jak czytał ten wątek i nie było żadnego pozytywnego komenta, ale tak bywa i trzeba umieć pogodzić się ze zdaniem innych. Mają prawo je mieć.
A co do samego utworku. Może coś z tego będzie po gruntownych przeróbkach. Największe zastrzeżenia do wokalistki. Przecież ona z killera zrobiła pieśń żałobną. Tego utworu nie można śpiewać bez werwy... no po prostu nie można! Więcej drapieżności! Poza tym faktycznie basu nie słychać prawie wcale i czasem się ma wrażenie jakbyście bez basisty grali. No i dopracujcie te klawisze, bo się wciskają na pierwszy plan. To tyle. Mam nadzieję, że się nie obraziłeś. Starałem się o kulturalną i konstruktywną krytykę
A co do samego utworku. Może coś z tego będzie po gruntownych przeróbkach. Największe zastrzeżenia do wokalistki. Przecież ona z killera zrobiła pieśń żałobną. Tego utworu nie można śpiewać bez werwy... no po prostu nie można! Więcej drapieżności! Poza tym faktycznie basu nie słychać prawie wcale i czasem się ma wrażenie jakbyście bez basisty grali. No i dopracujcie te klawisze, bo się wciskają na pierwszy plan. To tyle. Mam nadzieję, że się nie obraziłeś. Starałem się o kulturalną i konstruktywną krytykę
No co Ty piszesz? Po jakich przeróbkach?Maveral pisze:Może coś z tego będzie po gruntownych przeróbkach.
Przecież zespół udostępnił swoje wykonanie tego kawałka... to już koniec "przeróbek"
www.MetalSide.pl
Może jaśniej, wypadało by przerobić przeróbkęgumbyy pisze:No co Ty piszesz? Po jakich przeróbkach?