albo w Kurwidolkach?;>
ilu ludzi,tyle propozycji
Ja osobiscie proponuje Wrocek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

farmer1990 pisze:Ja osobiscie proponuje Wrocek

Jak na przełomie sierpnia i września to postaram się pojawic...Nomad pisze:A jak zrozbimy taki bardziej nieoficjalny zlot z cover-bandem i projekcjami DVD ,oczywiście za darmo, to przyjedziecie? W klubie Od Zmierzchu do Świtu, termin dajmy na to przełom sierpnia i września.
no jakby pogadać z EMI, zrobić konkurs z nagrodami i jakąś fajną projekcję DVD i dalibyście bannera na stronę to napewno zlot by się powiódł,ja dotychczas robiłem zloty ale nie miały one wielkich szans powodzenia, choc te 20 osób przychodziło zawsze, jakby tak z 70 przyszło byłoby ok, termin dajmy na to 31 sierpień, to jest piątekWICKER MAN pisze:Jak na przełomie sierpnia i września to postaram się pojawic...Nomad pisze:A jak zrozbimy taki bardziej nieoficjalny zlot z cover-bandem i projekcjami DVD ,oczywiście za darmo, to przyjedziecie? W klubie Od Zmierzchu do Świtu, termin dajmy na to przełom sierpnia i września.W sumie nie byłem we Wrocku od koncertu w 2003, a słyszałem, że sporo się od tego czasu zmieniło.
Postaram się pogadac z EMI w sprawie zgody na oficjalne pokazy DVD (nie powinno byc problemu) i ew. nagród do jakiegoś konkursu (karaoke?)... Zobaczymy co da się zrobic!

Najpierw ustal wszystko z klubem i ew. cover bandemNomad pisze:o co 31 sierpnia Wam pasuje?

PasujeWildest Trooper pisze:Nomad napisał/a:
o co 31 sierpnia Wam pasuje?
weź Ty mi się od tego MAtka odstosunkuj jużSzajba pisze:jak bedzie matek