13-14/02/2007 - Therion+Grave Digger - Kraków,Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/02/2007 - Therion+Grave Digger - Kraków,Warszawa
Nagralismy bootleg grave digger kamerka. Wyszlo (musze przyznac) super
. Poszukuje dobrych zdjec z koncertu, ktore nadawalyby sie na menu oraz nagrania audio koncertu(wiem ze pare osob mialo dyktafony etc)
Bo drugie pół ma ktoś inny, ale nie będę pisać, bo on nie jest z forum, a nieładnie plotkowaćSzajba pisze:jeszcze powiedz czemu pół
Był podział łupów :beer
ale mnie tylko o wiek chodzilo 
już nie mam tu najwięcej postów

Najistotniejsze w tym wszystkim jest, że on nie wie, ile ja mam latSzajba pisze:ale mnie tylko o wiek chodzilo
Jak już musisz wiedzieć, to odezwał się na gg (przepraszam, brak mi na to emotki...).
A widziałeś w profilu jakie mam zainteresowania? 

Cóż, innej osobie niż mnie napewno by się taka przygoda nie przytrafiła 
- dostoevsky
- -#Assassin

Stary! Nie widziałem Cię, a z rozpoznaniem nie byłoby problemu, kojarzę Ciebie po fotkach na forumherki pisze:Grzędi miałeś się odezwać, ja byłem pierwszy w kolejce
Okej.....
Sabatona olałem z kumplem. Przyszliśmy na Grave Diggera, który nam się nie spodobał, więc udaliśmy się na piwo oraz fajki i usiedliśmy na ławce.
Kiedy Grabarz skończył grać poszliśmy do przodu. Zajęliśmy miejsca... w trzecim rzędzie!
Szybkie rozstawianie scenografii, jakichś ogrodzeń cmentarnych, po bokach dwa siedmioramienne świeczniki z prawdziwymi zapalonymi świecami
Szybka próba dźwięku i..... jedziemy z "Der Mitternachtslowe"! Eksplozja publiki, po prostu odjazd na całego. Po kawałku z Gotyckiej Kabały zagrali... uwaga... Schwarzabelnheim! No po prostu niesamowity ryk, itd. itd. Zajebioza :rocx
Mógłbym się rozpisywać i rozpisywać.... nie zabrakło oczywiście największych hitów, "Ginnungagap", "To Mega Therion" i "The Rise Of Sodom And Gomorrah" (przy których było najgłośniej).
Atmosfera była roz-pier-**-la*ją-ca. Mam wrażenie, że jeżeli koncert zostanie dobrze zmontowany i odda atmosferę tego gigu, to wyjdzie lepsze niż z Mexico City.
Naprawdę nie mogę się doczekać tego wydawnictwa, bo wszystkich zmiażdzy. :rocx
Po "To Mega Therion" Christofer powiedział, że dziękuje za fantastyczne przyjęcie i że zagrali jeden ze swoich najlepszych koncertów w karierze. Stwierdził też, że publika była zajebista i zapewnił, że DVD wyjdzie za rok. Obiecał również, że przyjadą do nas jak najszybciej, bo już tęsknią
Więcej napiszę jak się wyśpię, bo jestem cholernie zmęczony, nawrzeszczałem się i naskakałem. Kark mnie boli...... ale naprawdę była ZAJEBIOZA
A, Krzysiek powiedział też, że uwielbiają grać w Wawie
setlista:
Mitternacht Lowe
Shwartzalbenheim
the blood of kingu
falling stone
an arrow from the sun
deggial
Wine of aluqah
son of the sun
son of the staves of time
tuna
drum solo
muspelheim
rise of sodom and gomorrah
ginnugagap
grand finale
--------------
lemuria
to mega therion
--------------
Thor the powerhead
U nas nie było świecznikówGrzędi pisze:Szybkie rozstawianie scenografii, jakichś ogrodzeń cmentarnych, po bokach dwa siedmioramienne świeczniki z prawdziwymi zapalonymi świecamiFajny klimacik.
A nam powiedział, że jesteśmy "fuckin' best audience ever". Stara gadka, ale zawsze robi dobre wrażenie: nie zapomnę jak powiedział mi, patrząc prosto w oczy: "Poland, you are fuckin' great audience" :rocxGrzędi pisze:A, Krzysiek powiedział też, że uwielbiają grać w Wawie
No ale zazdroszczę wam tego DVD. Jakbym wiedziała wcześniej, to sama bym skoczyła do Wawki.
- dostoevsky
- -#Assassin

