ile dajecie jeszcze maidenom
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ile dajecie jeszcze maidenom
dobra wracamy do tematu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ile lat daje jeszcze Maidenom.... Hmmm, ciezkie pytanie...
Steve i Bruce sa wysportowani wiec mysle, ze dozyja spokojnie 80-tki, a nawet 90-tki. Chyba, ze Bruce zginie wczesniej w katastrofie lotniczej, a Steve'owi wysiadzie pikawa podczas gry w noge. Ale w nich wierze!!
Dave ze wzgledu na otylosc i zamilowanie do win moze pociagnac do 75-tki, ale potem moze byc gorzej...
Janick chla za duzo wodki i to widac po jego twarzy wiec prognozuje, ze chlop wysiadzie na marskosc watroby w wieku 60 lat.
Adrian trzyma sie niezle i sporo pakuje wiec jesli nie przedawkuje odzywek i nadal bedzie spedzal duzo czasu na swiezym powietrzu lowiac ryby to moze spokojnie dozyc 80-tki, a nawet dluzej!
Nicko... Z nim jest najgorzej... W koncu kolega Faust sam widzial go z trudem schodzacego ze sceny po koncercie w Ostrawie... Wiec facet albo gra koncerty na dropach, albo po spozyciu kilku butelek wytrawnego wina... W obu wypadkach jego organizm jest juz mocno zrujnowany...
Jesli do tego dodac problemy Nicko z krazeniem w stopach (czyzby takze spowodowane przez mocniejsze uzywki?) to nasz drummer moze w kazdej chwili wykitowac na jakas zakrzepice... A ma juz 53 lata!!!!!! Oby bez problemu dozyl chociaz do konca istnienia Maiden!!!! Mam nadzieje, ze wszyscy spiewalismy mu glosno "Happy Birthday" w Ostrawie, bo teraz szczere zyczenia sa dla niego najwazniejsze!! Keep it up, Nick, boy! :rocx :beer
Mysle, ze dosc dokladnie wyczerpalem juz ten temat...
Steve i Bruce sa wysportowani wiec mysle, ze dozyja spokojnie 80-tki, a nawet 90-tki. Chyba, ze Bruce zginie wczesniej w katastrofie lotniczej, a Steve'owi wysiadzie pikawa podczas gry w noge. Ale w nich wierze!!
Dave ze wzgledu na otylosc i zamilowanie do win moze pociagnac do 75-tki, ale potem moze byc gorzej...
Janick chla za duzo wodki i to widac po jego twarzy wiec prognozuje, ze chlop wysiadzie na marskosc watroby w wieku 60 lat.
Adrian trzyma sie niezle i sporo pakuje wiec jesli nie przedawkuje odzywek i nadal bedzie spedzal duzo czasu na swiezym powietrzu lowiac ryby to moze spokojnie dozyc 80-tki, a nawet dluzej!
Nicko... Z nim jest najgorzej... W koncu kolega Faust sam widzial go z trudem schodzacego ze sceny po koncercie w Ostrawie... Wiec facet albo gra koncerty na dropach, albo po spozyciu kilku butelek wytrawnego wina... W obu wypadkach jego organizm jest juz mocno zrujnowany...
Wicker, daj mi nr do Twojego dilera, proszę 
W zaistniałej sytuacji możliwe są scenariusze dalszej działalności w składzie alternatywnym -bez partycypowania w trasach i sesjach McBraina oraz Gersa. Taki precedens miał już miejsce u zarania dziejów formacji kiedy to sukcesywnie Parsons,DiAnno i Burr ze względu na braki kondycyjne i słabnący stan psycho-fizyczny musieli zwolnić swe posady ,tworząc wakat dla wartościowszych sukcesorów...WICKER MAN pisze:Ile lat daje jeszcze Maidenom.... Hmmm, ciezkie pytanie...
Janick chla za duzo wodki i to widac po jego twarzy wiec prognozuje, ze chlop wysiadzie na marskosc watroby w wieku 60 lat.![]()
Nicko... Z nim jest najgorzej... W koncu kolega Faust sam widzial go z trudem schodzacego ze sceny po koncercie w Ostrawie... Wiec facet albo gra koncerty na dropach, albo po spozyciu kilku butelek wytrawnego wina... W obu wypadkach jego organizm jest juz mocno zrujnowany...Jesli do tego dodac problemy Nicko z krazeniem w stopach (czyzby takze spowodowane przez mocniejsze uzywki?) to nasz drummer moze w kazdej chwili wykitowac na jakas zakrzepice... A ma juz 53 lata!!!!!! Oby bez problemu dozyl chociaz do konca istnienia Maiden!!!! Mam nadzieje, ze wszyscy spiewalismy mu glosno "Happy Birthday" w Ostrawie, bo teraz szczere zyczenia sa dla niego najwazniejsze!! Keep it up, Nick, boy! :rocx :beer
Historia lubi się powtarzac,naturalna selekcja-ot,co!!!!
ok.5 lat ,ale bardzo możliwy jest scenariusz powrotu na jeszcze jedną płytę lub trasę co już miało wiele razy miejsce u różnych zespołów
Oni są WIECZNI
czy beda czy nie...nie mam parcia na ich albumy niech nagraja ostatni album z blaze'm i DiAnno albo tylko z DiAnno i Dickinsonem i moga odejsc
Evil pisze:niech nagraja ostatni album z blaze'm i DiAnno albo tylko z DiAnno i Dickinsonem i moga odejsc
już nie mam tu najwięcej postów

