NIE IDZIESZ!!!
Steve Harris - British Lion
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Steve Harris - British Lion
Byłoby miodnie
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Saimon1995
- -#Moderator

...gdyby nie Stefek to nawet byśmy o niej nie wiedzieli 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
tak pewnie wiecej dowiedzielibysmy sie o zenonie , kawal swietnie zagranego hardroka bez napinki z serduchem bez wszechogarniajacego plastikowego radiowego komputerowego gowna
-
Deleted User 4783
Zaraz... Czyli że BL dzień wcześniej w Wawie? Skąd info? 4 dni i 3x Stefan na scenie?!!!
ANNOUNCEMENT!
We're excited to be adding a number of headline shows to our summer festival run throughout Europe.
June
08 Aladin, Bremen - Germany
July
04 Proxima, Warsaw - Poland
10 Trabendo, Paris - France
17 Im Wizemann Club, Stuttgart - Germany
22 Lav Lisboa Ao Vivo, Lisbon - Portugal
Tickets will go on sale next Tuesday!
www.britishlionuk.com
#BritishLion #TheBurning #Tour
We're excited to be adding a number of headline shows to our summer festival run throughout Europe.
June
08 Aladin, Bremen - Germany
July
04 Proxima, Warsaw - Poland
10 Trabendo, Paris - France
17 Im Wizemann Club, Stuttgart - Germany
22 Lav Lisboa Ao Vivo, Lisbon - Portugal
Tickets will go on sale next Tuesday!
www.britishlionuk.com
#BritishLion #TheBurning #Tour
Jest już ten temat w koncertach & wydarzeniach
British Lion wraca do UK
Jak tam ten nowy album Iron Maiden, wyjdzie w 2022? xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Najpierw trasa Liona, potem Legacy, potem nowa gra i reedycja albumów na winylach, a potem się pomyśli o wydaniu albumu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A to nie temat do komentowania czy wyjdzie płyta IM ,powiem tylko ,że czekam na koncert Stefka w Polszy przed Maiden ,niech w końcu ogłoszą 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wzięło mnie dziś na powrót do drugiego Liona i kurde, przepieknie mi siadła ta płytka. Kilka fajnych melodii, przyjemna gitara, wokalista bokser się wyrobił i nie męczy swoim wokalem. Ma ta płytka przyjemny nastrój, takiej muzyki bez napinki, lekko nostalgicznej, bardzo do mnie trafiło.
Oj tak! Jak pierwsza płyta miała dla mnie przebłyski, tak druga jest bardzo solidnym, lekkim i niepompatycznym graniem. Bardzo lubię.Bon Dzosef pisze: ↑ndz paź 24, 2021 12:29 am Wzięło mnie dziś na powrót do drugiego Liona i kurde, przepieknie mi siadła ta płytka. Kilka fajnych melodii, przyjemna gitara, wokalista bokser się wyrobił i nie męczy swoim wokalem. Ma ta płytka przyjemny nastrój, takiej muzyki bez napinki, lekko nostalgicznej, bardzo do mnie trafiło.
-
Deleted User 6661
Hm, na razie mi się pierwsza bardziej podoba.
Ruszyła trasa po UK, ale z fot na FB to kluby jakby miały pomieścić max 50 osób
Co masz na myśli, Budziol? Trasa BL po UK trwa już trzeci tydzień i zaraz dobiegnie końca. Niektóre miejscówki zupełnie jak w kącie w pubie - bo faktycznie były w kącie w pubie
Ale USA?!
M.
M.
Sorrka nie wiem czemu napisałem USA, UK of korz