13-14/02/2007 - Therion+Grave Digger - Kraków,Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Re: 13-14/02/2007 - Therion+Grave Digger - Kraków,Warszawa
A tak apropo ile było ludzi na tym koncercie ?
-
Deleted User 357
Przecież cały czas to mówiłem :laugh
może wsiedlik w zły pociąg i gdzieś nad morzem teraz są 
no ale na 99% ich na koncercie nie było bo Stoneman juz dawno by się gigiem Sabatona zachwycał :]
no ale na 99% ich na koncercie nie było bo Stoneman juz dawno by się gigiem Sabatona zachwycał :]
ale dopiero teraz to mi sie wydaje naprawde prawdopodobneŻelazny pisze:Przecież cały czas to mówiłem :laugh
z "S" czy ogólnie ?Cygan pisze:A tak apropo ile było ludzi na tym koncercie ?
już nie mam tu najwięcej postów

-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

-
Deleted User 357
Myślę że mniej więcej 1000Cygan pisze:NIe no tak ogólnie ? więcej niż pińcet ?
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

LOL, to o połowe sie pomyliłem 
EDIT : Sz kurde
do tej pory czuje ssanie w żolątku ze zapomnilem wziąc mp3 na koncert ii go nagrać :angry
EDIT : Sz kurde
Ostatnio zmieniony czw lut 15, 2007 7:45 pm przez Lucy Phere, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 357
Trochę zdjęć z GD i Theriona:
http://www.muzyka.pl/galerie.html
http://www.muzyka.pl/galerie.html
Stone'a spotkała mega przykra niespodzianka... miał być na liście gości Sabaton, ale oczywiście go tam nie było...Wrath pisze:no ale na 99% ich na koncercie nie było bo Stoneman juz dawno by się gigiem Sabatona zachwycał :]
Co jednak zostanie mu odpowiednio wynagrodzone... Stone będzie członkiem Sabatonowej ekipy na Masters of rock
-
Deleted User 357
Z tym że występ Sabaton na MOR jeszcze nie jest potwierdzony,przynajmniej według tego co mi muzycy mówili 
Ale jeśli chcą mu to aż tak wynagrodzić, to nawet jeśli nie będą grali na MOR, to na pewno będzie jeszcze szczęśliwy z tego powodu, że na koncert w Krakowie się nie dostał
.
Było 666 osób 
A ta cała banda, która na Therionie nie była, niech nie narzeka, że zmęczona jest. Oj, ja jeszcze nie doszłam do siebie.
A ta cała banda, która na Therionie nie była, niech nie narzeka, że zmęczona jest. Oj, ja jeszcze nie doszłam do siebie.
Ostatnio zmieniony pt lut 16, 2007 12:57 am przez Lucy, łącznie zmieniany 1 raz.
niestety ktos ostro zawalil organizacje w krakowie i lista gosci byla z warszawy , par sundstrom zreszta jest w tej chwili bardzo wnerwiony z tego powodu ze nas nie wpuscili pomimo usilnych prob nawet znalezienia tour managera... zeby nie bylo podobnie stalo sie tez w chorwacji i w bulgari ;/ wogole ktos niezle zje*al sprawe . ale jak juz deade powiedzial zostanie to wynagrodzone . mam nadzieje ze zagraja na MoR to wtedy krakowski koncert jak dla mnie moglby sie wogole nie odbyc jednak...cholernie ciezko sie opuszczalo krakow...zwlaszcza po takich przygodach jakie wogole nas w tym krakowie spotkaly hehe. czegos takiego nikt nie przezyl ...a ty sie zdzicho ciesz bo ta maidenka jakby z toba nie gadala to ja nie moge... e tam szybko zapomnielismy o wszystkim byleby sie dostac do ustronia.. ogolnie daremnie ale tez niesamowicie
czekam na mor i az sabaton wroci z trasy . a wogole podobal sie wam Sabaton ?
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Jak dla mnie taka typowa kapela jakich wieleStoneman pisze:a wogole podobal sie wam Sabaton ?
eeeeee tam... gupoty mowisz ;p heheJak dla mnie taka typowa kapela jakich wiele
Czytaj kilka stron wcześniejStoneman pisze:jak Sabaton?
nie wszyscy do tego wniosku doszliscie a wlasciwie malo kto..
Aj tam, przesadzasz. Wszyscy się świetnie bawiliśmy!Stoneman pisze:nie wszyscy do tego wniosku doszliscie a wlasciwie malo kto..
No czy tak wszyscy, to nie wiem. Porównaj sobie ilość ludzi pod sceną podczas koncertu Sabaton z tą z Grave Digger.Lucy pisze:Aj tam, przesadzasz. Wszyscy się świetnie bawiliśmy!Stoneman pisze:nie wszyscy do tego wniosku doszliscie a wlasciwie malo kto..
ale miałeś wała 
już nie mam tu najwięcej postów