jak dla mnie to mogliby juz skonczyc kariere, przeciez ja kurde sie zajade przez te ich koncerty

Teraz musze auto kupic i tak mysle czy nie odpuscic 1 leg :/ Tak wlasnie skalkulowalem wszystko i to co bym musial wydac i to co juz wydalem przez te lata to by sie na auto uzbieralo - hobby zwykle bywaja nieracjonalnie drogie, ale zaczyna mnie to przerazac. Najgorsze, ze sie powstrzymac nie potrafie
Teraz musze auto kupic i tak mysle czy nie odpuscic 1 leg :/ Tak wlasnie skalkulowalem wszystko i to co bym musial wydac i to co juz wydalem przez te lata to by sie na auto uzbieralo - hobby zwykle bywaja nieracjonalnie drogie, ale zaczyna mnie to przerazac. Najgorsze, ze sie powstrzymac nie potrafie
Patrząc realnie... Nagrają jeszcze jedną płytę studyjną i zgodnie z zapowiedziami Harrisa odejdą. Na rok dwa. I wrócą. Jestem tego pewien. Jeszcze parę ładnych lat pograją. Chłopaki mają zdrowie i lubią to co robią. Nie jest tak łatwo z takich rzeczy zrezygnować.
mnie się jakoś takie reuniony NIE podobają... dlatego np gdyby teraz Barlow do IE wrócił to z jednej strony bym sie ucieszył ale z drugiej bym sie bał...balcerek pisze:I wrócą.

Ale Barlow by wrócił do grającego jeszcze Iced Earth, a Maiden wrócili by na scenę w ogóle. A to są 2 różne sprawy.Szajba pisze:mnie się jakoś takie reuniony NIE podobają... dlatego np gdyby teraz Barlow do IE wrócił
I tak już nic nie nagrają więc lepiej żeby się rozpadli (wtedy Bruce będzie miał więcej czasu na projekty solo
). Chociaż nie powiem żebym się jeszcze na jakiś koncert przeszedł.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
no niby tak, ale ...sam nie wiem... miałbym obawyM@ti pisze:Ale Barlow by wrócił do grającego jeszcze Iced Earth, a Maiden wrócili by na scenę w ogóle. A to są 2 różne sprawy.

W tym przypadku to byłoby coś w stylu powrotu Dicka do Maiden, więc klapy napewno by nie było. :jSzajba pisze:no niby tak, ale ...sam nie wiem... miałbym obawy
no bynajmniej nie chciałbym klapy, bo IM to, bądź co bądź mój ulubiony zespół... zreszta o czym my tu gadamy ? jak narazie grają i grać będą wiec nie gdybahmy 

a nie chcesz takiego albumu ? ;DSzajba pisze:Evil napisał/a:
niech nagraja ostatni album z blaze'm i DiAnno albo tylko z DiAnno i Dickinsonem i moga odejsc
masz Ty marzenia
DiAnno w maiden i nic wiecej
nieEvil pisze:a nie chcesz takiego albumu ? ;D
było. minęło. teraz jest bruce i to dobrze.Evil pisze:DiAnno w maiden

Bo Szajba to by napewno chciał album Maiden z Grabażem na wokalu, Garym Moorem i Wojtkiem Hoffmanem na gitarze, Darayem na perce i tym żółtkiem z Dream Theater na basie. :j
buahahahahahahahahahahahah :buahaha: :laughM@ti pisze:Bo Szajba to by napewno chciał album Maiden z Grabażem na wokalu, Garym Moorem i Wojtkiem Hoffmanem na gitarze, Darayem na perce i tym żółtkiem z Dream Theater na basie. :j