No rzeczywiście, typowa gadka, ale zawsze robi się weselejLucy pisze:A nam powiedział, że jesteśmy "fuckin' best audience ever". Stara gadka, ale zawsze robi dobre wrażenie: nie zapomnę jak powiedział mi, patrząc prosto w oczy: "Poland, you are fuckin' great audience" :rocxGrzędi pisze:A, Krzysiek powiedział też, że uwielbiają grać w Wawie
Zasłyszane: "Słyszałeś to wykonanie "To Mega Therion"? Profanacja"
Niektórzy się podniecali, że byli przy barierkach, bo pojawią się na DVD "Tak! Tak! Jezus Maria, oł jeeee, wszyscy mnie zobaczą, będę w MTV!"
A ja się cieszę, że byłem w czwartym rzędzie, bo miałem głupią koszulkę i byłby wstyd, gdyby mnie sfilmowali
A kamer było z 10 co najmniej, w tym jedna na żurawiu, która jeździła nad publiką.
W Proximie (gdzie mieli na początku grać) by to nie przeszło, za nisko
Ja nie słyszałem, ale podejrzewam, że to była profanacjaGrzędi pisze:Zasłyszane: "Słyszałeś to wykonanie "To Mega Therion"? Profanacja"![]()
![]()
I niech ktoś mi w końcu powie, który to Christopher - łysy, brunet czy blondyn?
http://img518.imageshack.us/my.php?imag ... 405bd7.jpgherki pisze:Ja nie słyszałem, ale podejrzewam, że to była profanacja ObrazekGrzędi pisze:Zasłyszane: "Słyszałeś to wykonanie "To Mega Therion"? Profanacja"![]()
![]()
I niech ktoś mi w końcu powie, który to Christopher - łysy, brunet czy blondyn?
-
Deleted User 357
Co chcesz za tego boota?;>Nagralismy bootleg grave digger kamerka. Wyszlo (musze przyznac) super. Poszukuje dobrych zdjec z koncertu, ktore nadawalyby sie na menu oraz nagrania audio koncertu(wiem ze pare osob mialo dyktafony etc)
Cygan,a za tą kostkę Diggera może być kostka basisty Sabaton? :laugh
Deade,dzięki za fotki jeszcze raz
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Kcem tylko kostke theriona. do kostki moge dorzucić setliste którą tez złapalem :jŻelazny pisze:Cygan,a za tą kostkę Diggera może być kostka basisty Sabaton?
Deade, masz foty z koncerta, jak masz to daj znać, plis
Znaczy się z samego koncertu nie mam :/. Tylko z muzykami. Bałem się, że mi bateria padnie. Ale setki osób robiło foty.Cygan pisze:Deade, masz foty z koncerta, jak masz to daj znać, plis
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Szit szukam kogos kto ma ale nikt nie ma
No to nic trza szukać dalej ...
hyh, ja jestem cała obolała.
Bawiłąm się prześwietnie, w końcu to 1 z moich 3 ulubionych zespołów, wiec conajmniej nic dziwnego.
Żelazny elegancko dopchał się pod barierkę, a jak Sabaton się skończył to ja zajęłam miejsce obok niego i szaleliśmy
.
Podczas chyba 1szej piosenki rzuciliśmy na scenę naszą mega flagę:

no i chyba dzięki temu zespół nas jakby rozpoznawał bo ciągle Chris do nas podchodził i nie pamiętam ile razy złapał mnie za rękę
. Manni w ogóle też spoko zią, uśmiechał się do mnie niejednokrotnie
.
A nie chwaląc się, perkman, Stefan, jak jedną pałeczkę rzucił w tłum to z drugą podszedł do końce sceny, w moim kierunku, tysiące rąk żeby tą pałeczkę wciąć a Stefek wszystkie ręce odepchał i włożył do mojej dłoni pałeczkę
Sabaton też super dał koncert, nawet sprobuje sie do nich przekonać, z Żelaznym dzięki Deade (
) mamy z nimi zdjęcię i 1 autograf 

W ogóle Digger to super ziomy są, fajnie z nami gadali na parkinku i w ogóle, mogę umierać ;]. Od wczoraj ledwo się ruszam ;].
Bawiłąm się prześwietnie, w końcu to 1 z moich 3 ulubionych zespołów, wiec conajmniej nic dziwnego.
Żelazny elegancko dopchał się pod barierkę, a jak Sabaton się skończył to ja zajęłam miejsce obok niego i szaleliśmy
Podczas chyba 1szej piosenki rzuciliśmy na scenę naszą mega flagę:

no i chyba dzięki temu zespół nas jakby rozpoznawał bo ciągle Chris do nas podchodził i nie pamiętam ile razy złapał mnie za rękę
A nie chwaląc się, perkman, Stefan, jak jedną pałeczkę rzucił w tłum to z drugą podszedł do końce sceny, w moim kierunku, tysiące rąk żeby tą pałeczkę wciąć a Stefek wszystkie ręce odepchał i włożył do mojej dłoni pałeczkę
Sabaton też super dał koncert, nawet sprobuje sie do nich przekonać, z Żelaznym dzięki Deade (

W ogóle Digger to super ziomy są, fajnie z nami gadali na parkinku i w ogóle, mogę umierać ;]. Od wczoraj ledwo się ruszam ;].
EvE pisze:włożył do mojej dłoni pałeczkę
no kolesie zajefajnie, trzeba przyznać, chyab zaczne ich sluchaćEvE pisze:W ogóle Digger to super ziomy są, fajnie z nami gadali na parkinku i w ogóle, mogę umierać ;]

:laughEvE pisze:włożył do mojej dłoni pałeczkę