26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/05/2018 -Tallin, Estonia (SOLD OUT)
Do k...y nędzy!!! U nas to samo! 30.05 w nocy, po drugim gigu w Helsinkach, wpadł mail z info o wygranej na pierwszy koncert w tym mieście. Opóźniony o ponad 50 godzin. Fuck!!! A przed pierwszym gigiem w Helsinkach podszedłem do tego całego god damn Alexa, żeby sprawdził po nazwisku i niby patrzył na listę, ale już wiem, że zrobił to nierzetelnie (mówiąc delikatnie) - nazwisko pokazałem mu na kartce, drukowanymi literami i "nie znalazł". A musiało tam być, do diabła, skoro wysłali maila!
Maile mamy na wp.pl. Wszyscy... Choć nigdy nie było z nimi problemów.
M.
Maile mamy na wp.pl. Wszyscy... Choć nigdy nie było z nimi problemów.
M.
No to niezła chryja. Strach pomyśleć, ile jeszcze takich osób jest.
Kim jest ten Alex?
Kim jest ten Alex?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Gość rozdający fttb. :/
No to przed Krakowem zmieniam email z wp.pl na gmail.com
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Ja właśnie zmieniłem. To okropne wręcz.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ciekawe ile zostało mu opasek na zagrane gigi??? Jak się zorientuje, że sporo jest nieodebranych to może zaskoczą, że coś jest zjebane.
Jesli dobrze pamietam, gosc powinien miec liste z nazwiskami. Nie wiem, czy gosc ktory rozdawal nam opaski kilka lat temu to ten sam Alex, ale kojarze, ze tez nie znalazl mojego nazwiska, poki nie pokazalem palcem. Dostep do maila, ktorym rejestrowalem sie na oficjlanym forum niestety stracilem, wiec albo zmienie, albo po prostu ogarne gdzie i kiedy wchodzi FTTB i rzuce okiem na liste. 
Dla tych co mieli odwołany lot z Tallina do Wawy 27.05 - starajcie się o odszkodowanie z Lot-u, ja dostałem 250 euro odszkodowania więc opłacalo się zostać jeden dzień dłużej 
-
Deleted User 4783
tak, gość ma na imię Alex, ale wątpię, żeby działał w złej woli. Na liście są nicki z FC, zawsze warto dopytać 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

O, właśnie mi o tym przypomniałeś, muszę dzisiaj złożyć wniosek o odszkodowanie, mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno.
Przyznali Ci od razu czy odrzucili i musiałeś od ULC-u się upomnieć?
Przyznali mi bez zadnych zbędnych pytańZakkahletz pisze: ↑pt cze 15, 2018 6:40 pmO, właśnie mi o tym przypomniałeś, muszę dzisiaj złożyć wniosek o odszkodowanie, mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno.
Przyznali Ci od razu czy odrzucili i musiałeś od ULC-u się upomnieć?
W FC Mag #108 jest fotka z Tallina i kilka znajomych twarzy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest