Nie masz, a w momencie, gdy się o tym przekonasz, dokonasz znaczącego skoku cywilizacyjnego. Powodzenia!Kali pisze:A może nie mam racji? To Twój problem, że stoisz na zapyziałym końcu.
Maiden England World Tour 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England World Tour 2012
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

+666IgorW pisze:Jeśli nie prowadzisz jeszcze pamiętnika to zacznij, warto zapisywać takie przemyślenia wieku nastoletniego. Potem będziesz mieć się z czego śmiać.
Czasem ktoś koczuje od rana, a i tak zostaje zaskoczony zajętą barierką po wejściu...Maiden_Madness pisze:Cóż, nie wszyscy posiadają magiczny teleport zwany samochodem, albo chociażby znajomego, który ma samochód i byłby w stanie mnie podwieźć. U mnie autobusy kursują co 4-5 godzin, a do takiego miasta jak Warszawa muszę najpierw jechać autobusem do Łodzi i tam wsiąść w pociąg do Wawy. Dojechanie do Wawy w moim przypadku zajmuje dość dużo czasu, a autobusy i pociągi nie kursują co chwilę więc żeby cokolwiek zorganizować trzeba się namęczyć. A jeśli nie przyjadę dużo wcześniej i nie będę miała możliwości stania przy scenie, równie dobrze mogę nie jechać, bo jedyne co zobaczę to plecy jakiegoś gościa lub gościówy. Trudne jest życie kurdupla.Trzeba przychodzić wcześniej na koncerty, by być bliżej i widzieć co się gdzie dzieje.
Czasem nie wystarczy być wczesniej przy bramkach aby być pod sceną. Ostatnio modne jest golden circle i ten kto kupi droższy bilet jest pod sceną
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Pasjonująca dyskusja o sprawach oczywistych
Juto dowiemy się wszystkiego (Czy tam w piątek)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Prawie wszystkiego. Bo często po kilku koncertach jest jakaś korekta setuEmilio pisze:Jutro dowiemy się wszystkiego (Czy tam w piątek)
M.
korekta w secie MAIDEN
ile wymienia jeden kawalek na wratchild i wszystko
ile wymienia jeden kawalek na wratchild i wszystko
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Chyba prędzej bym się spodziewał zmiany w składzie niż w secie 
A niby to dlaczego ? Przecież nieraz tak robili hm?DeJMIeN Wielki pisze:Chyba prędzej bym się spodziewał zmiany w składzie niż w secie
IRON MAIDEN
kiedy?
zamienili Paschandale na DoD czy wyrzucili charlotte to chyba jedyne co pamietam
zamienili Paschandale na DoD czy wyrzucili charlotte to chyba jedyne co pamietam
To na następnym koncercie, po tym jak wydasz każde pieniądze swoich rodziców, ja przylezę w trakcie intro i cię siłą wypchnę spod tych barierek, na swoją korzyśćKali pisze:Ale też musi swoje wystać. GC to dobry pomysł, dla tych, którzy są zapłacić każde pieniądze po to by być pod sceną.
niezły jesteś kozak, szacunekTo na następnym koncercie, po tym jak wydasz każde pieniądze swoich rodziców, ja przylezę w trakcie intro i cię siłą wypchnę spod tych barierek, na swoją korzyść Tyle w temacie. Wątpię, że dasz mi radę
Dalibyście spokój z tematem barierek i tym kto gdzie lubi stać na koncercie i wyższości GC nad trybunami, bo to trochę wioska... 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 5490
Tak sobie obserwuję twoje poczynania na forum. Zuch dziewczyna jesteś. Gdzie się nie odezwiesz to się miło robi..... Napinaczy płci męskiej w internecie to jest mnóstwo ale kłótliwej, zmierzłej baby dawno nie widziałem. No to czas nadszedł. Jesteś wyjątkowa ale to raczej nie jest powód do dumy.Kali pisze:Życzę powodzenia znalezienia mnie w tym tłumieWypchniesz mnie? A taki żeś tłusty, czy napakowany, że tak twierdzisz?
Wielu już próbowało wypchnąć mnie spod barierek, jak na razie z marnym skutkiem.
Za dużo testosteronu?
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Pierre Dolinski bro!
mam dokładnie te same przemyślenia
mam dokładnie te same przemyślenia
dobra koniec OT, zwroccie uwage ze jesli to prawda ma 16 wiosen wiec chce swiat zawojowac 
Żadne usprawiedliwienie, kultura i umiejętność zachowania się powinny być w tym wieku opanowane, przynajmiej na poziomie podstawowym.
Czekam na niespodziankę że strony maiden, mam nadzieję się nie rozczarować, choć rozsądek mówi inaczej(w sensie brak niespodzianek). I bootleg, a potem na relacje polskich korespondentów.
Czekam na niespodziankę że strony maiden, mam nadzieję się nie rozczarować, choć rozsądek mówi inaczej(w sensie brak niespodzianek). I bootleg, a potem na relacje polskich korespondentów.
Ja jestem niezmiernie ciekaw Infinite Dreams oj tak
A może by tak na parę godzin przed pierwszym gigiem zabawa w typowanie setu ?
Infinite Dreams na bank będzie w secie
, nie wywalą takiego kawałka, ja myśle ze do setu Maiden England z 1988 dojdzie Fear of the Dark, Trooper:), i ewentualnie 2minutes to midnight zamiast Still Life/Die with your boot on. generalnie 17 kawałków myślę że będzie
, podobnie jak na Final Frontier World Tour
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Bawić się w typowanie setu niespecjalnie jest sens - wystarczy spojrzeć na wideo Maiden England i przewidzieć zmianę może 2 piosenek. Na pewno będzie Fear of the Dark, bo do ludzi nie dociera, że IM mogą zagrać koncert bez tego kawałka (vide krytyka i oburzenie fanów po trasie w 2005 roku). Jedyne co dla mnie jest niejasne to, co dokładnie będzie z Piece of Mind. Czy znajdzie się Still Life... ;0
Swoją drogą mogliby na oficjalnej zaprezentować jakiegoś newsa, zdjęcia z prób czy cokolwiek fajnego dla fanów, dla podgrzania atmosfery. Powinni brać przykład z promocji, jaką robi sobie Metalika ;0
Swoją drogą mogliby na oficjalnej zaprezentować jakiegoś newsa, zdjęcia z prób czy cokolwiek fajnego dla fanów, dla podgrzania atmosfery. Powinni brać przykład z promocji, jaką robi sobie Metalika ;0