ile dajecie jeszcze maidenom

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
barteq
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: ile dajecie jeszcze maidenom

Post autor: barteq »

dobra wracamy do tematu
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Ile lat daje jeszcze Maidenom.... Hmmm, ciezkie pytanie...

Steve i Bruce sa wysportowani wiec mysle, ze dozyja spokojnie 80-tki, a nawet 90-tki. Chyba, ze Bruce zginie wczesniej w katastrofie lotniczej, a Steve'owi wysiadzie pikawa podczas gry w noge. Ale w nich wierze!!

Dave ze wzgledu na otylosc i zamilowanie do win moze pociagnac do 75-tki, ale potem moze byc gorzej... :(

Janick chla za duzo wodki i to widac po jego twarzy wiec prognozuje, ze chlop wysiadzie na marskosc watroby w wieku 60 lat. :cry:

Adrian trzyma sie niezle i sporo pakuje wiec jesli nie przedawkuje odzywek i nadal bedzie spedzal duzo czasu na swiezym powietrzu lowiac ryby to moze spokojnie dozyc 80-tki, a nawet dluzej!

Nicko... Z nim jest najgorzej... W koncu kolega Faust sam widzial go z trudem schodzacego ze sceny po koncercie w Ostrawie... Wiec facet albo gra koncerty na dropach, albo po spozyciu kilku butelek wytrawnego wina... W obu wypadkach jego organizm jest juz mocno zrujnowany... :sad: Jesli do tego dodac problemy Nicko z krazeniem w stopach (czyzby takze spowodowane przez mocniejsze uzywki?) to nasz drummer moze w kazdej chwili wykitowac na jakas zakrzepice... A ma juz 53 lata!!!!!! Oby bez problemu dozyl chociaz do konca istnienia Maiden!!!! Mam nadzieje, ze wszyscy spiewalismy mu glosno "Happy Birthday" w Ostrawie, bo teraz szczere zyczenia sa dla niego najwazniejsze!! Keep it up, Nick, boy! :rocx :beer

Mysle, ze dosc dokladnie wyczerpalem juz ten temat...
Awatar użytkownika
cellman
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cellman »

Wicker, daj mi nr do Twojego dilera, proszę ;-)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

WICKER MAN pisze:Ile lat daje jeszcze Maidenom.... Hmmm, ciezkie pytanie...

Steve i Bruce sa wysportowani wiec mysle, ze dozyja spokojnie 80-tki, a nawet 90-tki. Chyba, ze Bruce zginie wczesniej w katastrofie lotniczej, a Steve'owi wysiadzie pikawa podczas gry w noge. Ale w nich wierze!!

Dave ze wzgledu na otylosc i zamilowanie do win moze pociagnac do 75-tki, ale potem moze byc gorzej... :(

Janick chla za duzo wodki i to widac po jego twarzy wiec prognozuje, ze chlop wysiadzie na marskosc watroby w wieku 60 lat. :cry:

Adrian trzyma sie niezle i sporo pakuje wiec jesli nie przedawkuje odzywek i nadal bedzie spedzal duzo czasu na swiezym powietrzu lowiac ryby to moze spokojnie dozyc 80-tki, a nawet dluzej!

Nicko... Z nim jest najgorzej... W koncu kolega Faust sam widzial go z trudem schodzacego ze sceny po koncercie w Ostrawie... Wiec facet albo gra koncerty na dropach, albo po spozyciu kilku butelek wytrawnego wina... W obu wypadkach jego organizm jest juz mocno zrujnowany... :sad: Jesli do tego dodac problemy Nicko z krazeniem w stopach (czyzby takze spowodowane przez mocniejsze uzywki?) to nasz drummer moze w kazdej chwili wykitowac na jakas zakrzepice... A ma juz 53 lata!!!!!! Oby bez problemu dozyl chociaz do konca istnienia Maiden!!!! Mam nadzieje, ze wszyscy spiewalismy mu glosno "Happy Birthday" w Ostrawie, bo teraz szczere zyczenia sa dla niego najwazniejsze!! Keep it up, Nick, boy! :rocx :beer

