Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
To są odpowiedzi z półki dla nas niedostępnej. Jak było, to wiedzą sami muzycy. A ci mogą różnie układać swoje historie, w zależności od interesów.
Szczytem jest IMO to, co wyprawiał Ozzy na swoich klasycznych płytach. Napisali je inni ludzie, ale on powtarza swoją wersję wydarzeń.
Szczytem jest IMO to, co wyprawiał Ozzy na swoich klasycznych płytach. Napisali je inni ludzie, ale on powtarza swoją wersję wydarzeń.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
O właśnie, miałem podać przykład Ozzyego. Harris przy nim jest kryształowy - tylko Ozzy ma za plecami Sharon, nic mu nie zrobią...
Wracając na moment do sprawy tych plagiatów. W jednym z powstających utworów Behemoth będzie zawarty fragment tekstu: Yeaaaa, Yeaaa (growling)/Hallowed Be Thy Name (rep.) Nie przypomina Wam to czegoś? Na dodatek Nergal jest (zawsze był) zdeklarowanym fanem IM, na koncertach często, gęsto zwracał się do widowni słowami "Scream For Me, (tu nazwa miasta/obiektu)". Zatem w kontekście powyższego - mógł 'podkraść' ten patent i słowa - wiadomo skąd (...) Jak tylko ukaże się nowy Beh (jesień 2018/wiosna 2019) i odnajdę tam ten zwrot (może się powtórzy parę razy) - dam znać Smallwoodowi. Oczywiście żartuję - niemniej gdyby się znalazł jakiś zawistny nadgorliwiec, mógłby dymu narobić.
Krąży już taki dowcip po forach: "Iron Maiden znów pozwani! Słowa '666, The Number Of The Beast' - są ewidentnym, bezczelnym plagiatem. Złożono już zawiadomienie, konsekwencje finansowe tym razem będą naliczane przez wieki, wieków. Pozywający: Szatan"
Tak bez spiny.
Krąży już taki dowcip po forach: "Iron Maiden znów pozwani! Słowa '666, The Number Of The Beast' - są ewidentnym, bezczelnym plagiatem. Złożono już zawiadomienie, konsekwencje finansowe tym razem będą naliczane przez wieki, wieków. Pozywający: Szatan"
Ralf napij się piwa i odpuść 
No przecież to żarty przy sobocie, jaja sobie robię. Nie napinam się

"HEHE...HAHA..HEHE..HAHAHAAA... Grażyna... choć no zobacz jakie jaja...facet normalnie się przebral za babę... HEHE... nie wytrzymie HAHA..."
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Na zdrowie! Panie i Panowie.
Prze... Jakie?!?
Przepyszne pewnie 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- dostoevsky
- -#Assassin

Bruce o swoim pierwszym koncercie z Maiden: https://www.youtube.com/watch?v=FVlcMMd9N1g
Na marginesie, Bruce bardzo dobrze wygląda!
Na marginesie, Bruce bardzo dobrze wygląda!
- Saimon1995
- -#Moderator

Najlepsze teledyski IM wg magazynu Kerrang!: http://www.kerrang.com/features/the-top ... en-videos/
-
Deleted User 1499
Fakt. Wrócił chyba do wagi sprzed choroby.
36 lat temu ukazał się "The Number Of The Beast".
Kwintesencja stylu Iron Maiden a dla mnie obecnie numer 1 Ironów (na zmianę z PoM)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Saimon1995
- -#Moderator

Najsłynniejszy album Maidenów - dzisiaj obowiązkowo trzeba go odpalić na pełny regulator.
-
Deleted User 5155
Gdyby - nie wiadomo jakim cudem - do dziś nagrano wszystko co mamy poza tą płytą i gdyby ukazała się dziś - pospadalibyśmy z krzeseł, foteli, wyskoczyli z kapci, zbieralibyśmy zęby z podłogi itd. itp.
Jestem tego tak pewien jak gęsiej skóry na całym ciele słuchając n-ty raz 22AA - bo właśnie leci.
No i - fajnie mogę sobie uświetnić własne, dzisiejsze urodziny
Jestem tego tak pewien jak gęsiej skóry na całym ciele słuchając n-ty raz 22AA - bo właśnie leci.
No i - fajnie mogę sobie uświetnić własne, dzisiejsze urodziny