01-02/07/2008 - Paryż, FRA @ Palais Ominisport de Bercy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01-02/07/2008 - Paryż, FRA @ Palais Ominisport de Bercy
kurde gdybym wiedizal ile mniej wiecej liczyc na francuski koncert ( tak jak byliscie 2 lata temu) to bym pomyslal....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

O tym pisal juz chyba Szymon... Co do drugiego koncertu w Bercy to wiedza o tym od dawna dobrze poinformowane zrodla i na IMOC wszyscy biora to jako pewniak. Obysmy sie nie zawiedli! Prawdopodobnie beda to jedyne koncerty halowe w Europie w przyszlym roku...
Na oficjalnej w rozpisce dat nie dodano ani Paryża ani Londynu , ciekawe co się kroi! 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety oficjalna od dawna jest tak aktualizowana... Ale na stronach promotorow jest info wiec pozostaje miec nadzieje, ze to nie fake!
sa ludzie ktorych nie stac na wyprawe do paryża ... 
już nie mam tu najwięcej postów

Nie pij, nie pal też Cię będzie staćSzajba pisze:sa ludzie ktorych nie stac na wyprawe do paryża ...
Ja nie pije i nie pale a i tak mnie nie stać.
To może niech znajdą sobie lepszą pracę? No litości, zaoszczędzenie niecałego 1000 zł w 7 miesięcy to nie jest trudne zadanie.Szajba pisze:sa ludzie ktorych nie stac na wyprawe do paryża ...
Dla ciebie może nie 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
znajdź se dziewczyne to będziesz miał na co kase wydawaćTo może niech znajdą sobie lepszą pracę? No litości, zaoszczędzenie niecałego 1000 zł w 7 miesięcy to nie jest trudne zadanie.

buahahaSzajba pisze:znajd¼ se dziewczyne to bêdziesz mia³ na co kase wydawaæ
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Trzeba wybierac - Dziewica czy jakas tam dziewczyna.Szajba pisze:znajdź se dziewczyne to będziesz miał na co kase wydawaćTo może niech znajdą sobie lepszą pracę? No litości, zaoszczędzenie niecałego 1000 zł w 7 miesięcy to nie jest trudne zadanie.
awykonalneSzymon pisze:Wez mu jeszcze powiedz ze ma se splodzic 7-ke dzieci
ale często są ważniejsze wydatki, nawet jak sie zarobi w wakacje. a gdy się chce kupić dajmy nato nowy komputer, pracuej sie w wakacje i zoabczyc live swój ulubiony zespół to jednak łatwiej jest uzbierać 'dodatkowe" 300 zł na koncert w warszawie niż 1000 zł na koncert w paryżu. i taki ktoś już sie cieszy, że zobaczy swoją ulubioną kapele, za wcale nie takie duże pieniądze, a tu nagle sie okazuje, że to głupi żart jakiś niedorobionych idiotów.Szymon pisze:z tego co widze Chudy ma 18 lat, wiec na 99% jest na utrzymaniu rodzicow - znalezienie w wakacje roboty zeby zaoszczedzic 1000zl to naprawde nie jest problem.
EDIT:
takich ludzi mi żal...WICKER MAN pisze: Trzeba wybierac - Dziewica czy jakas tam dziewczyna.Tak jak pisal tu juz kiedys Pan o nicku Borys1978, niektorzy bardziej niz swoje dziewczyny kochaja Iron Maiden.

Szajba - cała myk polega na tym, że trzeba mieć kasiastych starych i możesz jeździć za Maiden nawet na Księżyc 
To uzbieraj mi w moim mieście 1000 zł w wakacje na koncert. 500 złotych u mnie w mieście w dwa miechy to jest orobta prawie niewykonalna (chodzi o prace wakacyjną) a co dopiero 1000.Szymon pisze:z tego co widze Chudy ma 18 lat, wiec na 99% jest na utrzymaniu rodzicow
Leczysz kompleksy?Szajba pisze:znajdź se dziewczyne to będziesz miał na co kase wydawać
ja nie wiem czy do Ciebie cos dociera?? Jak sa wazniejsze wydatki niz Maiden to to chyba swiadomy wybor?? Ty masz jakies pojecie o ekonomii?? Chocby podstawowe?? Zeby miec jedno musisz z czegos zrezygnowac - tak jest zawsze, czy to kupujesz piwo czy komputer czy idziesz na koncert. Ty myslisz ze jak ktos jezdzi na koncerty w rozne miejsca to ma wszystko inne na czym mu zalezy?? I w ogole jak dla mnie gadamy ciagle o 2 roznych sprawach - falszywe info a kasa na koncerty poza granicaSzajba pisze:ale czêsto s± wa¿niejsze wydatki
Clans ja to wiem, ale nie chciałem mówić dosadnie.Clans pisze:Szajba - cała myk polega na tym, że trzeba mieć kasiastych starych i możesz jeździć za Maiden nawet na Księżyc
nie mam takowychDa5id pisze:Leczysz kompleksy?
aha...Da5id pisze:Tak się składa, że się aktualnie z kimś spotykam, i absolutnie nie przeszkadza mi to w koncertowych planach.
zresztą Clans powiedziała całą prawdę

mnie akurat ciocia z ameryki talary przysyla.....o!!Clans pisze:ca³a myk polega na tym, ¿e trzeba mieæ kasiastych starych i mo¿esz je¼dziæ za Maiden nawet na Ksiê¿yc
nie wiem gdzie mieskzasz i pewnie nie znam do konca realiow w innych czesciach Polski, ale jesli chodzi o GOP to ja nie widze problemu i mysle ze gdzie indziej tez sie da. i Caly myk polega tak naprawde na tym, ze trzeba CHCIEC!!Chudy pisze:To uzbieraj mi w moim mie¶cie 1000 z³ w wakacje na koncert. 500 z³otych u mnie w mie¶cie w dwa miechy to jest orobta prawie niewykonalna (chodzi o prace wakacyjn±) a co dopiero 1000.
wierz mi... jestem pewien, że nie chodziło o Ciebiemnie akurat ciocia z ameryki talary przysyla.....o!!
on z grudziądza jestSzymon pisze:nie wiem gdzie mieskzasz
oczywiście, że tak.sam miałem bardzo fajną oferte pracy w te wakacje ale leciałem do Irlandii i odpuściłem. co nie zmienia faktu, że jeśli się pracy nie ma i ejst się na utrzymaniu rodziców i STSa to 1000 złotych to na prawde duża kasa. no chyba, że tak jak powiedział Clans ma sie dzianych starychSzymon pisze:ale jesli chodzi o GOP to ja nie widze problemu i mysle ze gdzie indziej tez sie da. i Caly myk polega tak naprawde na tym, ze trzeba CHCIEC!!