Mysle, ze dosc dokladnie wyczerpalem juz ten temat...
W zaistniałej sytuacji możliwe są scenariusze dalszej działalności w składzie alternatywnym -bez partycypowania w trasach i sesjach McBraina oraz Gersa. Taki precedens miał już miejsce u zarania dziejów formacji kiedy to sukcesywnie Parsons,DiAnno i Burr ze względu na braki kondycyjne i słabnący stan psycho-fizyczny musieli zwolnić swe posady ,tworząc wakat dla wartościowszych sukcesorów...
Historia lubi się powtarzac,naturalna selekcja-ot,co!!!! :!:
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

ok.5 lat ,ale bardzo możliwy jest scenariusz powrotu na jeszcze jedną płytę lub trasę co już miało wiele razy miejsce u różnych zespołów
Awatar użytkownika
Sortis
-#Invader
-#Invader

Post autor: Sortis »

Oni są WIECZNI
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Evil »

czy beda czy nie...nie mam parcia na ich albumy niech nagraja ostatni album z blaze'm i DiAnno albo tylko z DiAnno i Dickinsonem i moga odejsc
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

Evil pisze:niech nagraja ostatni album z blaze'm i DiAnno albo tylko z DiAnno i Dickinsonem i moga odejsc
:shock: masz Ty marzenia :lol:
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

jak dla mnie to mogliby juz skonczyc kariere, przeciez ja kurde sie zajade przez te ich koncerty :? ;)

Teraz musze auto kupic i tak mysle czy nie odpuscic 1 leg :/ Tak wlasnie skalkulowalem wszystko i to co bym musial wydac i to co juz wydalem przez te lata to by sie na auto uzbieralo - hobby zwykle bywaja nieracjonalnie drogie, ale zaczyna mnie to przerazac. Najgorsze, ze sie powstrzymac nie potrafie :)
Awatar użytkownika
balcerek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: balcerek »

Patrząc realnie... Nagrają jeszcze jedną płytę studyjną i zgodnie z zapowiedziami Harrisa odejdą. Na rok dwa. I wrócą. Jestem tego pewien. Jeszcze parę ładnych lat pograją. Chłopaki mają zdrowie i lubią to co robią. Nie jest tak łatwo z takich rzeczy zrezygnować.
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

balcerek pisze:I wrócą.
mnie się jakoś takie reuniony NIE podobają... dlatego np gdyby teraz Barlow do IE wrócił to z jednej strony bym sie ucieszył ale z drugiej bym sie bał... ;) wiec albo niech grają długo albo niech się rozpadają. simple
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

Szajba pisze:mnie się jakoś takie reuniony NIE podobają... dlatego np gdyby teraz Barlow do IE wrócił
Ale Barlow by wrócił do grającego jeszcze Iced Earth, a Maiden wrócili by na scenę w ogóle. A to są 2 różne sprawy.
Awatar użytkownika
vyrus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: vyrus »

I tak już nic nie nagrają więc lepiej żeby się rozpadli (wtedy Bruce będzie miał więcej czasu na projekty solo :) ). Chociaż nie powiem żebym się jeszcze na jakiś koncert przeszedł.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

M@ti pisze:Ale Barlow by wrócił do grającego jeszcze Iced Earth, a Maiden wrócili by na scenę w ogóle. A to są 2 różne sprawy.
no niby tak, ale ...sam nie wiem... miałbym obawy
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Szajba pisze:no niby tak, ale ...sam nie wiem... miałbym obawy
W tym przypadku to byłoby coś w stylu powrotu Dicka do Maiden, więc klapy napewno by nie było. :j
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

no bynajmniej nie chciałbym klapy, bo IM to, bądź co bądź mój ulubiony zespół... zreszta o czym my tu gadamy ? jak narazie grają i grać będą wiec nie gdybahmy ;)
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Evil »

Szajba pisze:Evil napisał/a:
niech nagraja ostatni album z blaze'm i DiAnno albo tylko z DiAnno i Dickinsonem i moga odejsc
:shock: masz Ty marzenia :lol:
a nie chcesz takiego albumu ? ;D

DiAnno w maiden i nic wiecej :) potem smierc :)
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Evil pisze:a nie chcesz takiego albumu ? ;D
nie
Evil pisze:DiAnno w maiden
było. minęło. teraz jest bruce i to dobrze.
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Bo Szajba to by napewno chciał album Maiden z Grabażem na wokalu, Garym Moorem i Wojtkiem Hoffmanem na gitarze, Darayem na perce i tym żółtkiem z Dream Theater na basie. :j
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

M@ti pisze:Bo Szajba to by napewno chciał album Maiden z Grabażem na wokalu, Garym Moorem i Wojtkiem Hoffmanem na gitarze, Darayem na perce i tym żółtkiem z Dream Theater na basie. :j
buahahahahahahahahahahahah :buahaha: :laugh
ODPOWIEDZ