Jak i Vader, jak i Vaderslayer pisze:Ale widzisz Mayhem zawsze pozostanie w historii muzyki jako ten wazny dla nurtu.
Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
już nie mam tu najwięcej postów

Nawet gdyby coś wydali to i tak by nie przebiło Beha.slayer pisze:bedzie tegoroczny Wiadr w ogole Rolling Eyes , lol Szajba, nie ma opcji ;]
Sie wie sieXiminez pisze:Bo to zayepiste yezd
Rotfl, z Mayhemem to żeś przesadził, bo to już legenda, kult itp. Oni zaczynali grać jeszcze jak Nergal do podstawówki chodził. Z Mardukiem to mogą powalczyć, jeśli chodzi o "równoprawnych przeciwników" jak to powiedziałeś.Szajba pisze:taka, ze Mayhem czy Marduk to są rownoprawni przeciwnicy
nie ma uja.Szajba pisze:ale cos mi mowi ze tegoroczny Vader przebije Behema
... we wsi
-
Stormshield
- -#Moonchild

...i na mieście...
nigdzie 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Wszystkie uje zniknęły 
Mój został.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Bo ty odmieniec jesteś 
EOT.
EOT.
no to żeś palnął. przecież kult mayhem to są lata 90, więc dokładnie w tym czasie jak behemoth zaczynałM@ti pisze:Rotfl, z Mayhemem to żeś przesadził, bo to już legenda, kult itp. Oni zaczynali grać jeszcze jak Nergal do podstawówki chodził. Z Mardukiem to mogą powalczyć, jeśli chodzi o "równoprawnych przeciwników" jak to powiedziałeś.
Ale Behemoth zaczynał kiedy Nergal chodził do szkoły.
A MayheM zaczynał kiedy Nergal ledwo co zaczął podstawówkę.
A MayheM zaczynał kiedy Nergal ledwo co zaczął podstawówkę.
a nergal zaczynał, kiedy adam darski jeszcze nie umiał chodzić po pokoju, a co dopiero do szkoły
Ale ogólnie Mayhem zaczął na początku lat 80-tych. O to mi chodziło, co z tego że najlepszą płytę (DDS) wydali w latach 90-tych?miki pisze:no to żeś palnął. przecież kult mayhem to są lata 90, więc dokładnie w tym czasie jak behemoth zaczynał
No takherki pisze:A MayheM zaczynał kiedy Nergal ledwo co zaczął podstawówkę.
Liceum chyba kończył.herki pisze:Ale Behemoth zaczynał kiedy Nergal chodził do szkoły.
pierwsza płyta już była w latach 90. dema były pod koniec 80
Beha tak, ale Mayhem już wcześniej nagrał Ep'kę i kilka demówek.
ja mówie o mayhem
No to Epka Deathcrush jest z 1987, w sumie minialbum. Z resztą co tu dużo gadać, Mayhem to legenda i jest bardziej zasłużonym zespołem niż Behemoth z całym szacunkiem dla Beha. Przecież muzycy Behemotha wzorowali się w początkach swojej kariery m.in na Mayhem.
Nie, jak mały Adaś chodził do podstawówki to Nergal uczył się co to masturbacja.miki pisze:a nergal zaczynał, kiedy adam darski jeszcze nie umiał chodzić po pokoju, a co dopiero do szkoły
- Elevatorman
- -#Clansman

wydaje mi sie że nergal miał 14 albo 15 lat jak załozył behemoth
-
Stormshield
- -#Moonchild

Rocznik '77
Behemoth powstał jakoś w 91, czyli... 14 lat.
Behemoth powstał jakoś w 91, czyli... 14 lat.