Up the Irons?

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Up the Irons?

Post autor: Siwy »

Metal tworzyli lewaccy kontestatorzy walczący o wolność i pokój wg wskazań agentów Moskwy
:shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:

he made my day :D
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Siwy pisze:
Metal tworzyli lewaccy kontestatorzy walczący o wolność i pokój wg wskazań agentów Moskwy
:shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:

he made my day :D
powiem na usprawiedliwienie dla tamtego kolegi, że jest przezacnym człowiekiem. Choć nie znaliśmy się poza forum, bez chwili wahania zgodził się poświęcić godzinkę i kupić dla mnie 2 bilety pod scenę na tegoroczny koncert Aerosmith w Pradze. Za własną kasę, bowiem przelew odemnie mógł dotrzeć dopiero w następny dzień roboczy.

Bilety pod scenę poszły b. szybko więc doceniam jego gest tem bardziej. Ma taki pogląd na metal jaki ma, ale to raczej przez takich "ekspertów" jak cytowany na początku naszego wątku
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

Rozumiem, że on sam na ten koncert nie poszedł?
Bo jeżeli mówi takie rzeczy o metalu i chodzi na koncerty takich zespołów jak Aerosmith, to jest to co najmniej dziwne [słowa hipokryta nie chcę tutaj używać]
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Skądże. Kupował bilety dla mnie i dla Żony.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
ODPOWIEDZ